'Deel jouw kennis met het publiek'

Ga jij binnenkort een presentatie geven om meer klanten te werven voor je onderneming? Of wil jij jouw expertise kennis graag delen met andere, maar mis je nog een duidelijke structuur en inspiratie?


Video gaat over de online training

Herken jij jezelf hierin?

- Besteed jij veel te veel tijd aan je presentatie en levert dit je niets op? 

- Praat je tijdens je presentatie chaotisch, omdat er geen leidraad in je verhaal zit? 

- Weet je niet hoe jij je presentatie moet beginnen of afsluiten? 

- Verlies je de aandacht van het publiek door de stroom aan informatie? 

- Vind je het moeilijk om jezelf kort en bondig voor te stellen? 

 

Met het gevolg dat je enorm gestrest bent tijdens je presentatie omdat je bang bent dat jij de volgorde door elkaar haalt. Durf jij hierdoor bijna geen presentatie meer te geven? Krijg je al angst dat jij jouw tekst vergeet en dat hierdoor je gezicht rood gaat verkleuren of nog erger dat je een black-out gaat krijgen? 

En wil je..?

 Het publiek nieuwsgierig maken, zodat ze aandachtig blijven luisteren tot het einde van je presentatie? 

Met meer zelfvertrouwen presenteren, omdat je weet wat je wil zeggen? 

Hulp met de juiste voorbeelden, zodat je weet dat je presentatie goed is? 

 

Door de 10 duidelijke stappen van de kop-romp-staart methode kun je op een eenvoudige en snelle manier je presentatie naar een hoger niveau tillen.  

Even voorstellen

Ambitieus, spontaan, enthousiast, luisterend en echt oprecht ben ik. Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach en trainer help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen jezelf kan presenteren op het podium. 

Als klein meisje wilde ik niets liever dan voor een groep te staan en te entertainen. Daarom was het ook geen verrassing dat ik auditie ging doen voor de musical opleiding. Toen mij werd aangeboden om ook een trainers opleiding te volgen werd ik meteen enthousiast. Nu kan ik mijn eigen ervaring inzetten om andere mensen verder te helpen. Nu geef ik graag mijn ervaring en presentatietechnieken door aan ondernemers. Het is als ondernemer zo ontzettend belangrijk dat je jezelf presenteert.  

Trainingsonderwerpen

Verrassende opening
Je leert welke gave mogelijkheden er zijn om de aandacht, direct vanaf het begin, van het publiek naar je toe trekt.  

 

Jezelf kort en bondig voorstellen
Je leert technieken om je zelf zo dusdanig voor te stellen, zodat het publiek in één keer weet wie jij bent en wat jij voor hen kan betekenen.

 

Informatie filteren
Je kiest specifieke onderwerpen uit die jij gaat behandelen tijdens jouw presentatie. Hierdoor voorkom je een waterval aan teveel informatie.

 Interactie
In deze online training krijg je interactievormen waaruit je zelf kan kiezen welke vorm(en) het beste bij jou als je onderwerp past. Zodat je op een luchtige manier contact kan maken met het publiek. 

 

 Samenvatting
Bij het maken van een samenvatting ga je gebruik maken van de hoogtepunten uit je presentatie en hoe zorg je niet voor herhaling? Wat moeten zij zeker onthouden en verder mee aan de slag gaan?

 

 Pitch-Sale
Heb jij mooie producten die aansluiten op jouw presentatie, deze kun je dan in de Pitch-Sale gaan verwerken.
 

 

 Afsluiting
Je weet hoe je aan het einde jouw presentatie sterk kan afsluiten. 

Wat deze training jou oplevert

- In 10 stappen leer je hoe je het beste structuur kan toepassen in je presentatie. Door de kop-romp-staart methode, krijg je rust, focus en een duidelijke volgorde die je gaat aanhouden.

 

- Door deze training krijg je duidelijke opdrachten en voorbeelden. Zo kan je binnen een paar uur je eigen presentatie gaan maken.

  

- Door deze training leer je alles over De Kop-Romp-Staart Methode wat je moet weten, voordat je gaat presenteren.

 

- Deze online training kun je voortaan voor al je presentaties, Webinars en filmpjes gaan gebruiken. De structuur blijft namelijk hetzelfde. 

 

De online training

[supsystic-price-table id=13]

Ik koop de training en dan?

Koop de training en je krijgt meteen toegang tot de training.
Je kunt kiezen om te betalen met Ideal of Bancontact.
Na de betaling krijg je meteen de link, waar jij de training kunt downloaden.