Faq

De meest gestelde vragen

 

Hierbij de meest gestelde vragen (FAQ) die aan mij gesteld worden! Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een bericht en dan krijg je toch je antwoord.

 

Waarom een coaching sessie, training volgen of inhuren van Echt Presenteren?
Echt Presenteren is een jong bedrijf, waar Martiena de Graaf de eigenaar en vaste trainer is. Ik ben vernieuwend, enthousiast en ik help ondernemers. Mijn trainingen en coaching sessies maak ik speciaal voor elke ondernemer. Dit doe ik, omdat elke ondernemer eigen kwaliteiten heeft en andere ervaringen.

 

Training inhuren in-company, wat kan je verwachten?
Eerst kom ik langs voor een gesprek, zodat ik al jullie verwachtingen en ideeën heb gehoord. Zo kan ik de training op maat voor jullie maken en inspelen waar jullie behoefte aan hebben! Voorafgaand gesprek is gratis! Dit hoort bij mijn service, zodat jullie achteraf tevreden zijn! Liever een telefonisch gesprek? Natuurlijk is dit ook mogelijk.

 

Hoe vraag je een vrijblijvend offerte aan? Je kunt via de website, maar ook via de mail een offerte bij mij aanvragen. De offerte is altijd vrijblijvend, waardoor je er op elk kan annuleren. Na de aanvraag krijg je binnen 2 werkdagen bericht van mij!

 

Wanneer is de training definitief?
De training is pas definitief, wanneer de datum voor de training vast staat en de algemene voorwaarden zijn ondertekend die verzonden worden met de mail. Daarnaast wordt in dezelfde mail ook onze factuur verstuurd en wanneer deze is betaald, staat de training definitief vast.

 

Tot wanneer kun je de training annuleren?
Na betaling kan nog steeds de training geannuleerd worden. Hier zitten twee weken voor de afgesproken data GEEN kosten aan verbonden, en krijg je al je geld terug. Wordt er een week van te voren de training geannuleerd, dan krijgen jullie van de betaalde geld terug . Gebeurt de annulering nog in de week van de training dan krijg je terug. Is er echt een bijzondere reden waarom de training niet door kan gaan, door bijvoorbeeld een begrafenis dan krijg je volledig terug.

 

Kunnen wij ook telefonisch contact hebben met elkaar?
Je kunt me telefonisch of met mail bereiken voor al je vragen.

 

Staat je vraag niet op mijn FAQ pagina?
Dan mag je altijd je vraag stellen aan mij, klik hier voor je bericht aan mij.