Maak altijd gebruik van structuur! 

Wist je dat, luisteraars je afleveringen alleen tot het einde afluisteren als je gebruik maakt van voldoende structuur? Zonder dit, ga je gemakkelijk ‘van de hak op de tak springen’, waardoor je chaotisch overkomt. Je verliest hierdoor het vertrouwen en de diepgang in de aflevering.

Daarom raad ik je aan om elke presentatievorm te voorzien van voldoende structuur in de inhoud. Hierdoor neem je jouw publiek in je verhaal mee, waardoor ze op het puntje van hun stoel gaan zitten om jouw waardevolle informatie aan te horen.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

De Kop-Romp-Staart Methode kan je hierbij verder helpen. Deze methode is niet alleen publieksvriendelijk, maar ook ideaal voor sprekers. Waardoor je op elk gewenst moment weet, waar je in je verhaal bent.

In deze aflevering ga ik het uitvoerig hebben over De Kop-Romp-Staart methode, zodat ik hem aan je kan introduceren. Ook krijg je meteen concrete voorbeelden, waardoor je de methode ook zelf kan inzetten. Benieuwd hoe jij deze methode kan verwerken in elke presentatievorm?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Je podcast opnemen met voldoende structuur'

'Maak je nieuwe aflevering ook volgens De Kop-Romp-Staart Methode,
zodat je de luisteraars kunt meenemen in jouw verhaal.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy