Cursus Pitchen voor ondernemers

In 5 dagen je volledige Pitch Paraat, waardoor jij jezelf succesvol kunt voorstellen...

Pitch Perfect..

Dankzij een waanzinnige pitch, oftewel je voorstelpraatje, kun jij aan andere laten weten wie jij bent en waarmee jij ze verder kunt helpen. Geen extra poeha of onnodige tierlantijntjes, maar je spreekt volledig 'to the point'. Hierdoor weten zij direct of ze met jou een klik hebben als ondernemende expert en/of jij de aangewezen persoon bent die hun verder kan helpen.

De bedoeling van je pitch is dat hij voor jou gaat werken. Dat jouw doelgroep zichzelf in de tekst gaat herkennen. Dat ze nieuwsgierig naar meer worden! En dat ze vervolgens door niemand anders, dan door jou verder geholpen willen worden.  

Jouw pitch wordt hierdoor een klantenmagneet.

Alleen hoe ziet jouw pitch eruit? Kun jij op ieder gewenst moment je pitch delen aan de aanwezigen, al schrijvend jezelf voorstellen of concrete kernmerken over jezelf delen? 

Wat dacht je ervan om samen aan de slag te gaan?
Je kunt direct beginnen aan de 5-daagse cursus die volledig online te volgen is. Hierin ga ik alle informatie delen die essentieel is om te verwerken in je pitch, inspireer ik je over hoe jij hem kunt formuleren en motiveer ik je dat je hem ook daadwerkelijk binnen 5 dagen af hebt.

De pitch voordelen

Zelfverzekerd overkomen

Je komt gemakkelijker uit je woorden omdat je weet wat je wilt vertellen. Hierdoor vergeet je geen essentiële kernmerken en kun je jezelf laten zien als dé expert die jij bent.

Nieuwe klanten werven

Doordat jij eerlijk bent, zonder onnodige tierlantijntjes en omdat je verhaal past bij je doelgroep, herkennen zij zich in jouw verhaal. Zij willen door jou geholpen worden.


Jezelf overtuigend voorstellen

Zonder versprekingen, extra zenuwen en/of en zonder robotachtig over te komen, kun jij je pitch overtuigend delen. Dankzij het geloven en vertrouwen in je eigen verhaal kun je dit resultaat behalen.

Ben jij een...

... Ondernemer die zichzelf wil profileren als een specialist? Dat ze letterlijk en figuurlijk niet meer om je heen kunnen, waardoor je meer klanten krijgt voor je bedrijf. Alleen heb je (nog) geen idee hoe je moet beginnen of welke essentiële stappen belangrijk zijn om in je voorstelpraatje te verwerken?

... Deskundige op jouw vakgebied en wil jij jezelf zo goed mogelijk voorstellen bij een netwerkbijeenkomst, maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? Je krijgt al zenuwen bij het idee alleen al, dat jij jezelf voor een groep moet voorstellen. Wist je dat dit helemaal niet hoeft, als je een ijzersterke pitch vooraf hebt geformuleerd?

... Professional die de afgelopen maanden nieuwe veranderingen heeft doorgevoerd, waardoor je even niet meer weet hoe jij jezelf het beste kunt voorstellen? Deze veranderingen hebben impact voor je gehele business, vandaar dat deze 'nieuwe' kernmerken niet mogen ontbreken in je pitch.

Dankzij deze 5 bouwstenen (die je tijdens de 5-daagse krijgt) maak jij een waardevolle, persoonlijke en overtuigende pitch. Je hoeft jezelf niet meer te schamen of jezelf te overbluffen, als jij je voorstelt,  Nee, het enige wat jij alleen nog maar hoeft te doen is jezelf voorstellen op de manier zoals jij bent.

De pitch Cursus

Doe mee met deze 5-Daagse en je leert onder anderen:

Wie ben je?

Hoe stel jij jezelf voor als ondernemer?


Wie help je?

Hoe herkent jouw doelgroep zichzelf in je verhaal ?


Waarmee help jij ze?

Waarvoor hebben zij jou en/of jouw bedrijf exact nodig?


Wat verandert er?

Welke resultaten kan je doelgroep behalen?

Pitch perfect

Hoe formuleer je een ijzersterke pitch?

Pitch als een PRO

Hoe presteer jij je pitch succesvol en overtuigend?

Even voorstellen..

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Martiena de Graaf

Doe mee met de Pitch 5-Daagse

  • Tijdens deze 5-daagse cursus krijg je alle bouwstenen die nodig zijn om je pitch volledig en correct te formuleren.
  • De investering is eenmalig €25,- (5 euro per dag)

Deze 5-daagse cursus gaat ervoor zorgen dat jij een ijzersterke pitch gaat formuleren, die zowel verbaal als schriftelijk te gebruiken is. Door jezelf overtuigend voor te stellen, leert jouw doelgroep direct wie jij bent en wat je voor hen kunt betekenen. Sterker nog, dankzij deze cursus kun jij voortaan zonder trillingen in je lichaam en/of in je stem een waanzinnige pitch geven.

Doe jij mee met deze Pitch cursus?

NU SLECHTS VOOR €25,-

Joke
Joke de Jong

'De trainingen van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.' 

Aurelie
Aurélie Veltema

Martiena is enthousiast, geïnteresseerd en vlot in haar reactie waardoor ik aangehaakt bleef in de challenge en uitkeek naar de volgende stap. Dank voor deze toffe challenge waarin je zoveel waarde hebt gedeeld.'

Sabine
Sabine de Heer

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de training heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.'  

Wat levert deze cursus je op?

Je leert jezelf te pitchen voor een publiek, tijdens je video en/of podcast opname

Dankzij deze 5-daagse kun jij jezelf op ieder moment voorstellen. Al ben je bij de bakker op de hoek en word je gevraagd wat voor werk je doet.... Zelfs dan kun jij dit met gemak vertellen.


In dit voorbeeld stel jij jezelf niet voor om er een klant direct aan over te houden, maar ben je wel aan het netwerken. De desbetreffende persoon kan namelijk iemand kennen die jou hulp wel kan gebruiken.


Maar je kunt je presentatie natuurlijk ook versterken om na de inleiding, jezelf kort en bondig (door middel van je pitch) voor te stellen aan de aanwezigen, de kijkers en/of luisteraars.


Je krijgt plezier in jezelf voorstellen, omdat je jezelf comfortabel voelt

Doordat je geen zenuwen meer krijgt, houvast hebt aan datgene wat je wilt vertellen en een duidelijk doel voor ogen hebt, kun jij jezelf met plezier presenteren. Niets staat je meer in de weg, gewoon 'je ding' doen.


Doordat jij jezelf zo op je gemak voelt, krijg je een comfortabel gevoel waardoor je minder robotachtig overkomt. Je voorkomt versprekingen, een te hoog spreektempo en/of ook dat je struikelt over je eigen woorden. Hierdoor word je pitch krachtiger, waardoor je meer impact maakt de op de anderen.


Je kunt jezelf zowel verbaal als schriftelijk succesvol voorstellen

Naast je gesproken pitch, kun je hem ook schriftelijk delen op bijvoorbeeld je social media kanalen, in een kennismaking e-mail en natuurlijk mag hij ook niet ontbreken op je eigen website. 

Je krijgt meerdere pitches, zodat je kunt wisselen

Door meerdere pitches te maken, die allemaal hetzelfde vertellen, kun jij jezelf op meerdere manieren voorstellen. Je wordt hierdoor minder statisch, maar juist speelser.


Waarom? De plaatsen waar jij jezelf pitcht, zijn verschillend van elkaar. Als ik mijn doelgroep moet zoeken bij een ander gerelateerde branch, dan pas ik hem daar op aan. Ondanks dat mijn doelgroep niet wijzigt, sluit deze beter aan bij het aanwezige publiek.


Bijvoorbeeld: Op een netwerkbijeenkomst is hij langer, dan als ik mezelf voorstel in mijn eigen video. Dit zijn twee verschillende manieren om mezelf voor te stellen. Ik pas hem aan op datgene wat het beste past waar ik op dat moment aan het presenteren ben.

Je kunt nu jezelf presenteren zoals je echt bent

Je hoeft jezelf niet meer te verstoppen tijdens een algemene voorstelronde, je kunt jezelf namelijk nu voorstellen zoals je echt bent. Hierdoor leert jouw doelgroep, de persoon die jij bent, de professionele ondernemer en het gezicht van je bedrijf kennen.


Zonder extra toeters en bellen kun jij jezelf voorstellen in zowel een paar zinnen én zelfs in één zin. Alle onnodige ditjes en datjes kun je vanaf nu achterwege laten, aangezien je nu een ijzersterke pitch hebt geformuleerd. 

Doe ook mee met deze training!

In 5 dagen leer je alle 'in's and out's' kennen over hoe jij een succesvolle pitch kunt formuleren. Door deze krachtige  magneet te gebruiken, kun jij voortaan gemakkelijker nieuwe klanten krijgen. . Voor maar 25 euro (oftewel 5 euro per dag) krijg je toegang tot deze training.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy