Jouw stem optimaal inzetten! 

Bij elke manier van verbale communicatie is het goed om duidelijk te spreken. Anders verliest je presentatie zijn waarde, nog voor hij begonnen is. Je maakt hem succesvoller wanneer jij jouw stem op de juiste manier gebruikt.

Heb jij wel eens bewust naar je eigen stem geluisterd? Hoe spreek jij woord voor woord je zinnen uit? Vind jij dat je duidelijk verstaanbaar bent? Zal het voor de luisteraar prettig zijn om naar jouw stem te luisteren?

Het mooie van een stem is, dat hij net als alle andere spieren getraind kan worden. Dit betekent dat jij jouw stem kan optimaliseren. Hoe beter jij hem traint, hoe fijner hij is om naar te luisteren.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

In deze aflevering ga ik de stem uitvoerig behandelen,  zodat jij gaat houden van je eigen stem. Ook vertel ik je natuurlijk hoe jij je stem kan trainen. Benieuwd  naar deze tips? 

LUISTER DAN NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST: 

'Zet je stem optimaal in tijdens je podcast'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy