Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

+32 456 40 52 37

Martiena@echtpresenteren.nl

BTW: 0767 502 701

Eenmanszaak

Wil je meer weten over coaching, workshops of trainingen? Of zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn en/of een offerte op maat krijgen voor....? Of heb je een gewoon een bepaalde vraag voor mij?


Aarzel dan niet en neem contact met me op door het formulier hiernaast in te vullen. Er zal z.s.m. persoonlijk gereageerd worden.


Alvast bedankt voor je bericht.

Martiena de Graaf

Kennen wij elkaar al?

Hi, ik ben Martiena, presentatiecoach bij Echt Presenteren. Ondertussen bestaat Echt Presenteren 5+ jaar en nog steeds doe ik dit iedere dag met ontzettend veel plezier.
Als presentatiecoach help ik ondernemers om zichzelf te zijn tijdens het geven van een presentatie op een podium, in een video en/of podcast.
Jouw potentiële klant wil jou als ondernemer én persoon beter leren kennen. Ze kiezen namelijk specifiek voor jou omdat jij JIJ bent. Daarom is het goed dat jij gedurende een presentatie gewoon jezelf bent. Zonder extra poeha of dat je een rol speelt.
Dit en nog veel meer, behandel ik tijdens een workshop, training of coaching. Als presentatiecoach zie ik nog te veel ondernemers worstelen of zichzelf verstoppen tijdens het geven van een presentatie. Ik zou dit willen omzetten in plezier en zelfvertrouwen, waardoor je ideale klanten aantrekt tijdens het geven van de presentatie.
>