Maak jouw bedrijf online zichtbaar met video's

 

 

Wil jij video’s maken voor je onderneming, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Sterker nog, stemmetjes in je hoofd houden je tegen om deze stap te zetten?

 

Presenteren met een flip-over

 

- Zie jij de voordelen van een video voor je onderneming, maar weet je geen goed onderwerp voor je kijker? 

 

- Zou je het erg vinden als er niemand naar je video kijkt, of nog erger, dat ze een mening hebben? Dit omdat je bang bent dat je video’s niet goed genoeg zijn?

- Denk jij dat je te kort van stof of juist te langdradig bent als jij jezelf gaat voorstellen? Dit omdat jij inhoudelijk nog niet helder hebt wat jouw ondernemerspitch is? 
 

- Ben je bang dat je taal technisch niet ‘op en top’ Nederlands spreekt of nog erger, dat je ‘uuuuhhh’ zegt? Dit zijn namelijk hele logische en menselijke punten die wij allemaal met je delen. 

 

Met het gevolg dat jij het alleen maar aan het uitstellen bent? Stop met jezelf tegen houden, ga de strijd aan tegen deze stemmetjes tijdens de challenge: maak een waanzinnige video.  

 

 

 

 

 

Hoe gaaf zou het zijn dat jij:

✓ meer zelfvertrouwen gaat krijgen, waardoor je een waanzinnige video kunt maken. 

een video maakt waar jij trots op kunt zijn en die jij vervolgens durft te delen met jouw doelgroep?

✓ persoonlijke video’s kunt maken, waardoor je aan je relatie werkt met je (potentiële) klanten.

 

Doe dan mee met de Challenge en laat mij jou verder helpen. In 5 dagen tijd ga jij leren hoe je jouw pitch kunt formuleren, de juiste structuur kunt aanhouden, krijg je meer zelfvertrouwen en nog veel meer…!

 

 

 

 

 

JJ Kado'De Challenge van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'
Joke de Jong - JJ Kado

 

 

 

 

 

Even voorstellen

Martiena de Graaf

Als presentatiecoach en trainer help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij als ondernemer voortaan met zelfvertrouwen op het podium staat.

 

 

 

 

Your Goodiebag'Het was voor mij zeer waardevol. Niet alleen het video gedeelte, het zelfverzekerder worden en uit je comfortzone durven stappen. Nee! Véél meer dan dat. Ik heb deze challenge als zeer prettig ervaren en Martiena is echt een goede.' 
Mariska Huijnen - Your Goodiebag

 

 

 

Wat ga jij leren tijdens deze challenge:


 Hoe jouw eigen expertise vak eruit ziet en waar jouw doelgroep het meeste behoefte aan heeft om van jou te leren. Zo krijg je de beste aansluiting met de kijker.


 Hoe jij je eigen pitch kunt formuleren, waardoor je deze op elk moment paraat heb voor jezelf en voor je onderneming.

 

 Hoe jij met de De Kop-Romp-Staart Methode een duidelijke structuur kan verwerken in je video, waarop jij kan bouwen en vertrouwen.

 

 

 

 

 Hoe je meer zelfvertrouwen kunt gaan krijgen, voordat jij een video gaat opnemen.

 

 

 


Zet jij alle stemmetjes uit en ga jij mee op avontuur, waardoor jij na deze 5 dagen waanzinnige video’s kunt gaan maken? Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor je doelgroep, je fans! Zij willen dolgraag van je leren en horen.

 

We starten maandag 19 november t/m vrijdag 23 november 2018. Elke dag krijg je een tip die samenhangt aan de volgende dag(en).

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor de challenge!

 

 

 

 

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de Challenge heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.' 
Sabine de Heer - Solune

 

 

 

 

Hoe ziet de challenge eruit?

De agenda van Echt Presenteren zit alweer aardig vol met zowel offline als online presentatie trainingen

✓ Elke dag krijg jij een e-mail met tips en tricks met een cadeau over je expertise, pitchen, zelfvertrouwen, etc. Zo krijg jij elke dag een puzzelstukje die vrijdag compleet is.

  Elke dag kun jij je brandende vragen aan mij stellen in de speciale (besloten) Facebookgroep.

 Elke avond zal ik daar ook LIVE aanwezig zijn, zodat ik je nog meer informatie kan gaan geven of jouw vraag live beantwoord.

 

 

 


Wacht niet langer en doe mee met de challenge 
en krijg een waanzinnige video voor je onderneming. 
Zie ik je online tijdens de challenge?

 

 

 

'Een hele duidelijke en fijne training gehad, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. Trainingen zijn goed voor zowel de beginnende sprekers als gevorderde, samen met Martiena is er veel mogelijk. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren.' 
Lianne Honing - Borduurstudio Lianne

 

Tot dan! 

Met een sprekende groet,