Is jouw doelgroep er klaar voor? 

Ben jij bang dat er niemand zit te wachten op jouw podcast afleveringen? Is dit ook de reden waarom jij het nu nog aan het uitstellen bent? Eigenlijk is dit best logisch, want je bent bang voor het onbekende.

Alleen wat, als het onbekende nu juist goed kan uitpakken voor je? Dat jouw doelgroep staat te trappelen om een aflevering van je te horen.

Of dat jij juist de luisteraars met jouw verhaal kan inspireren en motiveren met je kennis, inzichten en/ of je ervaringen. Zonder dat je dit wellicht verwacht, kun jij jouw doelgroep juist verder helpen met het opnemen van podcast afleveringen.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Denk niet meteen aan het ergste wat je kan overkomen. Het ergste kan ook zijn dat je juist succesvolle afleveringen gaat opnemen. Dat je een heuse hitmachine in handen hebt. Of dat je het ook echt leuk gaat vinden en dat je de ene na de andere aflevering op gaat nemen. Dat je hierdoor nieuwe potentiële klanten binnenhaalt voor je bedrijf. Goh, dat zou pas echt erg zijn hé ;) 

In deze aflevering ga ik je ervan overtuigen, waarom je doelgroep wel op jouw podcast afleveringen zit te wachten. Benieuwd waarom jouw doelgroep staat te trappelen?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Zit mijn doelgroep wel op mij te wachten?

'Als je er klaar voor bent, dan staat jouw doelgroep te trappelen 
om een aflevering van je te beluisteren.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy