Agenda

[ecwd id="8247" type="full" page_items="5" event_search="yes" display="full" displays="full,list,week,day" filters=""]

Bij Echt Presenteren kun je trainingen, InterActieve workshops, Challenges en coaching sessie volgen.

Tegenwoordig kun je bijna alles online doen en bestellen. Vandaar dat ik ook alles online en offline wil doen. Zo verliezen wij geen tijd om naar een locatie te rijden, deze af te huren, maar juist in je eigen veilige omgeving! Dit bespaart onnodige kosten. 

Martiena de GraafMartiena de Graaf

Ken je mij al? Ik ben Martiena en als presentatiecoach en trainer help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen op het podium staat. 

Presentatie Challenges

Bij Echt Presenteren kun je diverse Presentatie Challenges door het hele jaar volgen.  De onderwerpen die onder andere aanbod komen zijn: Profileer jezelf als expert, zelfverzekerd presenteren en waanzinnige video's opnemen.

 

Alle Challenges worden gegeven door Martiena de Graaf, presentatiecoach en trainer. Ze duren allemaal 5 werkdagen achter elkaar en je deelname is helemaal gratis. Ze zijn zeker geschikt voor zowel ondernemers, experts, deskundige, specialisten of zzp'ers.

 

Doe je ook mee met de volgende?

InterActieve Workshops

Sinds 2019 geef ik ook gratis InterActieve Workshops. Je kunt ze zien als een luxe online webinar. Misschien kun je het ook al een beetje uit de naam halen: Op het internet (inter-) kun je actief de workshops volgen, waarin je letterlijk gaat werken (work) aan je bedrijf (shop). Daarnaast zijn ze 100% interactief, zodat je meteen het meeste kunt onthouden en kan toepassen in je eigen bedrijf.

 

Presentatie webinar

Naast deze gratis versie heb ik ook een betaalde versie, waarin we de verdieping op gaan opzoeken. Zeker interessant! Zie ik jou de volgende keer ook online?

 

 

 

 

 

 

Presentatie Trainingen

 

Op locatie geef ik het hele jaar door trainingen. We zitten met een kleine groepje ondernemers te werken aan je eigen presentatievaardigheden. Je wordt gecoacht op je eigen niveau, zodat je meteen verschil kan voelen en zien.

Hoe fijn zou het zijn als je voortaan makkelijk kunt spreken voor een groep? Of dat jij jezelf echt expert kan noemen? Of dat je zelfverzekerd wordt en kan vertrouwen en bouwen op jezelf? Herken jij jezelf hierin? Dan weet ik zeker dat je een geschikte training kan vinden die helemaal past bij je wensen en behoefte.