''Claim jouw expertise status''

 

 

Ben jij een startende ondernemer of onderneem je al jaren en durf je jezelf geen expert te noemen? Je ziet om je heen mensen zich profileren als expert, maar jij houd je zelf toch tegen?

 

Visitekaartje van Echt Presenteren

- Kijk jij regelmatig naar 'het doen en laten' van je collega's uit dezelfde branche? Gaan er dan onbewuste gedachtes door je heen zoals, kon ik dat maar Of zij zijn beter dan ik?

 

- Kom jij niet goed uit je woorden, wanneer er direct aan je gevraagd wordt wat jij doet? Maakt je dit onzeker?

 

- Heb jij moeite om in korte tijd op te noemen waar jij in uitblinkt als expert of waarom jouw doelgroep absoluut bij jou aan het juiste adres zijn?

 

Met het gevolg dat jij jezelf niet als expert op de kaart zet. Je wilt wel schitteren, maar je weet simpel gezegd niet hoe. Want hoe doen die andere dit nou? Hoe verkopen zij zich, zonder écht verkoperig te zijn? 

Stap uit je eigen schaduw en ga schitteren als expert. Graag help ik jou verder tijdens de 'Profileer jezelf als expert - Challenge'.

 

 

 

 

 

Hoe gaaf zou jij het vinden als...

 je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je ook echt kan bouwen en vertrouwen op je eigen expertise

 jij jezelf leert kennen op professionele basis en elke kernwaarden bezit jij allemaal als expert bezit?

 je helemaal helder hebt wie jouw doelgroep is en waarom jij deze het beste verder kan helpen?

✓ je voor jezelf en je onderneming jouw toekomst plan duidelijk voor ogen hebt, zodat jij gemakkelijk uit je woorden kan komen. 

 

Doe dan mee met deze Challenge en laat mij jou verder helpen. In 5 dagen tijd ga jij leren hoe je jezelf als expert kan profileren, je uit je eigen schaduw kan stappen, je krijgt meer zelfvertrouwen en nog veel meer…!

 

 

 

 

 

 

 

JJ Kado

'De Challenge van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'
Joke de Jong - JJ Kado

 

 

 

 

'Deze Challenge heeft een duidelijke opzet waardoor het makkelijk te volgen is.  Martiena is lekker enthousiast en weet je goed uit te leggen hoe je dit het beste aan kan pakken. Ik zeg doen.' Mariska de Roo - Zielsportret

 

 

 

 

 

Even voorstellen

Martiena de Graaf

Als presentatiecoach en trainer help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij als ondernemer voortaan met zelfvertrouwen op het podium staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Your Goodiebag'Het was voor mij zeer waardevol. Niet alleen het video gedeelte, het zelfverzekerder worden en uit je comfortzone durven stappen. Nee! Véél meer dan dat. Ik heb deze challenge als zeer prettig ervaren en Martiena is echt een goede.' Mariska Huijnen - Your Goodiebag

 

 

 

'Na alle goede voornemens en planning voor 2019 kwam Martiena met een mooie challenge die de focus legt op de inhoud: 'Profileer jezelf als expert'. Door de combinatie van heldere video's met toelichting op de opdracht en de oefeningen werd ik in 5 dagen begeleid om mijzelf te presenteren als expert. In de live sessies gingen we met Martiena aan de slag om onze boodschap te verfijnen en ons zelfvertrouwen te vergroten. Martiena is enthousiast, geïnteresseerd en vlot in haar reactie waardoor ik aangehaakt bleef in de challenge en uitkeek naar de volgende stap. Dank voor deze toffe challenge waarin je zoveel waarde hebt gedeeld.' Aurélie Veltema, event manager van AVUE.

 

 

 

 

 

 

 

Wat ga jij leren tijdens deze challenge:


 Je leert hoe jouw eigen expertise vak eruit ziet en waar jouw doelgroep het meeste behoefte aan heeft om van jou te leren. 


  Je leert hoe jouw ondernemers kwaliteiten eruit zien, zodat jij jezelf beter leert kennen als expert.

 

 Je leert hoe jouw doelgroep eruit ziet, zodat jij ook echt weet wie je wilt aanspreken als expert.

 

 

 

 Je leert hoe jij je eigen pitch kan formuleren, waardoor je deze op elk moment paraat heb voor jezelf en voor je onderneming.

 

 

 

 

 

 

 

Stap jij ook uit je eigen schaduw en claim jij jouw eigen expertise status? Het is de hoogste tijd dat jij in jezelf gaat geloven en, als jij er klaar voor bent ook, de volgende stap neemt voor jezelf, je onderneming en natuurlijk voor je doelgroep. Zij willen dolgraag van je leren en horen.

 

We starten maandag 14 januari t/m vrijdag 18 januari 2019.
Elke dag krijg je een tip die samenhangt aan de volgende dag(en).

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor de challenge!

 

 

 

 

 

 

 

 

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de Challenge heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.' Sabine de Heer - Solune

 

 

 

'Ik heb de online challenge presenteren gevolgd, echt een aanrader voor ondernemers die echt zichzelf willen presenteren. Waarbij de onderneming om hun gaat.  Martiena geeft de training erg leuk en zeer gedreven. ze weet waar ze het over heeft.'  Gosia Zertka - Plafonddroogrek.nl

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet de challenge eruit?

De agenda van Echt Presenteren zit alweer aardig vol met zowel offline als online presentatie trainingen

✓ Elke dag krijg jij een e-mail met tips en tricks en een cadeau over je expertise, doelgroep, zelfvertrouwen, etc. Zo krijg jij elke dag een puzzelstukje die vrijdag compleet is.

  Elke dag kun jij al jouw belangrijke vragen aan mij stellen in de speciale Facebookgroep.

 Elke dag zal ik daar ook LIVE aanwezig zijn, zodat ik je nog meer informatie kan gaan geven of jouw vraag live kan beantwoorden.

 

 

 

 

 

 

 


Wacht niet langer en doe mee met de challenge 
en krijg eindelijk de titel die je (stiekem) al zolang naar verlangt. 😉
Zie ik je online tijdens de challenge?

 

 

 

 

 

 

'Een hele duidelijke en fijne training gehad, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. Trainingen zijn goed voor zowel de beginnende sprekers als gevorderde, samen met Martiena is er veel mogelijk. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren.' 
Lianne Honing - Borduurstudio Lianne

 

 

 

Tot dan! 

Met een sprekende groet,