InterActieve Workshops

Sinds 2019 geef ik ook gratis InterActieve Workshops. Je kunt ze zien als een luxe online webinar. Misschien kun je het ook al een beetje uit de naam halen: Op het internet (inter-) kun je actief de workshops volgen, waarin je letterlijk gaat werken (work) aan je bedrijf (shop).

 

De workshops zijn 100% interactief, zodat je meteen het meeste kunt onthouden en kan toepassen in je eigen bedrijf. Zeker ideaal om meteen goed door te pakken voor je eigen onderneming.


Deze interactieve workshops zijn GRATIS, dus pak echt je kans en laat mij je verder helpen! De workshops duren gemiddeld tussen de 30 - 60 minuten.

Agenda:

De volgende interactieve workshop is:

''Presenteer jezelf op video''        25 April

''Pitchen voor ondernemers''         9 Mei

''Zet het publiek centraal''            23 Mei

''Met impact presenteren''             6 Juni 

''Make a Story''                            20 Juni

De onderwerpen van de workshops zijn behoorlijk divers en gaan zowel over jezelf profileren als expert, presentatievaardigheden, video's opnemen tot het maken van een presentatie. Voor ieder wat wils.

 

Elke workshop staat op zichzelf en is niet te vergelijken met de vorige of de volgende. Bij de ene krijg je een oefening en bij de andere vullen we samen een template in. 

 

Reserveer echt je plek voor de workshops live bij te wonen, want ze worden niet verzonden in een replay.

 

 

'Martiena pakt je vanaf het eerste moment en krijgt je meteen aan het denken. Zij stelt je vragen waardoor je echt gaat nadenken. Haar manier van werken is - zonder dat je er erg in hebt - een vorm van coachen die er enkel en alleen op gericht is om het beste uit jezelf te halen, je uit je comfortzone te sleuren. Presenteer jezelf als de beste versie van jezelf. Het is, naast een vreselijk leuk mens - adrem, vrolijk, eerlijk, een supertrainer en coach.' Ingrid Serraarens - Ing's Bizz

 

 


'Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren. Ook wanneer je twijfelt, weet ze het beste in je naar boven te halen. Zeker een aanrader voor als je beter wilt worden in het presenteren van jezelf of bedrijf!' 
Lianne Honing – Borduurstudio Lianne

 

 

'Martiena heeft een groot talent om je op je gemak te stellen en tegelijk ook te helpen om meer te durven. Laat het maar zien wat je in huis hebt. Haar enthousiasme trekt je over de streep van je eigen ongemak en laat je zien wat zij ziet in jou: Dé expert. Martiena is iemand die werkt vanuit haar passie voor presenteren en coachen. Ze geeft opbouwende feedback en stelt vragen die je aan het denken zetten.Aurelie Veltema - AVUE 

 

 

‘Bij Martiena, heb ik een gerichte training Interactief Presenteren gehad. Waarbij je ook de structuur van het geven van een presentatie werd doorgenomen. Veel geleerd en heel veel lol gehad. Zo durf ik wel het podium op! Ik ben er klaar voor!’ Miranda van Driel – Online Junkies

 

Wie is Martiena?:

 

Nog snel stel ik mezelf aan je voor, want tijdens de Interactieve Workshops hebben we hier geen tijd voor! Ik ben Martiena, dé presentatiecoach die jou verder gaat helpen met je presentatievaardigheden. 

 

Het is ondertussen mijn missie geworden om ondernemers/ deskundige/ experts en specialisten zichzelf comfortabel te laten voelen zowel op het podium als in een video. Het is anno 2019 ontzettend belangrijk om jezelf zichtbaar te profileren voor je bedrijf.

 

Benieuwd naar meer? >>>