De Checklist voor je afleveringen! 

Is het al een keer voorgekomen, dat je tijdens het opnemen van je nieuwe aflevering erachter komt, dat het geluid van je telefoon nog aanstaat? Hoe heb je dit ontdekt? 

Waarschijnlijk omdat je gebeld werd of omdat je een berichtje hebt gekregen. Intussen ben je afgeleid en weet je niet meer waar je bent gebleven. Helaas is het logisch dat je ‘het geluid uitzetten’ een paar keer vergeet. Het is mij al diverse keren overkomen.

Ook kan het zijn dat je te gehaast bent geweest en daardoor vergeten bent je microfoon te controleren. Elke keer wanneer je een aflevering gaat opnemen, is het goed om dit vooraf te checken.

podcast checklist

Neem een paar zinnen op en luister vervolgens dit fragment af. Is de afstand goed tussen je mond en de microfoon? Hoe klinkt de akoestiek of zijn er nog andere afleidende geluiden te horen? Als je dit vooraf controleert, dan voorkom je vervelende verrassingen tijdens je opname.

In deze aflevering deel ik een handige podcast checklist met je. Je komt achter verschillende punten waar je wellicht nog niet eerder over na hebt gedacht. Benieuwd welke punten je zeker vooraf het beste kunt controleren? 

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Speciale checklist voor jouw podcast!'

'Ook jij kan een waanzinnige podcast opnemen

aan de hand van deze podcast checklist!'

Even voorstellen...

​Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Wil je regelmatig een nieuwe aflevering beluisteren?

Ik stuur je graag maandelijks een bericht met alle podcast in één keer.
Super handig, je kunt dan op elk gewenst moment nieuwe afleveringen vol tips beluisteren.

*Door op ‘Krijg direct toegang’ te klikken ga je akkoord met het privacybeleid & algemene voorwaarden.

Copyright © 2020, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy