Yes, ik ben een echt merk!

Echt merk

Yes, ik ben een echt merk!!

Als presentatiecoach heb ik één missie en dat is om ‘ambitieuze experts’ verder te helpen met hun presentatievaardigheden, zodat ze hun bedrijf zo goed mogelijk op de (zowel online als offline) kaart kunnen zetten. Vanaf nu kan ik mijn bedrijven ook echt zien als een merk waarmee ik nog meer ondernemende experts kan begeleiden.

Vandaag de dag coach en train ik diverse ondernemers op hun presentatievaardigheden. Zo kunnen ze voortaan zichzelf en hun bedrijf gaan presenteren voor het publiek. Alleen steeds vaker hoor ik mijn klanten zeggen dat ze meer willen dan hun expertise delen in een presentatie op bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst. Zij willen voor een groter of juist intiemer publiek hun expertise delen.

Al snel zei ik tegen mezelf: wat zij willen ben ik nu al aan het doen. Ik organiseer diverse trainingen door het jaar heen en geef evenementen. Is het niet een idee, dat ik met mijn deelnemers mee ga groeien? Tegen mijn deelnemers zeg ik altijd, probeer groter te denken! Wordt het dan ook niet de grootste tijd dat ik zelf groter ga denken?

Zo gezegd, zo gedaan! Al een tijdje ben ik druk bezig met de voorbereidingen, om Echt Presenteren groter te maken. Meteen dacht ik aan een Echt-Merk te creëren, zodat Echt Presenteren meer body gaat krijgen!

Mag ik jullie voorstellen aan: Echt Trainen

Bij Echt Trainen ga ik je verder helpen om van jou een trainer te maken, die traint vanuit je eigen expertise. Zo kun jij ook trainingen gaan organiseren voor je bedrijf. Hierdoor kun jij voortaan met een intiem groepje gaan werken aan je specialisme.

Met zowel Echt Presenteren als Echt Trainen, staan in teken van jezelf en je expertise te presenteren op een andere schaal. Hierdoor ga jij jouw zichtbaarheid nog meer vergroten, waardoor je meer mensen kan verder helpen met jouw uitgekozen expertise.

Vanaf nu ben ik een Echt-Merk en ben ik zo trots op het merk dat ik aan het creëren ben. Zo kan ik nog meer mensen verder helpen en dat is een keigoed gevoel! Yes, ik ben een Echt-Merk!

Mijn merkbedrijven zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *