Durf jij jezelf een 'expert' te noemen?

Ben jij een ondernemer, een deskundige, een specialist, een professional of een expert?

Voel jij je al vrij genoeg om jezelf te uiten als deskundige of krijg je nu meteen een raar gevoel van binnen? Ook niet gek natuurlijk, want jezelf ineens anders noemen is een grote stap. Wat zullen anderen nu wel niet of van je denken? Of heb je überhaupt wel genoeg kennis over je eigen vakgebied dat jij jezelf zo mag noemen?

Ben je gaan ondernemen omdat je gepassioneerd bent over je vakgebied of door een onvoorziene ervaring expert geworden? Eén ding is zeker: jij wilt met jouw expertise anderen verder helpen.

Je hebt ondertussen een mooi klantenbestand opgebouwd, lovende kritieken gehad en toch blijf je aan jezelf twijfelen. ‘Doe ik het wel goed?’ Dit kan zelfs de reden zijn waardoor je altijd veel te veel weggeeft om ze van A tot Z verder te helpen.

Je wilt jezelf klaarstomen voor de volgende stap: jezelf profileren als expert, alleen hoe kun je jezelf nu goed positioneren met je gehele bedrijf? Hoe krijg je de juiste mind-set om een streep door je eigen uitstelgedrag te zetten!

Herken jij jezelf hierin?

 • Zou jij meer zelfvertrouwen willen krijgen, zodat je ook echt in je eigen kunnen, kennis en ervaringen durft te geloven? Als jij in jezelf kunt geloven, dan is het voor de buitenwereld gemakkelijker om dit ook te doen. 
 • Ben jij er aan toe om jezelf te ontwikkelen, waardoor je eigen bedrijf ook kan groeien? Als jij jezelf namelijk klein houdt, dan is het (haast) onmogelijk om je bedrijf op de kaart te zetten?
 • Wil jij de (nu nog) negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten, zodat het goed voelt om jezelf zichtbaar te maken. Dat je in plaats van verstoppertje te spelen, jezelf echt zichtbaar opstelt waardoor je potentiële klanten kunt bereiken.
 • Spendeer jij veel te veel tijd aan het zelf ontdekken hoe jij je kunt positioneren als deskundige en kun jij deze tijd niet veel beter aan iets anders besteden? Als je dit alleen moet doen dan ga je onnodig veel tijd investeren, aangezien dit over jou gaat. Door te leren van iemand anders kun je opnieuw naar jezelf leren kijken.
 • Hoe ga jij je expertise delen met je potentiële klanten, zodat jij door het delen van je kennis gezien wordt als expert. Hierdoor hoef jij het niet van de daken te schreeuwen, maar laat jij ze er zelf achter komen dat jij een specialist bent.

Door de online training: Profileer jezelf als expert, krijg jij 15 lessen die jou verder gaan helpen om jezelf voortaan de deskundige te voelen die nu nog in je verborgen zit.

Even voorstellen...

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel je presentatie op een podium, tijdens je video opname en/of het inspreken van je nieuwe podcast aflevering.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en presentatieplezier te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij!

Alleen waar begin je nu mee, hoe krijg je meer zelfvertrouwen, hoe kun jij jezelf echt zijn en blijven waardoor je bewust jezelf succesvol kunt presenteren? Dankzij de E.C.H.T. Methode ga je dit en nog meer leren bij Echt Presenteren.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

“Ook jij kunt jezelf profileren als expert”

Zie jij overal om je heen ondernemers die zich met gemak presenteren op social media, netwerkbijeenkomsten, in video’s, artikelen en podcast afleveringen. Ook zij hebben dit ooit moeten leren, want het is niets nieuws om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken.

Elk persoon (dus niet alleen jij) heeft twijfels over zichzelf. Als je er eindelijk achter komt dat je deze twijfels niet serieus hoeft te nemen, dan is het een stuk gemakkelijker.

Als jij namelijk een te strakke riem om doet, dan is het toch ook niet fijn om te zitten? Eigenlijk is dit hetzelfde, aangezien je er zelf voor hebt gekozen om deze specifieke riem om te doen. Wanneer je er echt last van gaat krijgen kun je ervoor kiezen om hem af te doen en dit kun je ook doen met je twijfels. Laat ze los en durf eindelijk te geloven in je eigen super kracht, jouw kennis en ervaringen.

De online training: Profileer jezelf als expert, gaat je hiermee verder helpen. Deze training is onderverdeeld in 3 modules met in totaal 15 lessen. Hierdoor kun jij in korte tijd leren om in jezelf te geloven, hoe jij jezelf kunt uiten als professional, hoe jij je bedrijf kan laten draaien met je kennis en ervaring over je vakgebied en hoe jij je doelgroep verder kunt helpen.

Module 1: Persoon VS Professional

Hoe denk jij nu over jezelf? Wie ben jij als persoon en/of professional? Wat zijn de grote verschillen tussen je eigen persoonlijke kwaliteiten? Durf je al voldoende in jezelf te geloven of krijg je voortdurend twijfels die je maar lastig los kunt laten? In deze module ga je jezelf op een andere manier leren kennen, waardoor je de professional in jezelf gaat zien. 

De lessen in deze
module zijn: 

 • Personalia
 • Persoonlijke kwaliteiten
 • Passie en talenten
 • Prestaties
 • Personaliseer je droom

Module 2: Profileer jezelf als expert

Nu jij jezelf beter kent als persoon en als professional is het de hoogste tijd dat jij jezelf ook zo gaat uiten. In deze module ga je meer zelfvertrouwen krijgen, je vakgebied beter leren kennen en ook hoe jij je expertise kunt delen. Jouw doelgroep leert jou vanaf nu kennen als deskundige.

De lessen in deze
module zijn: 

 • Positief leren denken
 • Portfolio aan kennis beheren
 • Pluis je expertise uit
 • Promoot je deskundigheid
 • Publiceer je specialiteit

Module 3: Positioneer je bedrijf

Als jij er klaar voor bent om jezelf als professional te uiten dan is het ook goed dat je bedrijf er klaar voor is. Dit hoort bij het totaalplaatje, zodat het helder is voor jouw doelgroep. Alleen hoe ziet jouw bedrijf er nu precies van binnen uit?

In de eerste twee modules ga jij namelijk aan jezelf werken, waardoor je in korte tijd groeit. Het enige nadeel is, dat je bedrijf niet direct meegroeit. Daarom gaan we er in deze module voor zorgen dat je bedrijf helemaal aansluit bij jouw eigen ontwikkeling, waardoor jij de doelgroep nog beter verder kunt helpen met jouw expertise.

De lessen in deze
module zijn: 

 • Profiel van jouw bedrijf
 • Potentiële klanten visualiseren
 • Professionele band met je doelgroep versterken
 • Problemen en pijnpunten onderzoeken
 • Power off products

De lessen staan allemaal op zichzelf en je zal er ongeveer gemiddeld een uur mee bezig zijn. Door voldoende tijd te investeren in deze training kun jij je voortaan met gemak als expert voorstellen op jouw vakgebied, zonder dat jij je hierover gênant hoeft te voelen.

Zeg JA tegen jezelf...

...en ga jezelf profileren als de ondernemende expert

Investeer vandaag nog in jezelf en zet een streep door je onzekerheid als persoon en als professional. Je hebt je al lang genoeg verstopt en het is tijd om jezelf zichtbaar te positioneren als de deskundige die jij al zó lang bent.

Ik hoef jou niet meer over te halen..

Jij hoeft alleen maar eerlijk tegen jezelf te zijn en jezelf vooral deze kans gunnen. Trouwens je doet niet alleen jezelf hiermee een groot plezier, maar ook je potentiële klanten. Zij geven namelijk liever meer geld uit aan een expert dan aan iemand die niet voldoende vertrouwen  in zichzelf heeft.

? NU INCLUSIEF BONUS t.w.v. €97,- ?

Je krijgt tijdelijk de online training: Presenteren met zelfvertrouwen er als bonus gratis bij. Dankzij deze training kun jij eindelijk meer vertrouwen in jezelf krijgen. Hierdoor durf jij voortaan jezelf gemakkelijker op het podium te vertonen, je gezicht te laten zien op social media en jezelf voortaan een expert te noemen.

De training bestaan uit 5 uitgebreide online lessen. De lessen zijn een combi van theorie en praktijk, waardoor je het meest uit de training kan halen. Je kunt ze helemaal in je eigen tijd en tempo volgen.

Geef jij jezelf deze training cadeau?

De online training: Profileer jezelf als expert

NU INCLUSIEF BONUS VOOR €199,-

Ingrid
Ingrid Loman

'Ik heb korte online trainingen gevolgd, waarin ik alle handreikingen kreeg om een goede video te maken en op welke manier ik YouTube kon inzetten voor mijn yogabedrijf. Martiena bied dit zeer duidelijk en met enorm veel enthousiasme aan, zodat ik alle stappen makkelijk kon doorlopen en nu wekelijks video's upload.' 

Joke
Joke de Jong

'De online trainingen van Martiena zijn echt een aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.' 

Ina
Ina van Berkum

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens! 

Oftewel wat krijg je allemaal?

Je krijgt 15 online lessen die zowel gaan over jou als persoon, als professional en over hoe jij je bedrijf beter kunt positioneren. Van dit groeiproces ga je nog jarenlang plezier beleven, omdat je eindelijk een helder beeld krijgt.

Je leert op een nieuwe manier naar jezelf te kijken waardoor je meer zelfvertrouwen en waardevolle inzichten krijgt. Je kunt pas jezelf een expert voelen als je ook voldoende vertrouwen in je eigen ervaring en kennis hebt.

Je kunt jezelf voortaan gemakkelijker voorstellen, zonder dat jij je gênant hoeft te voelen. Je gaat namelijk je vakgebied onderzoeken, waardoor je voortaan je doelgroep beter kunt aanspreken over hoe jij ze verder kunt helpen.

Je zult een betere band krijgen met je potentiële klant, omdat je ze opnieuw gaat leren kennen. Dit gaat je meer klanten opleveren, omdat je beter weet waar ze behoefte aan hebben, waardoor de producten en/of diensten beter bij ze aansluiten.

De meest gestelde vragen:

Waarom moet ik mezelf profileren als expert?

Je hoeft je als ondernemer niet per definitie te profileren als expert. Alleen door deze training ga jij jezelf wel leren kennen als professional, zodat jij je vrij genoeg voelt om je verder te ontwikkelen. Er zijn al genoeg anderen en er is er maar één zoals jij. Klanten willen betalen voor diegene die voldoende in zichzelf gelooft en dat ga je leren als jij jezelf durft te profileren als expert.


Jij hoeft jezelf voortaan geen expert te noemen, maar jouw potentiële klant gaat jou wel zien als dé expert op jouw vakgebied.

Wat ga ik over mezelf leren?

Als persoon denken wij dat we onszelf echt goed kennen. Alleen is dit wel echt zo? Ben jij wel eens verbaasd als je over een bepaald onderwerp een compliment krijgt? Als dat zo is, dan kun jij jezelf nog altijd verrassen. Er zijn dan toch nog verborgen kwaliteiten die je nog niet kent. Dankzij deze training ga jij jezelf als persoon en zeker als professional leren kennen. Hierdoor kun jij jezelf beter positioneren als dé deskundige die jij bent.

Voor wie is deze training geschikt?

De training is gemaakt voor ondernemers die meer willen zijn dan alleen maar een ondernemer. Ze willen gezien worden als een deskundige. Dankzij deze training leer jij jezelf beter kennen als persoon en professional, zodat jij je vrij voelt om jezelf ook als expert te zien.


Je wordt stap voor stap meegenomen door de 15 lessen, zodat je zowel als beginnende of als gevorderde ondernemer uitgedaagd wordt om jezelf opnieuw te leren kennen.

Hoe kan ik betalen?

Je kan via Ideal of Bancontact in één keer veilig online betalen. Direct na de bevestiging krijg je zowel je factuur als de inloggegevens.

Krijg je direct toegang tot alle lessen?

Direct na de aankoop krijg je een e-mail over hoe jij kunt inloggen in de academy. In het vervolg krijg je elke keer een update wanneer er iets aangepast of toegevoegd is aan de training. Tevens heb jij toegang, zolang de training actief is, waardoor je de lessen op je eigen tempo en tijd kunt volgen.

Ga jij jezelf voortaan expert noemen?

Zoals je door vragen-regels heen kunt lezen heb ik één prioriteit voor ogen. Dat is om jou op een efficiënte en doordringende manier af te helpen van je twijfels over jezelf. Het is toch zonde als jij alleen maar verstoppertje blijft spelen, terwijl jij dolgraag aan de beurt wil komen om jouw doelgroep verder te helpen met hetgeen waar jij expert in bent geworden!

Omdat ik graag wil dat je in ieder geval durft te presenteren kun je voor slechts €199,- deelnemen aan deze training. Je kan de training in je eigen tijd en tempo volgen, de tijdsduur is onbeperkt. Hierdoor kun jij het meeste uit deze training halen.