Durf jezelf zichtbaar te maken met video..

...waardoor je van je kijkers > nieuwe klanten kunt krijgen!

Training: Overwin je videovrees

Wist je, dat er nog maar weinig ondernemers zijn die video’s durven op te nemen? Dit kan komen door een slecht zelfbeeld, geen idee waar te beginnen of omdat ze last hebben van videovrees. Ze willen wel, kennen de voordelen ook wel, maar ze worden ‘nog door iets’ tegengehouden.

Wat als ik je vertel dat jij ook video’s met zelfvertrouwen en zonder vervelende kwaaltjes kan opnemen?

Dat jij in korte tijd jezelf een boost gaat geven, waardoor je volmondig JA gaat zeggen tegen het opnemen van video’s. Dat jij jezelf niet meer hoeft te verschuilen, maar dat je eindelijk een online podium krijgt die jij verdiend als expert!

Dit kan echt! Jij kan ook leren om te geloven in je eigen kracht!

Het enige wat je maar hoeft te doen is JA zeggen tegen jezelf. JA zeggen tegen het opnemen van video’s en vooral JA zeggen op de vraag dat jij dit waard bent! Jouw doelgroep staat immers te trappelen om jouw video’s te bekijken!

Wat zou je ervan vinden als we samen jouw ‘videovrees’ gaan aanpakken, waardoor je eindelijk met een goed gevoel kunt starten met het maken van video’s?

Om je hiermee verder te helpen heb ik de training: Overwin je videovrees in 10 lessen ontwikkeld. Je gaat ontdekken waar dit gevoel vandaan komt, hoe je er beter mee om kunt gaan en hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen, zodat je ook daadwerkelijk video’s gaat opnemen.

Wat levert deze training je op?

Je leert te achterhalen waar je stiekem bang voor bent. Wellicht weet je onbewust niet wat jou nu tegenhoudt om daadwerkelijk jezelf te filmen.

Je gaat leren om anders te leren denken. De negatieve gedachten gaan we veranderen in positieve gedachten.


Je leert om te geloven in jezelf, waarmee je handvaten krijgt waardoor je eindelijk het zelfvertrouwen gaat krijgen die jij al zolang nastreeft.

Je mag eindelijk gaan geloven in je eigen expert status, waardoor je jezelf als deskundige kunt profileren over je vakgebied.

Je krijgt inzicht in je eigen presentatievaardigheden, waardoor je leert te vertrouwen in jezelf en in je eigen kennis.

Je leert hoe je dichter bij jezelf kunt blijven tijdens je presentatie, waardoor je transparant en als jezelf gaat presenteren.

Zeg JA tegen jezelf!

Geef jezelf dit cadeau en ga je angst overwinnen!

Dankzij deze training kun jij eindelijk met voldoende zelfvertrouwen achter de camera gaan plaatsnemen. Iets wat je al langere tijd wil doen, maar je toch nog blijft uitstellen. Zet vanaf nu een streep door je uitstelgedrag en ga starten met video!

De training bestaat uit 10 uitgebreide lessen. De lessen zijn een combinatie van theorie en praktijk, waardoor je het meeste uit de training kunt halen. Je kunt ze in je eigen tempo en tijd volgen.

? NU INCLUSIEF BONUS t.w.v. €45,- ?

Je krijgt tijdelijk 4 presentatie oefeningen er als bonus gratis bij. Je gaat hierdoor leren om dichter bij jezelf, als persoon en expert te blijven. De oefeningen zijn afkomstig van De E.C.H.T. Methode die speciaal ontwikkeld is om ondernemers te leren presenteren, zoals ze echt zijn.

Geef jij jezelf deze training cadeau?

De online training: Videovrees overwinnen

NU INCLUSIEF BONUS VOOR €97,-

Ina
Ina van Berkum

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens! 

Joke
Joke de Jong

'De online trainingen van Martiena zijn echt een aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.' 

Aurelie
Aurélie Veltema

'Ik heb de online Video training gevolgd en daar veel nuttige tips en feedback gekregen. Martiena laat presenteren op camera er makkelijk uit zien. Vervolgens vertelt ze dan hoe jij dat zelf ook kunt oefenen. Een echte aanrader!' 

De meest gestelde vragen:

Hoe weet je zeker dat ik in 10 lessen wel video’s durf op te nemen?

De lessen zijn behoorlijk uitgebreid met zowel informatie en concrete opdrachten.  Het zijn ‘nadenk’ vragen, waarmee ik je ga uitdagen om er eens goed over na te denken. Jouw videovrees is namelijk ooit ergens ontstaan en dat beeld dat je toen had, hoeft niet overeen te komen met het beeld van nu. Daarnaast krijg je ook praktische oefeningen, waardoor je meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld krijgt. Dit kan net het zetje zijn die je nodig hebt om eindelijk te staan voor hetgeen dat jij dolgraag wilt.

Hoe kan deze training zo goedkoop zijn?

Videovrees is iets waar menig mens last van heeft. Dit is zo iets vervelends waar ze maar moeilijk vanaf kunnen komen. Ik wil mijn trouwe lezers, jij dus, verder helpen met deze vervelende obstakels. Hetgeen dat jou nu tegenhoudt, wil ik samen met jou bestrijden, zodat jou niets meer tegen kan houden om jezelf te laten zien.

Gaat deze training alleen over video of kan ik hem ook gebruiken voor mijn angst om te presenteren in het openbaar te overwinnen?

Het doel van de training is dat jij je ‘vrees’ voor het presenteren in het algemeen gaat overwinnen. De kennis die jij opdoet tijdens deze training is ook absoluut van toepassing op de andere presentatievormen.

Krijg je direct toegang tot alle lessen?

Hierover heb ik lang moeten nadenken. Ga ik elke week één les vrijgeven of direct toegang geven tot alle lessen? Omdat dit onderwerp bij menig mens gevoelig ligt, heb ik ervoor gekozen om alles in één keer vrij te geven. Hierdoor kan jij je eigen volgorde aanhouden, zodat jij het meeste eruit kan halen. De volgorde die ik voor ogen heb, hoeft namelijk niet jou volgorde te zijn. De lessen ga ik eerst uitleggen en daarna ga jij een volgorde voor jezelf maken, die je na afloop kan afvinken.

Ga jij jouw videovrees overwinnen?

Zoals je door vragen-regels heen kunt lezen heb ik één prioriteit voor ogen. Dat is om jou op een efficiënte en doordringende manier af te helpen van je videovrees. Het is toch zonde als jij alleen maar verstoppertje blijft spelen, terwijl jij dolgraag aan de beurt wil komen om jouw doelgroep verder te helpen met hetgeen waar jij expert in bent geworden!

Omdat ik graag wil dat je in ieder geval durft te presenteren kun je voor slechts €97,- deelnemen aan deze training. Je kan de training in je eigen tijd en tempo volgen, de tijdsduur is onbeperkt. Hierdoor kun jij het meeste uit deze training halen.