Videomarketing, hoe doe je dat?

Om maar direct met de deur in huis te vallen: heb jij een videostrategie? Zet jij bijvoorbeeld video’s al op YouTube, waardoor je beter gevonden wordt op Google?

Als jij een plan hebt voor je video’s dan pas gaat video ook echt voor jou werken. Zomaar iets lukraak doen is niet altijd het beste. Je verdoet je tijd en het lukt je niet om datgene wat je wil voor elkaar te krijgen.

Wat nou als ik je vertel dat ik hierover een nieuwe instapod heb opgenomen? InstaPod? Ja dit een podcast aflevering die ik LIVE op Instagram heb opgenomen. Iedere week neem ik er één op, waardoor de kijkers ook vragen kunnen stellen die ik vervolgens weer kan beantwoorden tijdens mijn uitzending.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Tijdens deze InstaPod 6 staat videomarketing centraal. In deze aflevering vertel ik onder anderen hoe ik dit zelf aanpak, waardoor jij een uniek kijkje (kunt horen) krijgt in mijn videoplan. Super handig, want jij kunt met deze leerpunten, je eigen strategie opvullen.

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST:
'Videomarketing, hoe doe je dat?'

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy