''Stap uit je eigen schaduw en ga schitteren als een expert''

Wil jij jezelf een expert of een specialist in jouw vakgebied noemen? Maar houden de negatieve stemmetjes in je hoofd of je eigen zelfvertrouwen je tegen? Durf jij hierdoor niet je eigen expertise kennis te delen met je doelgroep?

Jouw doelgroep verdiend de kennis die jij in huis hebt. Zij willen dolgraag van jou leren, het enige wat jij vervolgens moet doen is het ook daadwerkelijk met ze delen.

 

Heb jij moeite om uit je eigen comfortzone te treden en hierdoor durf je je zelf (nog) geen expert te noemen? Het klopt, ‘het hoge bomen vangen veel wind’ of ‘je hoofd boven het maaiveld uitsteken’ is niet makkelijk, maar je krijgt er veel meer voor terug.

Als jij volledig er voor durft te gaan, zal je zien dat jouw expertise voor je gaat spreken en zal werken. Andere om je heen zullen zichzelf met jou gaan associëren.

 

Pak deze kans en laat mij jou helpen! Tijdens de Challenge leer jij hoe je uit je eigen comfortzone stapt, hoe je van je grote dromen concrete doelen maakt en zet je een vergrootglas op je eigen expertise. De Challenge start van 8 april tot 12 april 2019.

Hoe gaaf zou jij het vinden als...

 jouw doelgroep echt van jou wilt leren, omdat jij de kennis kan delen waar zij behoefte aan hebben?

 jouw expertise voor jou gaat spreken, waardoor je nieuwe potentiële klanten kan werven voor je onderneming?

 Je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je ook echt kan bouwen en vertrouwen op je eigen expertise?

 je jouw dromen op korte termijn kan laten uitkomen, omdat je hier een realistische doel aan hebt gekoppeld?

 

Doe dan mee met deze Challenge en laat mij jou verder helpen. In 5 dagen tijd ga jij leren hoe je jezelf als expert kan profileren, je uit je eigen schaduw kan stappen, je krijgt meer zelfvertrouwen en nog veel meer…!

JJ Kado


'
De Challenge van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.' Joke de Jong - JJ Kado

 

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de Challenge heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.' Sabine de Heer - Solune

'Martiena pakt je vanaf het eerste moment en krijgt je meteen aan denken. Zij stelt je vragen waardoor je echt gaat nadenken. Wat je wil bereiken, wat je wil uitstralen, wat is je expertisevak is, waar je wil dat mensen jou voor benaderen. Waar wil je in uitblinken.Wie ben jij? Aarzel niet om Martiena in te schakelen als je jouw presentatietechnieken wil verbeteren en het beste uit jezelf wil halen om de expert te zijn voor jouw klanten!' Ingrid Serraarens - Ing's Bizz

Even voorstellen

Martiena de Graaf

Als presentatiecoach en trainer help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met zelfvertrouwen op het podium staat.

 

 

Stap jij ook uit je eigen schaduw en claim jij jouw eigen expertise status? Het is de hoogste tijd dat jij in jezelf gaat geloven en, als jij er klaar voor bent ook, de volgende stap neemt voor jezelf, je onderneming en natuurlijk voor je doelgroep. Zij willen dolgraag van je leren en horen.

 

We starten maandag 8 april t/m vrijdag 12 april 2019.
Elke dag krijg je een tip die samenhangt aan de volgende dag(en).

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor de challenge!

Wat ga jij leren tijdens deze challenge:

  ga jij jezelf uitdagen om uit je comfortzone te stappen door middel van de oefeningen en templates die je van mij krijgt.

 

 maak je van jouw dromen concrete en haalbare doelen, zodat je ook echt groots durft te denken.

 

 krijg je een helder beeld van je eigen diensten en/ of producten, waardoor je voortaan zelfverzekerd je producten kan verkopen.

 

 word je uitgedaagd om elke dag iets te doen, die je hiervoor nooit deed of niet wilde door te weinig zelfvertrouwen.

Stap uit je eigen schaduw en pak jouw moment! Het is de hoogste tijd dat jij jezelf echt als expert profileert.

Your Goodiebag

 

'Het was voor mij zeer waardevol. Niet alleen het video gedeelte, het zelfverzekerder worden en uit je comfortzone durven stappen. Nee! Véél meer dan dat. Ik heb deze challenge als zeer prettig ervaren en Martiena is echt een goede.' Mariska Huijnen - Your Goodiebag

'Martiena kwam met een mooie challenge die de focus legt op de inhoud: 'Profileer jezelf als expert'. Door de combinatie van heldere video's met toelichting op de opdracht en de oefeningen werd ik in 5 dagen begeleid om mijzelf te presenteren als expert. Dank voor deze toffe challenge waarin je zoveel waarde hebt gedeeld.' Aurélie Veltema, event manager van AVUE.

'Martiena heeft mij tijdens de challenge stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!' Yvonne Verhulsdonk - Yvonne Verhulsdonk Fotografie

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet de challenge eruit?

 Elke dag krijg jij een e-mail met tips en tricks en een cadeau over je expertise, doelgroep, zelfvertrouwen, etc. Zo krijg jij elke dag een puzzelstukje die vrijdag compleet is.

 

  Elke dag kun jij al jouw belangrijke vragen aan mij stellen in de speciale Instagram pagina.

 

  Op de maandag, woensdag en vrijdagavond zal ik daar ook LIVE aanwezig zijn, zodat ik je nog meer informatie kan gaan geven of jouw vraag live kan beantwoorden.

Voor wie is de Challenge geschikt?

  Je een doorzetter bent en ook echt gelooft in je eigen kracht.

 

  Je jouw doelgroep dolgraag verder wilt helpen met jouw specialisme.

✓ Je dé ondernemer bent en vindt dat het tijd is voor een nieuw avontuur. Ook wel 'the next level' genoemd voor je onderneming.

 

Stel het niet langer uit, maar ga ervoor! Ook jij kan dé expert zijn, die jij stiekem wilt zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is gewoon geloven en vertrouwen in je eigen kwaliteiten, expertise en je doelgroep!


'Deze Challenge heeft een duidelijke opzet waardoor het makkelijk te volgen is.  Martiena is lekker enthousiast en weet je goed uit te leggen hoe je dit het beste aan kan pakken. Ik zeg doen.' Mariska de Roo - Zielsportret

 

'Ik heb de online challenge presenteren gevolgd, echt een aanrader voor ondernemers die echt zichzelf willen presenteren. Waarbij de onderneming om hun gaat.  Martiena geeft de training erg leuk en zeer gedreven. ze weet waar ze het over heeft.'  Gosia Zertka - Plafonddroogrek.nl

'Een hele duidelijke en fijne Challenge gevolgd, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. De Challenge is goed voor zowel de beginnende sprekers als gevorderde, samen met Martiena is er veel mogelijk. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren.' 
Lianne Honing - Borduurstudio Lianne

Tot dan! 

Met een sprekende groet,