Jouw expertise status claimen met deze 9 vragen!

Expertise status claimen

Expert

Hoe claim jij je Expert Status?

Ben jij al jaren aan het schitteren als assistent en vind je het mooi geweest? Ben je toe aan de volgende stap? Dan is het de hoogste tijd voor 'the next level', namelijk het claimen van je expertise status. Ben jij klaar om dé specialist in jouw vakgebied te worden? Stap uit de schaduw en ga echt schitteren als expert! 

 

Ooit heb jij ervoor gekozen om ondernemer te worden. Yes, you did it! Hierin heb je ook een keuze gemaakt waarin. Waar draait op dit moment je gehele onderneming om? Dit is een essentieel detail om te bepalen wat vandaag jouw expertise is. Zoals je als ondernemer aan het ontwikkelen bent, draait jouw expertise vak met je mee. Hoe duidelijker dit voor jou is, hoe makkelijker het voor je doelgroep is wat je nu daadwerkelijk doet. 

 

Hieronder heb ik een aantal vragen voor je opgesteld. Schrijf ze over op papier of kopieer ze naar een Word bestand. Ga hier vervolgens op alle vragen echt antwoord geven. Het kan maar zo zijn dat je op vragen geen antwoord hebt. Geen probleem die worden dan niet vandaag beantwoord, maar wel een andere keer. 

 

9 Vragen

1. Geloof jij in de kracht van jou en je onderneming? 

 

2. Weet jij alles over je vakgebied

 

3. Kan jij hier uren over spreken, zonder uitgepraat te zijn? 

 

4. Heb jij je doelgroep goed helder voor jezelf? 

5. Lukt het jou om jezelf gericht voor te stellen

 

6. Vertrouw je in je eigen vaardigheden om andere verder te helpen? 

 

7. Is jouw talent waarmee je andere helpt duidelijk? 

 

8. Onderscheid jij je van de rest? 

 

9. Ben jij een merk?

 

Kom je er niet uit of vind je een vraag te vaag, dan kun je altijd een berichtje plaatsen onder deze blog. Ben je ook benieuwd naar jouw eigen presentatievaardigheden en hoe je deze het beste kunt inzetten voor je eigen bedrijf? Dan nodig ik je heel graag uit om eens kennis met mij te komen maken tijdens mijn training: Ontdek jouw presentatievaardigheden. Meer informatie of je meteen aanmelden kan hier >>>

 

 

Succes met jezelf te profileren als expert!
Elke ondernemer kan een expert worden, jij ook! 

 

 

Succes en vooral veel plezier.

 

 

Doe jouw volgers (en mij) een groot plezier en deel dit artikel met je netwerk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *