De meest gemaakte podcast fouten! 

Wist je dat er veel ondernemers zijn die starten met hun eigen podcastreeks, omdat dit goed zou zijn voor hun zichtbaarheid?

Alleen is dit eigenlijk een hele slechtste reden. Je neemt ze namelijk op met de verkeerde intentie. Het zou juist goed zijn als je dit zou doen om de luisteraars te voorzien van nieuwe waardevolle informatie.

Ook gebeurd het, dat sprekers te enthousiast worden waardoor ze niet gestructureerd overkomen, maar juist warrig. Hiermee komt de boodschap niet over en blijft de inhoud onduidelijk. Zonde, want dit kan betekenen dat je luisteraars vroegtijdig je aflevering uitzetten en/ of geen nieuwe meer aanzetten.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Voorkom alsjeblieft deze cliché fouten, zodat je meteen een goed podcastfundament kan opzetten voor je bedrijf. Alleen dan kan jij pas je zichtbaarheid gaan vergroten.

In deze aflevering ga ik makkelijke en vooral voorkomende podcast fouten met je delen. Zo kun je van andermans fouten, je eigen tips maken. Benieuwd naar de meest bekende foutjes?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Voorkom deze podcastfouten bij je eigen afleveringen!'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy