Jezelf pitchen als ondernemer! 

Stel, je bent op een netwerkbijeenkomst. Ken je dat gevoel dat je hart sneller gaat kloppen, dat je klamme handen krijgt en dat je weet, dat je hierna zelf aan de beurt bent?

Stom hé, het went gewoon nooit. Ook niet raar, want het is de bedoeling dat jij jezelf in een aantal zinnen gaat voorstellen aan de rest van de groep.

Alleen hoe kun jij jezelf nu kort en bondig pitchen, zonder dat jij je levensverhaal in een spreekbeurt giet. Je kan ten slotte maar één keer een eerste indruk geven.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Wist je dat, er bij elke netwerkbijeenkomst potentiële klanten aanwezig kunnen zijn? Door een goede pitch te geven, weten zij wie je bent en worden ze nieuwsgierig naar meer informatie. Hieruit kan een interessant gesprek starten. Dit is toch een fantastische reden, waarom je absoluut je pitch helder voor jezelf moet hebben?

In deze aflevering ga ik het uitvoerig met je hebben over het formuleren van je waanzinnige pitch. Hierdoor kun jij voortaan op elk gewenst moment jezelf goed voorstellen. Benieuwd hoe jij je pitch het beste kan vormgeven?

LUISTER DAN NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST: 

'Pitch jezelf als ondernemer!'

'Ook jij kan jezelf voorstellen door een waanzinnige pitch!'

Pitch 5-Daagse Cursus

Vandaag kun je al starten!


Kun jij op ieder moment jezelf voorstellen, deel jij essentiële kernmerken over jezelf en je bedrijf, maak je ze nieuwsgierig naar meer?

In deze 5-daagse pitch cursus ga ik samen met jou aan de slag om een succesvolle pitch te formuleren die je zowel verbaal als schriftelijk kunt inzetten om nieuwe klanten voor je bedrijf te werven. Ook jij kunt jezelf comfortabel en gemakkelijk pitchen tijdens je presentatie op een podium, in een video en/of podcast aflevering.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy