Podcast afleveringen opnemen

Ook jij kunt waardevolle afleveringen opnemen!

Starten met podcast

Wat goed, jij wilt je verdiepen in het opnemen van podcast. Heel goed, want door deze presentatievorm in te zetten voor jezelf en je bedrijf kun je jouw doelgroep verder helpen. Als ondernemende expert op elk vakgebied kun jij afleveringen naar keuze opnemen waarmee jij jouw luisteraar kan inspireren, motiveren en verder helpen met jouw expertise.

Het enige wat menig spreker vergeet voordat hij een nieuwe podcast opneemt, is om bewust ‘zichzelf’ te zijn tijdens de opname. Jouw stem is het geluid van jouw bedrijf. Dit is ook meteen het enige wat zij horen tijdens jouw opname. Door bewust naar je stem te luisteren, kan er meer worden gezegd dan dat je hoort. Vandaar dat het goed is om E.C.H.T. jezelf te zijn als sprekende ondernemende expert die een podcast opneemt.

Kun je wel wat meer tips & tricks hierover gebruiken? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier kun je namelijk meerdere artikelen, video's, en podcast afleveringen vol presentatie tips vinden.

Veel lees, kijk en luister plezier.

Lees een podcast artikel

Podcast miniserie gratis downloaden

Podcast serie

Ook een podcast opnemen

Wat dacht je ervan om de volgende stap te maken met het opnemen van je eigen podcast aflevering? Je leert de basisstappen over podcast, hoe jij echt als jezelf kan overkomen en hoe jij je tekst echt kan overbrengen naar de luisteraars.

Je krijgt video’s & podcast afleveringen over:

  • Het opnemen van je eerste podcast aflevering
  • Structuur behouden tijdens het uitspreken van je tekst
  • Hoe je echt jezelf blijft tijden je opname

Bekijk een video met tips

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Beluister een podcast aflevering

Interessante online trainingen...

Inspirerende podcast maken
podcast checklist
Podcast strategie

De voordelen van het inspreken van een eigen podcast:

  • Door een podcast op te starten kun jij jouw doelgroep op een nieuwe manier verder helpen, met ze communiceren en hun vooral ook inspireren.
  • Je kunt waardevolle informatie delen met je luisteraar, waardoor zij jou echt zien als dé ondernemende expert van jouw vakgebied.
  • Het helpt om je online zichtbaarheid te vergroten, zodat je ook nieuwe potentiële klanten kan werven voor je bedrijf.

Presentatie Community:

van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren

Last but not least! Graag nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Presentatie Community, van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren. Wekelijks ga ik je inspireren, informeren en motiveren op het gebied van jezelf presenteren zowel off- als online.

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid