De E.C.H.T. Methode

Jezelf presenteren, precies zoals je bent!

Echt Presenteren kun je leren...

Wat goed, dat je meer wilt weten over De E.C.H.T. Methode die je gegarandeerd verder gaat helpen als spreker voor een groep, tijdens het opnemen van een video of bij het inspreken van een podcast.

Door deze methode ga jij jezelf zo positioneren, als spreker,  dat jij het beste uit jezelf gaat halen. Hierdoor ga jij ook het publiek centraal zetten, zonder dat je hier nog iets extra’s voor hoeft te doen. Je gehele presentatie draait immers om hun en dit gegeven vergeet menig spreker en dat is jammer. Vandaar ook dat de E.C.H.T. methode zo bijzonder is.

Naast je echtheid is het ook goed om bewust in contact te komen met het publiek, je houding van je lichaam actief en niet afleidend is en dat jij je tekst op de juiste manier uitspreekt waardoor je informatie ook echt waardevol is.

Kun je wel wat meer tips & tricks hierover gebruiken? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier kun je namelijk meerdere artikelen, video's en podcast afleveringen vol presentatie tips vinden.

Veel lees, kijk en luister plezier.

Lees een presentatie artikel

meer weten over jezelf echt presenteren?

Direct meer weten over jezelf presenteren? Download dan hieronder het gratis e-book met daarin maar liefst 25 presentatietips voor het presenteren op een podium, tijdens je video en/of podcast opname.

Vul je naam en e-mail adres in en het e-book zit binnen een paar minuten in je postvak.

E-book

Bekijk een video met tips

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Beluister een podcast aflevering

Interessante online trainingen...

Presenteren met zelfvertrouwen
Overwin je videovrees
Profileren als expert

De voordelen van De E.C.H.T. Methode:

  • Je leert op je eigen kunnen bouwen & vertrouwen, waardoor je gelooft in je eigen kracht.
  • Je presentatie wordt meteen publieksvriendelijk omdat je hun centraal zet. Alle ingrediënten die je toepast, doe je daadwerkelijk om het verhaal beter over te brengen.
  • Je bent beter bewust van je eigen presentatievaardigheden en hoe je deze uitstraalt.
  • Je leert jezelf op een andere manier kennen, je gaat echt inzoomen op je eigen gedrag. Tevens kun je dit gaan toepassen op andere momenten wanneer je gewoon in gesprek zit met een potentiële klant.
  • Je verbale & non-verbale communicatie spreken dezelfde taal, waardoor je geloofwaardiger wordt.

Presentatie Community:

van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren

Last but not least! Graag nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Presentatie Community, van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren. Wekelijks ga ik je inspireren, informeren en motiveren op het gebied van jezelf presenteren zowel off- als online.

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid