De impact van jouw afleveringen! 

Wist je dat jouw podcast afleveringen veel meer impact hebben bij de luisteraars dan dat jij nu door hebt? Je kan gemakkelijk met jouw verhaal de luisteraars inspireren, motiveren en voorzien van nieuwe informatie.

Het enige wat wel helder voor jezelf moet zijn, is de boodschap. Wat wil je concreet je luisteraars vertellen? Met welke reden ga jij je aflevering opnemen?

Als dit helder en concreet voor jezelf is, maak jij je afleveringen echt belangrijk voor je luisteraars. Je gaat hierdoor leren om de focus van jezelf te verleggen naar de luisteraars. Erg interessant om jezelf als spreker hier in te verdiepen.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

In deze aflevering ga ik je meer vertellen over de kracht van je eigen podcast aflevering(en). Jij kan namelijk veel meer bereiken bij je luisteraars, dan dat jij nu door hebt. Benieuwd naar de kracht van je eigen podcast?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Geloof in de kracht van jouw aflevering!'

'Maak elke aflevering belangrijk voor de luisteraar.  Durf echt voldoende waarde te delen, zodat ze je leren kennen als de expert in jouw vakgebied.'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy