Video's opnemen voor en over je bedrijf

Maak dankzij video, contact met je potentiële klant

Jezelf presenteren voor de camera

Wat goed, jij gaat je verder verdiepen in video marketing en deze in zetten voor je bedrijf. Wat een goed idee, want video’s opnemen kan behoorlijk veel voordelen hebben voor zowel jou als ondernemende expert, maar ook de promotie die het jouw bedrijf geeft.

Het enige wat echt belangrijk is: is dat jij gaat presenteren zoals je echt bent. Jij bent namelijk het gezicht van jouw bedrijf. Neem daarom altijd de video’s zelf op in plaats dat je iemand hiervoor inhuurt. Laat ze juist de persoon achter het bedrijf zien, de deskundige.

Kun je wel wat meer tips & tricks hierover gebruiken? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier kun je namelijk meerdere artikelen, video's en podcast afleveringen vol presentatie tips vinden.

Veel lees, kijk en luister plezier.

Lees een video artikel

video stappenplan gratis downloaden

Video Stappenplan

Nu starten met video!

Yes, jij wilt beginnen met het opnemen van je eigen waanzinnige video’s. Bekijk nu de video’s waarin ik je meer vertel over de E.C.H.T methode, over hoe je structuur in je verhaal behoudt en alle punten waarop je zeker moet letten tijdens het presenteren in de camera.

Je krijgt zowel tips & tricks over:

  • Het presenteren in je eigen video
  • De Kop-Romp-Staart Methode
  • Een stappenplan over het maken van je presentatie
  • Checklist voor video’s

Bekijk een video met tips

meer weten over jezelf echt presenteren?

Direct meer weten over jezelf presenteren? Download dan hieronder het gratis e-book met daarin maar liefst 25 presentatietips voor het presenteren op een podium, tijdens je video en/of podcast opname.

Vul je naam en e-mail adres in en het e-book zit binnen een paar minuten in je postvak.

E-book

Beluister een podcast aflevering

Interessante online trainingen...

Overwin je videovrees
Zelfverzekerd presenteren
Succesvolle video's opnemen

De voordelen van je eigen video's:

  • Door video’s te maken en te publiceren krijg je op een andere manier contact met je doelgroep. Je krijgt hierdoor de kans om nieuwe potentiële klanten te werven.
  • Je kunt waardevolle informatie delen met je doelgroep, waardoor zij jou echt zien als dé ondernemende expert van jouw vakgebied.
  • Met een video kun jij op een ludieke manier jouw producten en diensten introduceren en/ of demonstreren aan je kijker.
  • Je krijgt unieke content voor je social media kanalen. Tegenwoordig kan je op elk kanaal video’s publiceren.
  • Ze zijn voor meerdere promotiedoeleinden zeer geschikt, waardoor je opnieuw op een speelse manier de aandacht krijgt van je kijker.

Presentatie Community:

van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren

Last but not least! Graag nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Presentatie Community, van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren. Wekelijks ga ik je inspireren, informeren en motiveren op het gebied van jezelf presenteren zowel off- als online.

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid