Met Online coaching help ik je om vrij, ontspannen, enthousiast, overtuigend en interactief te presenteren. Ik ga speciaal voor jou, je onderneming en product een coaching sessie op maat maken. Het voordeel hiervan is dat jij het meeste uit de sessie kan gaan halen!

Tegenwoordig kun je bijna alles online doen! Je kunt namelijk eten & drinken, kleding en producten online bestellen. Bij Echt Presenteren kun je online gecoacht worden. Zo verliezen wij geen tijd om naar een locatie te rijden, deze af te huren, maar juist in je eigen veilige omgeving! Dit bespaart onnodige kosten.

 

 

 

Herken jij jezelf?Leren presenteren

* Heb je een goed product of dienst waar je volledig in gelooft, maar je weet niet hoe je dit kort & bondig, enthousiast en overtuigend kunt vertellen!

* Krijg je het al benauwd, slaap je slecht, heb je al klamme handen of een raar gevoel in je buik bij de gedachte dat je gaat presenteren!

* Maak je je zelf gek waardoor je denkt dat je gaat stotteren, een rood hoofd krijgt, dat je gaat zweten en dat je helemaal in paniek raakt!

* Oftewel ben je toe aan een stress vrije, ontspannen, overtuigende en vooral enthousiaste manier om meer resultaten te bereiken door middel van je presentatie?

 

 

 

 

 

Wees lief voor jezelf en laat je bevrijden van je angsten om te spreken in het openbaar!

AFSPRAAK MAKEN?

 

 

 

 

Presentatie MakenVoordelen van online coaching

 Het is een uniek concept die naar jouw wensen en verwachtingen wordt gemaakt

 We gaan beginnen waaraan jij behoefte aan hebt

 Vanuit je eigen vertrouwde omgeving word de sessie gehouden

 Je hoeft niets voor te bereiden, want we gaan alles samen doen

 Na de eerste sessie heb je meer zelfvertrouwen!


Je verhaal over jouw onderneming is volledig veilig bij mij!

 

 

 

 

 

 

De investering die je in jezelf en je onderneming doet is:

Kennismakingsgesprek GRATIS
2 uur coaching  € 75,- excl. btw
6 uur coaching € 200,- excl. btw

INVESTEER IN JEZELF!

 

 


Een hele duidelijke en fijne training gehad, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. Trainingen zijn goed voor zowel de beginnende sprekers als gevorderde, samen met Martiena is er veel mogelijk. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ik weet nu beter waar ik op moeten letten tijdens het presenteren en hoe ik iets aan een groep moet vertellen. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren. Ook wanneer je twijfelt, weet ze het beste in je naar boven te halen. Zeker een aanrader voor als je beter wilt worden in het presenteren van jezelf of bedrijf!     Lianne Honing – Borduurstudio Lianne

 

 

Nicole Choice Vooraf aan de training was ik best zenuwachtig, gezonde spanning. Martiena zorgt ervoor dat je je snel op je gemakt voelt, het uur was zo voorbij gevlogen en ik heb het als erg leuk en gezellig ervaren. Ik heb vele tips en inzichten gekregen door haar. Als ik de training een rating moet geven op basis van sterren, dan geef ik haar 5 van de 5 sterren! Nicole – Nicole’s Choise