De Checklist voor je afleveringen! 

Is het al een keer voorgekomen, dat je tijdens het opnemen van je nieuwe aflevering erachter komt, dat het geluid van je telefoon nog aanstaat? Hoe heb je dit ontdekt? 

Waarschijnlijk omdat je gebeld werd of omdat je een berichtje hebt gekregen. Intussen ben je afgeleid en weet je niet meer waar je bent gebleven. Helaas is het logisch dat je ‘het geluid uitzetten’ een paar keer vergeet. Het is mij al diverse keren overkomen.

Ook kan het zijn dat je te gehaast bent geweest en daardoor vergeten bent je microfoon te controleren. Elke keer wanneer je een aflevering gaat opnemen, is het goed om dit vooraf te checken.

Neem een paar zinnen op en luister vervolgens dit fragment af. Is de afstand goed tussen je mond en de microfoon? Hoe klinkt de akoestiek of zijn er nog andere afleidende geluiden te horen? Als je dit vooraf controleert, dan voorkom je vervelende verrassingen tijdens je opname.

In deze aflevering deel ik een handige podcast checklist met je. Je komt achter verschillende punten waar je wellicht nog niet eerder over na hebt gedacht. Benieuwd welke punten je zeker vooraf het beste kunt controleren? 

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Speciale checklist voor jouw podcast!'

Luister via
Apple Podcasts

Starten met podcast?

Wil jij inspirerende podcast afleveringen maken voor je bedrijf, waardoor jij leert om over je expertise te spreken tot het werven van potentiële klanten? Dan is de online podcast academy helemaal iets voor jou met daarin diverse podcast trainingen van podcastvrees, overtuigend presenteren tot podcaststrategie.

Copyright © 2020, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy