Maak je persoonlijke verhalen levendig! 

Wist je dat je jouw eigen verhalen, inzichten, kennis en ervaringen die jij de afgelopen jaar hebt meegemaakt kunt delen tijdens je eigen afleveringen?

En nog beter: je kan jouw luisteraars, je doelgroep, juist inspireren en motiveren om vanuit je eigen rugzak te spreken.

Alleen hoe maak je nu je persoonlijke verhalen levendig voor je publiek? 

Ondertussen kan jouw verhaal al een aardig stof laagje hebben gekregen, omdat hij al zolang op de boeken ligt.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Ga eens brainstormen over de avonturen die je hebt meegemaakt. Met welke verhalen kun jij delen tijdens je afleveringen? Schrijf er ook direct je boodschap bij. Waarom wil je dit verhaal vertellen, met welke reden? Als dit helder voor jezelf is, dan raad ik je aan om binnenkort deze aflevering op te nemen.

In deze aflevering ga ik je vertellen hoe je kunt spreken vanuit je eigen rugzak, zodat jij je persoonlijke verhalen kunt delen met het publiek. Benieuwd hoe jij je ‘oude’ verhalen het beste kunt delen?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Spreken vanuit je rugzak boordevol ervaring!'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy