Leer ook echt te presenteren! 

Ben jij al tevreden over je eigen presentatie-vaardigheden? Kun je zeggen dat jij jezelf echt laat zien zoals je bent?

De meeste ondernemers kunnen dit namelijk niet. Wellicht ben jij de uitzondering op deze regel. Waarom? Dit heeft te maken met zelfvertrouwen. Het is vaak makkelijker om de rol van ondernemende expert te spelen, dan dat je dit ook daadwerkelijk voelt.

Alleen wil het publiek maar één ding van je: dat jij echt bent zoals je bent. Geen extra tierelantijntjes of een masker op! Nee, wees gewoon puur jezelf.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Wist je dat ik echtheid ontzettend belangrijk vind? Daarom staat hij ook centraal in De E.C.H.T. methode. Deze methode heb ik ontwikkeld om ambitieuze ondernemers verder te helpen met hun presentatievaardigheden.

In deze aflevering ga ik 'De E.C.H.T. Methode' introduceren. Naast echtheid staat deze methode ook voor contact maken met het publiek, jouw houding tijdens de presentatie en de manier waarop jij de tekst uitspreekt. Benieuwd hoe jij voortaan ook echt als jezelf kan presenteren?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Ook jij kan Echt Presenteren!'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy