Jezelf overtuigend presenteren! 

Ben jij ook een spreker die graag overtuigend wil overkomen op het publiek? Logisch, want elke spreker wil dit. Alleen niet iedereen kan dit van nature.

Wist je dat je pas echt overtuigend kunt presenteren als je absoluut zeker bent van je zaak en voldoende zelfvertrouwen hebt. Mocht je ergens over twijfelen dan voelt het publiek in de zaal, thuis voor het scherm of met een koptelefoon, dit meteen.

Mocht je nog niet zeker genoeg zijn van je eigen capaciteiten/ kwaliteiten, dan raad ik je aan om hier eerst mee aan de slag te gaan. Leer om te bouwen en te vertrouwen op je eigen kunnen.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

In deze aflevering ga ik je meer vertellen over hoe jij jezelf overtuigend kunt presenteren op het podium, in een video en podcast. Benieuwd hoe je overtuigend kunt presenteren?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Ook jij kan overtuigend presenteren!'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy