Even voorstellen...

Martiena de Graaf

Als presentatiecoach en trainer help ik mensen, vooral ondernemers, af van hun presentatiestress of angst. Hier krijg ik onwijs veel energie van!


Als klein meisje stond ik al vroeg op het podium bij alle playbackshows in het dorp. Ik heb een musicalopleiding afgerond en vind het geweldig om te zingen, te spreken, te acteren en te stralen op het podium. Toch wilde ik meer dan alleen maar zelf op het podium staan en bedacht ik me hoe mooi het zou zijn als ik andere mensen ook vrij en ontspannen het podium op kon helpen. Zo ben ik trainer en expert geworden op presenteergebied en ben ik ‘Echt Presenteren’ begonnen.

 

Door mijn ervaring op het podium kan ik nu ondernemers makkelijker helpen om zichzelf te zijn. Tijdens de trainingen en coaching maak ik goed gebruik van mijn 'speelse' trainerscapaciteiten en inlevingsvermogen. Hierdoor besef ik maar al te goed de problemen en presentatieangsten waarmee zij leven. 

 

 

 

 

Typisch Tien
Naast Echt Presenteren heb ik nog een tweede onderneming genaamd 'Typisch Tien'. Met T10 kan ik mijn podiumkunsten nog uitoefenen op feesten en partijen. Het is elke keer een genot, om mensen te entertainen en te amuseren. Wat is er mooier dan mensen aan het lachen te krijgen??

Typisch Tien

 

Zichtbaar Netwerken
Ook werk ik samen met twee ondernemers aan een platform, waar ondernemers met elkaar (on en offline) kunnen netwerken. Hierin neem ik de presentatie gedeelte op me en interview ik maandelijks ondernemers.

Zichtbaar Netwerken

 

 

 

Partners

Yuna SkyVoor Yuna Sky geef ik samen met Annmieke Ceelen, eigenaresse van Yuna Sky, presentatietrainingen voor bedrijven. We gaan naar bedrijven toe en helpen de werknemers met het geven van presentaties. Elke training is anders en we komen bij veel verschillende bedrijven wat ervoor zorgt dat ik telkens weer uitgedaagd word!

 

DisplaypuntMet Displaypunt heb ik een samenwerking op het gebied van presentatiematerialen. Heb je een kliklijst, statief of andere presenteermaterialen nodig? Neem dan een kijkje op hun website.