Pitchen kun je leren...

Maak een ijzersterke introductie voor jezelf

Jezelf voorstellen

Wat goed, jij wilt meer weten over pitchen. Dat betekent dat jij een ijzersterke introductie voor jezelf wilt creëren. Eentje waar niemand omheen kan, die duidelijk is voor de nog onbekende en dat de persoon in kwestie jou leert kennen, precies zoals je bent. Dat is toch wat je wilt?

Dan heb ik goed nieuws voor je, want dit is absoluut voor iedere ondernemer haalbaar. Alleen als je een succesvolle pitch wilt geven is het wel goed om een goede introductie tekst te maken en je vervolgens succesvol te presenteren. Dankzij deze combinatie kun jij jezelf overtuigend pitchen. 

Sterke introductie tekst + succesvol jezelf voorstellen = overtuigend pitchen

Kun je wel wat meer tips & tricks hierover gebruiken? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier kun je namelijk meerdere artikelen, video's en podcast afleveringen vol presentatie tips vinden.

Veel lees, kijk en luister plezier.

Lees een presentatie artikel

meer weten over jezelf online voorstellen?

Wil jij jezelf op meer dan 30+ plaatsen voorstellen op de online web? Dit omdat je dan direct een sterke eerste indruk afgeeft, dat je duidelijk bent over wie je bent, wat je doet en wie je verder helpt?

Vraag dan nu deze gratis checklist aan. Vul je naam en e-mail adres in en de checklist zit binnen een paar minuten in je postvak.

Jezelf voorstellen checklist

Bekijk een video met tips

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Beluister een podcast aflevering

Interessante online trainingen...

Presenteren met zelfvertrouwen
De kop-romp-staart methode
Profileren als expert

De voordelen om jezelf te pitchen:

  • Je kunt voortaan op ieder moment jezelf voorstellen, precies zoals je echt bent.
  • Jouw introductie versterkt je presentatie, omdat het publiek weet welke expert aan het spreken is.
  • De nog onbekende personen weten dankzij jouw voorstelpraatje precies wie jij bent, wat je doet en wat je voor hun kunt betekenen.
  • Geen versprekingen, geen black-out, niet struikelen over je eigen woorden of onnodige onzekerheid meer, want je hebt een ijzersterke tekst.

Presentatie Community:

van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren

Last but not least! Graag nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Presentatie Community, van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren. Wekelijks ga ik je inspireren, informeren en motiveren op het gebied van jezelf presenteren zowel off- als online.

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden    I    Privacy policy     |     Cookie beleid