Challenge
- Maak een waanzinnige video -

Doe je ook mee?!

 • De Challenge start op maandag 18 nov. tot vrijdag 22 nov. 2019
 • Met de opdrachten ben je elke dag tussen een half uur t/m uur een bezig!
 • Aan het einde van de week heb jij alle puzzelstukjes bij elkaar, waardoor jij een waanzinnige video kan opnemen!

"Maak jouw bedrijf online zichtbaar met video's"

Wil jij video’s maken voor je onderneming, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Sterker nog, stemmetjes in je hoofd houden je tegen om deze stap te zetten?

 • Zie jij de voordelen van een video voor je onderneming, maar weet je geen goed onderwerp voor je kijker? 
 • Zou je het erg vinden als er niemand naar je video kijkt, of nog erger, dat ze een mening hebben? Dit omdat je bang bent dat je video’s niet goed genoeg zijn?
 • Denk jij dat je te kort van stof of juist te langdradig bent als jij jezelf gaat voorstellen? Dit omdat jij inhoudelijk nog niet helder hebt wat jouw ondernemerspitch is?
 • Ben je bang dat je taal technisch niet ‘op en top’ Nederlands spreekt of nog erger, dat je ‘uuuuhhh’ zegt? Dit zijn namelijk hele logische en menselijke punten die wij allemaal met je delen.

Met het gevolg dat jij het alleen maar aan het uitstellen bent? Stop met jezelf tegen houden, ga de strijd aan tegen deze stemmetjes tijdens de challenge: maak een waanzinnige video.

​Hoe gaaf zou het zijn dat jij:

 • meer zelfvertrouwen gaat krijgen, waardoor je een waanzinnige video kunt maken. 
 • een video maakt waar jij trots op kunt zijn en die jij vervolgens durft te delen met jouw doelgroep?
 • persoonlijke video’s kunt maken, waardoor je aan je relatie werkt met je (potentiële) klanten.

Doe dan mee met de Challenge en laat mij jou verder helpen. In 5 dagen tijd ga jij leren hoe je jouw pitch kunt formuleren, de juiste structuur kunt aanhouden, krijg je meer zelfvertrouwen en nog veel meer…!

Wat andere zeggen:

'De Challenge van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'

Joke de Jong

JJ Kado
'De 'Deze Challenge heeft een duidelijke opzet waardoor het makkelijk te volgen is.  Martiena is lekker enthousiast en weet je goed uit te leggen hoe je dit het beste aan kan pakken. Ik zeg doen.'

Mariska de Roo

Zielsportret
Presenteren voor de camera

Even voorstellen...

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.


Als klein meisje wilde ik niets liever dan voor een groep te staan en te entertainen. Daarom was het ook geen verrassing dat ik auditie ging doen voor de musical opleiding. Toen mij werd aangeboden om ook een trainers opleiding te volgen werd ik meteen enthousiast.


Nu kan ik mijn eigen ervaring inzetten om ondernemende experts verder te helpen met hun presentatietechnieken.


Het is als ondernemer zo ontzettend belangrijk dat je jezelf E.C.H.T. presenteert. 

 

Wat andere zeggen:

'Het was voor mij zeer waardevol. Niet alleen het video gedeelte, het zelfverzekerder worden en uit je comfortzone durven stappen. Nee! Véél meer dan dat. Ik heb deze challenge als zeer prettig ervaren en Martiena is echt een goede.' 

Your Goodiebag


Mariska Huijnen

Your Goodiebag
Door de combinatie van heldere video's met toelichting op de opdracht en de oefeningen werd ik in 5 dagen begeleid om mijzelf te presenteren in een video. In de live sessies gingen we met Martiena aan de slag om onze boodschap te verfijnen en ons zelfvertrouwen te vergroten.


Martiena is enthousiast, geïnteresseerd en vlot in haar reactie waardoor ik aangehaakt bleef in de challenge en uitkeek naar de volgende stap. Dank voor deze toffe challenge waarin je zoveel waarde hebt gedeeld.'

Aurelie Veltema

AVUE
Wat ga jij leren tijdens deze challenge:

Hoe jouw eigen expertise vak eruit ziet en waar jouw doelgroep het meeste behoefte aan heeft om van jou te leren. Zo krijg je de beste aansluiting met de kijker.

Hoe jij met de De Kop-Romp-Staart Methode een duidelijke structuur kan verwerken in je video, waarop jij kan bouwen en vertrouwen.

Hoe je meer zelfvertrouwen kunt gaan krijgen, voordat jij een video gaat opnemen.

Zet jij alle stemmetjes uit en ga jij mee op avontuur, waardoor jij na deze 5 dagen waanzinnige video’s kunt gaan maken?

Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor je doelgroep, je fans! Zij willen dolgraag van je leren en horen. 

We starten maandag 18 november t/m vrijdag 22 november 2019. Elke dag krijg je een tip die samenhangt aan de volgende dag(en).

Waar wacht je nog op?
Meld je aan voor de challenge!

Wat andere zeggen:

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de Challenge heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.' 


Sabine de Heer

Solune
'Ik heb de online challenge presenteren gevolgd, echt een aanrader voor ondernemers die echt zichzelf willen presenteren. Waarbij de onderneming om hun gaat. Martiena geeft de training erg leuk en zeer gedreven. ze weet waar ze het over heeft.'

Gosia Zertka

Plafonddroogrek.nl
Hoe ziet de challenge eruit?

 • Elke dag krijg jij een e-mail met tips en tricks en een cadeau over je expertise, structuur, zelfvertrouwen, etc. Zo krijg jij elke dag een puzzelstukje die vrijdag compleet is.
 • Elke dag kun jij al jouw belangrijke vragen aan mij stellen in de speciale Instagram pagina.
 • Op de maandag, woensdag en vrijdagavond zal ik daar ook LIVE aanwezig zijn, zodat ik je nog meer informatie kan gaan geven of jouw vraag live kan beantwoorden.

Wacht niet langer en doe mee met de challenge en krijg een waanzinnige video voor je onderneming.
Zie ik je online tijdens de challenge?