Gefeliciteerd...

…jij gaat binnenkort jezelf presenteren op een podium, in een video en/of podcast aflevering!

Het e-book met 25 presentatietips is naar je onderweg! Voor je gaat, wacht nog eventjes... 

Jezelf presenteren, het delen van je waardevolle kennis en dit in combinatie met voldoende structuur, eigen voorbeelden, een sterke boodschap en nog met interactie kan voor menig ondernemer (haast) onmogelijk te zijn om te doen. Toch ben ik ervan overtuigd dat iedereen kan leren presenteren, JIJ ook!

Met mijn persoonlijke presentatie stappenplan, ga jij ook op een eenvoudige en behapbare manier een succesvolle inhoud maken die aansluit bij jouw doelgroep.

Ik leer je aan de hand van 7 stappen een ijzersterke inhoud te maken, waardoor je met voldoende rust en zelfvertrouwen gaat beginnen met je presentatie. Deze 7 stappen heb ik verwerkt in een werkboek. Hiermee gaan we samen de inhoud van jouw presentatie stap voor stap maken.

Dit krijg je: Een werkboek compleet met een presentatie stappenplan en opdrachten over hoe jij de perfecte inhoud kunt maken die volledig aansluit op het publiek.

Dit werkboek met het 7-delige stappenplan:

  • is geschikt voor ondernemers die een waardevolle inhoud met impact willen maken.
  • sla je op je computer op, waardoor je op ieder moment je presentatie kunt maken.
  • heeft verdiepingsopdrachten, waardoor jij je presentatie volledig kunt laten aansluiten op de behoeften en de wensen van het publiek.
  • is bruikbaar voor al je podium-video-podcast presentaties.
  • is uitgebreid op een zo’n compact mogelijke manier, waardoor je efficiënt kunt werken.   
Werkboek

Wat levert dit werkboek je op?

Je weet voortaan welke volgorde belangrijk is om te volgen bij het maken van je presentatie inhoud. Door dit stappenplan aan te houden, zal een nieuwe inhoud maken je steeds gemakkelijker afgaan.

Je gaat leren hoe je op de meest efficiëntie manier een presentatie kunt vormgeven waarin een duidelijke boodschap zit verpakt, hoe je voldoende structuur kunt aanhouden en hoe jij het publiek te alle tijde centraal kunt zetten.

Je gaat niet meer ‘zomaar’ iets doen, je presentatie plan is nu doordacht, waardoor je ook kunt werken aan de relatie met je publiek. Hierdoor vergroot je de kans dat zij ook daadwerkelijk klant bij jou worden.

Het grootste voordeel van dit werkboek is: dat hij volledig aansluit op het e-book die jij zojuist hebt aangevraagd. Hierdoor kun je direct de 25 tips toepassen in je presentatie inhoud.

Wil je direct een goede basis hebben voor je presentatie inhoud, waardoor je met een gerust hart en zonder stress kunt presenteren? Ga dan aan de slag met dit werkboek en geef voortaan alleen maar waardevolle presentaties.

WB stappenplan

Bestel nu dit presentatie werkboek voor €14,95 in plaats van €44,95 (excl. btw) en krijg het 7-delige stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

>