Martiena de GraafEven voorstellen

Hoi, ik ben Martiena de Graaf, jouw presentatiecoach! Ik help mensen, vooral ondernemers, af van hun presentatiestress of angst. Hier krijg ik onwijs veel energie van!

Als klein meisje stond ik al vroeg op het podium bij alle playbackshows in het dorp. Ik heb een musicalopleiding afgerond en vind het geweldig om te zingen, te spreken, te acteren en te stralen op het podium. Toch wilde ik meer dan alleen maar zelf op het podium staan en bedacht ik me hoe mooi het zou zijn als ik andere mensen ook vrij en ontspannen het podium op kon helpen. Zo ben ik trainer en expert geworden op presenteergebied en ben ik ‘Echt Presenteren’ begonnen.

Daarnaast ben ik nog steeds bezig met acteren en heb ik een tweede onderneming genaamd ‘Typisch Tien‘. Hier ben ik in te huren als typetje voor feesten en evenementen. Van beide ondernemingen krijg ik heel veel energie, ik doe wat ik het liefst doe en help ik ook nog eens mensen!

 

 

 

 

Partners

Yuna SkyVoor Yuna Sky geef ik samen met Annmieke Ceelen, eigenaresse van Yuna Sky, presentatietrainingen voor bedrijven. We gaan naar bedrijven toe en helpen de werknemers met het geven van presentaties. Elke training is anders en we komen bij veel verschillende bedrijven wat ervoor zorgt dat ik telkens weer uitgedaagd word!

 

DisplaypuntMet Displaypunt heb ik een samenwerking op het gebied van presentatiematerialen. Heb je een kliklijst, statief of andere presenteermaterialen nodig? Neem dan een kijkje op hun website.

 

 


Martiena is een vakvrouw die continu inspiratie heeft om te improviseren & te acteren. Voor mijn bedrijf Yuna Sky is zij een trainer die ondernemers meeneemt in haar wereld van improviseren en hoe je dit kunt inzetten bij jezelf presenteren. Daarnaast werkt zij als rollenspeler / trainingsacteur en treed zij op als diverse typetjes binnen mijn trainingen. Martiena is een actrice en zij kan letterlijk met een vingerknip van typetje of van emotie veranderen. Ik kan en wil haar dan ook zeer aanbevelen, zij is zeker een aanwinst als trainer binnen iedere organisatie. En als typetje maakt zij gegarandeerd van iedere situatie een feest. Annemieke Ceelen – Yuna Sky