1-op-1

Coaching & Advies

1-op-1

Coaching & Advies

Ben jij er echt aan toe om in korte tijd, grote stappen te maken met het presenteren van zowel jezelf als jouw bedrijf? Denk aan het geven van een presentatie op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je eigen podcast.

Kies de presentatievorm(en) uit die het beste past bij jou past als de persoon en als ondernemende expert. Ik weet zeker dat jouw doelgroep, jouw kennis en waardevolle informatie goed kan gebruiken.

Zet de volgende stap en ga aan de slag met het vergroten van je eigen zichtbaarheid. Laat jezelf zien en stap uit je eigen comfortzone! Jij bent er klaar voor en het mooie hiervan is, jouw doelgroep ook!

Online Presentatie Coaching

Tijdens het video bellen (per Zoom) kunnen wij werken aan zowel je structuur en je gehele inhoud, maar ook zeker aan je presentatievaardigheden. Wij kunnen samen je inhoud oefenen dat we gecreëerd hebben. Zo krijg je meteen eerlijk feedback en handvatten die je steun en zelfvertrouwen gaan geven.

De online sessie wordt helemaal opmaat gemaakt naar hetgeen waar jij behoefte aan hebt. Dit kan gaan over het inhoud maken, de juiste structuur toepassen tot het oefenen van je gehele presentatie. 

Deze sessies zijn ook geschikt voor het opnemen van je video’s en podcast-afleveringen.

VIP Video of Podcast Day

Deze V.I.P. Doe-Dag is zo speciaal, omdat wij samen gaan knallen om een waanzinnige podcast of video reeks te maken. We gaan samen brainstormen, sparren, ontwikkelen en het daadwerkelijk ook opnemen. Zodat je in één dag ook echt een fundament voor je bedrijf heb opgebouwd. 

Deze 1-op-1 dag, is zonder andere ondernemers erbij. Vooraf gaan we eerst samen communiceren over hoe deze dag eruit komt te zien, zodat we het meeste uit deze dag kunnen halen. 

Vip Day Podcast
Coaching Traject

Online Presentatie Coaching 

In 90 dagen ga je jouw gehele presentatiefundament opbouwen zoals jij deze wilt inrichten voor je bedrijf. Je krijgt in dit traject zowel online coaching-sessies, een V.I.P.-Day en achteraf nog een gehele analyse als nazorg.

Dit traject is geschikt voor jou, als jij jouw presentatievaardigheden wilt optimaliseren voor op het podium, via video en per podcast.

Yvonne verhulsdonk

Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!’

Els van Dongen

'Martiena heeft zo'n heerlijke enthousiaste energie! Zij heeft me super geholpen bij het schrijven van mijn pitch. Ik kwam er zelf niet uit om het concreet te maken en ben dan erg blij dat ze mij daarbij heeft geholpen. ik hoef nu niet meer te stotteren als mensen vragen wat ik doe in mijn bedrijf.'  

Ineke Swart Den Boer

'Martiena is echt een expert op het gebied van presenteren.  Ze helpt je om te ontdekken hoe je overkomt en welke zaken je krachtiger maken bij het presenteren. Dit doet ze op open en constructieve manier en met humor.'  

>