Presenteren
Op het podium, in een video of podcast

Martiena de Graaf - Presentatiecoach - Echt Presenteren

1-op-1 coaching

  • check-circle
    Met de online 'presentatie' sessie gaan we samen werken aan zowel je inhoud als je gehele presentatie.
  • check-circle
    Met de V.I.P. Day gaan we samen aan de slag met het bouwen van je fundament voor video of podcast
  • check-circle
    Ook kunnen we samen in een traject van 90 dagen jouw gehele presentatievaardigheden opkrikken naar het niveau dat jij voor ogen hebt. 

Samen aan de slag?

Ben jij er echt aan toe om in korte tijd, grote stappen te maken met het presenteren van zowel jezelf als jouw bedrijf? Denk aan het geven van een presentatie op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je eigen podcast.

Kies de presentatievorm(en) uit die het beste past bij jou past als de persoon en als ondernemende expert. Ik weet zeker dat jouw doelgroep, jouw kennis en waardevolle informatie goed kan gebruiken.

Zet de volgende stap en ga aan de slag met het vergroten van je eigen zichtbaarheid. Laat jezelf zien en stap uit je eigen comfortzone! Jij bent er klaar voor en het mooie hiervan is, jouw doelgroep ook!

1 - op - 1 Coaching & Advies

Online Presentatie Coaching

Tijdens het video bellen (per Zoom) kunnen wij werken aan zowel je structuur en je gehele inhoud, maar ook zeker aan je presentatievaardigheden. Wij kunnen samen je inhoud oefenen dat we gecreëerd hebben. Zo krijg je meteen eerlijk feedback en handvatten die je steun en zelfvertrouwen gaan geven.

De online sessie wordt helemaal opmaat gemaakt naar hetgeen waar jij behoefte aan hebt. Dit kan gaan over het inhoud maken, de juiste structuur toepassen tot het oefenen van je gehele presentatie. 

Deze sessies zijn ook geschikt voor het opnemen van je video’s en podcast-afleveringen.

Podcast VIP DAY

VIP Video of Podcast Day

Deze V.I.P. Doe-Dag is zo speciaal, omdat wij samen gaan knallen om een waanzinnige podcast of video reeks te maken. We gaan samen brainstormen, sparren, ontwikkelen en het daadwerkelijk ook opnemen. Zodat je in één dag ook echt een fundament voor je bedrijf heb opgebouwd. 

Deze 1-op-1 dag, is zonder andere ondernemers erbij. Vooraf gaan we eerst samen communiceren over hoe deze dag eruit komt te zien, zodat we het meeste uit deze dag kunnen halen. 

3 maanden Presentatie-Traject

In 90 dagen ga je jouw gehele presentatiefundament opbouwen zoals jij deze wilt inrichten voor je bedrijf. Je krijgt in dit traject zowel online coaching-sessies, een V.I.P.-Day en achteraf nog een gehele analyse als nazorg.

Dit traject is super geschikt voor jou, als jij jouw presentatievaardigheden wilt optimaliseren voor op het podium, via video en per podcast.

Wat zeggen andere?

quote-left

'Martiena heeft zo'n heerlijke enthousiaste energie! Zij heeft me super geholpen bij het schrijven van mijn pitch.

"Als persoonlijke groei coach help ik vrouwen zichzelf weer te ontdekken, zodat ze vol vertrouwen kunnen zijn wie ze diep van binnen willen zijn".

Ik kwam er zelf niet uit om het concreet te maken en ben dan erg blij dat ze mij daarbij heeft geholpen. ik hoef nu niet meer te stotteren als mensen vragen wat ik doe in mijn bedrijf.'

quote-right


Els van Dongen

Persoonlijke Groei Coach

quote-left

'Voordat ik bij Martiena heb leren “pitchen” voor mijn eerste videofilmpje over mijn bedrijf, vond ik het heel spannend om iets over mijzelf te vertellen.

Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee!Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!

Nu vind ik het niet meer erg om een filmpje over mezelf op te nemen, alle tools daarvoor heb ik van Martiena gehad

quote-right


Yvonne Verhulsdonk

Fotograaf

quote-left

'Afgelopen periode ben ik samen met Martiena aan de slag gegaan om mijn presentatie skills te verbeteren.

Ik ben gemotiveerd geraakt en heb tips ontvangen om een goede presentatie voor mijn doelgroep neer te kunnen zetten! 

Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Ze geeft je opbouwende feedback om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.’

quote-right


Sabine de Heer

Voedingsdeskundige

Online presenteren

Mag ik je voorstellen aan

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik experts met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen kan presenteren. Hier krijg ik onwijs veel energie van!

Het is ondertussen mijn missie geworden om ondernemers/ deskundige/ experts en specialisten zichzelf comfortabel te laten voelen zowel op het podium als in een video. Het is anno 2019 ontzettend belangrijk om jezelf zichtbaar te profileren voor je bedrijf.

Presenteer zoals je E.C.H.T. bent als deskundige!

CONTACT

Echt Presenteren
Gevestigd in Biddinghuizen
+316 5172 1991
Martiena@echtpresenteren.nl

Copyright © 2019, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy