1-op-1 Coaching & Advies

Ben jij er echt aan toe om in korte tijd, grote stappen te maken met het presenteren van zowel jezelf als jouw bedrijf? Denk aan presentaties geven voor het publiek tot aan video's te maken voor je online zichtbaarheid te vergroten. 

 

Het word tijd dat jij gaat schitteren als de ondernemende expert die jij al zolang wilt zijn. Pak de volgende stap, wat jij bent er klaar voor en het mooie hiervan is dat jouw doelgroep dit ook is!

 

Je hebt diverse 1-op-1 Coaching & Advies mogelijkheden. Je kan de opties hieronder vinden. Ik hoop je snel te zien tijdens onze toekomstige sessie.

Martiena de Graaf - Presentatiecoach - Echt Presenteren

Online Presentatie Coaching

Met online coaching help ik je om vrij, ontspannen, enthousiast, overtuigend en interactief te presenteren. 

Ik ga speciaal voor jou, je onderneming en product een coaching sessie op maat maken. Het voordeel hiervan is dat jij er op deze manier alles uit deze sessie kan halen. 

Ga stralen als dé specialist en help jouw doelgroep verder. 

Video In Praktijk brengen 

Deze V.I.P. Doe Dag is zo speciaal, omdat jij de kans krijgt deze gehele dag samen met mij door te brengen. Dus 1-op-1, zonder andere ondernemers erbij!

Tijdens deze dag gaan we samen sparren over jouw wensen. Gaan we op verschillende locaties video’s opnemen en gave foto’s van je maken. Want ja, die horen er dan natuurlijk ook bij! En.. dit is niet alles!