Waarom een gesprek?

Ik voer graag eerst een kennismakingsgesprek met je, zodat we elkaar kunnen leren kennen en je kennis maakt met mijn manier van coachen/ trainen. We bespreken in het kort wat je graag wil leren en hier pas ik mijn training op aan. Ik stem alles af op jouw behoeftes en wensen. Na het gesprek kun je beslissen of je een sessie of training wilt volgen en een keuze maken uit de trainingen. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

 

 


Kennismakingsgesprek
Tijdens het gesprek gaan we:

 Kennismaken met elkaar

 Overleggen wat je graag wil leren

 Verwachtingen uitspreken

 Eventueel een nieuwe afspraak maken 

 

 

 

 

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 15 minuten. Als je besluit een coaching sessie te volgen kan ik deze aansluitend op het gesprek geven of we plannen een ander moment in. Wil je liever geen kennismakingsgesprek, maar meteen beginnen met de coaching? Dat kan natuurlijk ook! Dan krijg je van mij 15 minuten cadeau bovenop het uur dat je volgt.

 

Wil je kennis maken?

 

 

 

 

 


Martiena is echt een expert op het gebied van presenteren. Tijdens de online training heeft ze mij handvaten gegeven om te leren te presenteren op een manier die mij past. Ze helpt je om te ontdekken hoe je overkomt en welke zaken je krachtiger maken bij het presenteren. Dit doet ze op open en constructieve manier en met humor. Daarnaast geeft je handige tips om jouw eigen expert status te vergroten. Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat ik er naar uit zie om te presenteren en te zorgen dat dit onderdeel wordt van mijn comfort zone, in plaats van ver daarbuiten. Een aanrader om deze online training te gaan volgen! Ineke Swart den Boer – Ineque4u