Welkom in de wereld van video presentaties voor je bedrijf!

Welkom in de wereld van video's Hoe gaaf zou het zijn als jij voortaan video’s inzet waardoor je meer klanten werft voor je bedrijf? Dat is toch iets dat elke ondernemende expert wilt? Zelf kan ik video’s niet meer uit mijn bedrijf wegdenken. Naast dat ik het bewust inzet help Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Dé Expert Stappenplan

De EXPERT stappenplan Steeds meer ondernemers willen zich als expert profileren. Heel goed! Alleen waarin kan jij opvallen als specialist, want als er 1 schaap over de dam is volgen er meer. Oftewel het is handig dat jij je meteen goed neerzet op de kaart in expertland. In dit artikel Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Je onderneming presenteren en je zichtbaarheid vergroten

De presentatie van je bedrijf! Als jij aan het woord presenteren denkt, hoe zou jij dit dan omschrijven? Of online zichtbaarheid? Wat betekent dit voor jou?Veel ondernemers denken dat presenteren iets is als je met een microfoon op het podium staat. Maar niet zo zeer dat je jouw bedrijf ‘online presenteert’ en dit doe je vaak Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Presenteren met plankenkoorts

5 Manieren om je plankenkoorts te verminderen Een groot percentage van de mensen vinden het verschrikkelijk om te gaan spreken voor een groep. Ze worden al nerveus van het idee dat iedereen naar hen aan kijken is en dat ze misschien daardoor wel een fout maken. Vaak heeft dit te maken Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Jezelf voorstellen als ondernemer? Leer Pitchen!

​Jezelf voorstellen als ondernemer? Leer Pitchen! Ben jij al bekend met het woord pitchen? Of denk je dat het niets voor jou is? In dit artikel wil ik je in beide gevallen meer vertellen over wat het is en wat de voordelen ervan zijn en waarom je als ondernemer je Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Maak een verpletterende eerste indruk met je presentatie

Geef een waanzinnige eerste indruk met je presentatie! Als spreker willen we eigenlijk allemaal hetzelfde, namelijk je boodschap helder en concreet overbrengen. Je kennis delen en een goede eerste indruk maken op het publiek.Nu klinkt het super eenvoudig maar is dat in werkelijkheid ook zo? In dit artikel ga ik Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Presenteren voor bekend publiek

Presenteren voor bekend publiek De meeste sprekers vinden het verschrikkelijk wanneer er bekende mensen in de zaal zitten. Eigenlijk klinkt dit best logisch! Wat als er iets verkeerd gaat? Dan hebben zij dit wel allemaal gezien en meegemaakt. We willen natuurlijk niet voor hen falen. In deze blog ga ik Benieuwd naar meer..?

Lees meer

De 5 valkuilen voor beginnende sprekers

Presenteren als een beginnende spreker De afgelopen jaren heb ik verschillende beginnende sprekers mogen helpen aan het begin van hun ondernemerschap. Ze hebben allemaal één ding voor ogen en dat is zo snel mogelijk naamsbekendheid creëren.Hoe sneller, hoe beter, zodat ze dan hun producten kunnen verkopen. Alleen lopen ze allemaal Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Waar heeft jouw publiek behoefte aan tijdens de presentatie?

De behoefte van je publiek Zoals je me misschien al vaker hebt gehoord, vind ik het belangrijk dat je het publiek centraal zet tijdens de presentatie. Je geeft immers aan hen de presentatie. Zij willen nieuwe informatie over jouw expertise leren. In deze blog ga ik je meer vertellen over Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Maak je presentatie persoonlijk!

​Maak je presentatie persoonlijk! Als spreker van de presentatie is het goed om je presentatie persoonlijk te maken. Door het persoonlijk te maken kom je minder statisch over. Het publiek krijgt hierdoor echt een persoonlijke verbinding met je. Alsof je alleen voor hem een presentatie aan het houden bent.Het publiek Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Hoe ga jij je presentatie inleiden met de volle aandacht van het publiek?

​De start van jouw presentatie... Wanneer je een presentatie gaat geven dan ben je het meeste bezig om vooraf je presentatie te maken. Eenmaal af dan is het tijd dat je gaat oefenen. Vanzelf breekt de belangrijke dag aan dat jij jouw presentatie gaat geven. Je staat op en je Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Yes, ik ben een echt merk!

Yes, ik ben een echt merk!! Als presentatiecoach heb ik één missie en dat is om ‘ambitieuze experts’ verder te helpen met hun presentatievaardigheden, zodat ze hun bedrijf zo goed mogelijk op de (zowel online als offline) kaart kunnen zetten. Vanaf nu kan ik mijn bedrijven ook echt zien als Benieuwd naar meer..?

Lees meer

De problemen van jouw doelgroep

Wat zijn de problemen van jouw doelgroep? Het is verstandig om op onderzoek uit te gaan en uit te zoeken welke problemen jouw klant kan hebben. Hoogstwaarschijnlijk heeft jouw ideale klant hetzelfde probleem gemeenschappelijk. Op het moment dat je hierachter bent gekomen, kan jij voor het probleem een product of Benieuwd naar meer..?

Lees meer

21 Geheimen over presenteren

Wist je dit al over presenteren? Zie jij regelmatig om je heen ondernemers presenteren en dat je denkt: ‘hoe doen ze dit nou?’ Waarom gaat het hun zo gemakkelijk af en waarom kan ik dat zelf niet? In dit artikel ga ik je meenemen in de wereld van presenteren en Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Stem oefening | Werken aan je articulatie!

| Stem oefening | Werken aan je articulatie! Als jij Podcast of video’s aan het opnemen bent of gewoon op het podium aan het presenteren bent, dan is het goed om bewust te zijn van je stem. Hoe spreek jij de woorden uit en ben je goed verstaanbaar?De ene spreker Benieuwd naar meer..?

Lees meer

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Podcast microfoon

Podcast
Challenge

- Start met je eigen podcast -

18 / 22 November 2019


Welkom in de wereld van video presentaties voor je bedrijf!


Dé Expert Stappenplan


Je onderneming presenteren en je zichtbaarheid vergroten


Presenteren met plankenkoorts


Jezelf voorstellen als ondernemer? Leer Pitchen!


Maak een verpletterende eerste indruk met je presentatie

Copyright © 2019, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy