Presentatie Coaching Traject

Samen in 90 dagen aan de slag?

Presentatie Coaching Traject

Samen in 90 dagen aan de slag?

Presenteren…. de ene ondernemer vindt dit geweldig om te doen en de ander echt verschrikkelijk. Dit hangt allemaal af van de persoon in kwestie. Als ondernemer is het zeker een belangrijke factor dat je laat zien wat je in je mars hebt. Dat je stopt met het draaien in je bescheiden comfortzone maar dat je gaat staan voor datgene dat je echt wilt.

Claim jij al de spotlight die op jouw bedrijf gericht staat? Nog niet, maar wil je hier graag verandering in brengen? Of blijf je nog verstoppertje spelen en dus in de ontkenningsfase zitten?

Laten we dan samen in beweging komen…

Als je wilt werken aan je zelfvertrouwen, bewust worden over je presentatiestijl en je voortaan een expert noemen, dan is dit presentatie traject helemaal iets voor jou. In drie maanden tijd gaan we je klaarstomen, zodat je voortaan niet meer weg deinst maar dat je juist jezelf zichtbaar maakt.

Oftewel wat denk je? Gaan wij (jij en ik) 3 maanden intensief samenwerken?

Wat dacht je ervan om samen 3 maanden lang te werken aan jouw
presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met meer zelfvertrouwen
jezelf écht kunt presenteren.

We gaan van start en dan…?

Op welke discipline wil jij deze 90 dagen de focus leggen? Denk aan presenteren op een podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast. Ze hebben allemaal het ‘presenteren’ met elkaar gemeen, maar verder staan ze volledig op zichzelf.

Als je dit hebt bepaalt, dan kunnen we echt beginnen aan ons traject.

We gaan tijdens ons eerste gesprek samen een doel bepalen. Waar wil jij de komende 3 maanden de focus op leggen? Als dit helder is, dan zorgen we er samen voor dat we dit doel ook daadwerkelijk gaan bereiken. Met een duidelijk doel voor ogen kunnen we efficiënt en doelgericht aan de slag gaan.

Vanaf dan begint ook je deelname aan het online programma, die volledig aansluit op onze online coach sessies. Dit zal als volgt gaan, je krijgt iedere week 2 nieuwe lessen én 2 oefeningen. Om de week hebben wij ook een 1-op-1 sessie. Door de waardevolle informatie, video’s en opdrachten die aan deze online programma zijn toegevoegd, ga  je in korte tijd veel kennis op doen.

In dit traject zit ook, een VIP Day podium, video of podcast. Deze gaan we direct plannen. Met een VIP DAY gaan we een hele dag samenwerken, zodat je alle theorie gelijk in de praktijk gaat brengen.

Zo zien onze drie maanden er in een notendop uit. Je mag ook alle vragen die je hebt aan me stellen, want ik ben je virtuele cheerleader op afstand.

We doen dit traject samen...!

Tijdens dit traject zul jij je geen moment alleen voelen, want ik ben jouw virtuele stok achter de deur. Wij blijven namelijk wekelijks contact houden met elkaar. Persoonlijk vind ik dit ontzettend belangrijk, want ik ga ook (met jou) een commitment aan. We willen allebei het doel, die wij tijdens onze eerste coachcall besproken hebben, behalen.

Oftewel wil jij een virtuele cheerleader, een stok achter de deur of een vangnet… stop met zoeken want je hebt me gevonden.

Als presentatiecoach weet ik heel goed dat het presentatie vak, ook heel kwetsbaar en persoonlijk kan zijn. In deze 90 dagen ga jij een transformatie doormaken. Je gaat jezelf op een nieuwe manier, vanuit een ander perspectief leren kennen.

Vip Day Podcast

Daarom is het belangrijk dat we dit gehele proces samen doen. We gaan samen brainstormen, sparren over nieuwe ideeën en je mag alles aan me vragen. Oftewel, geen business geheim ga ik achterhouden en geen vraag ga ik uit de weg. Dit vind ik zo ontzettend gaaf om te doen. Dat ik naast coachen, ook echt 3 maanden als het ware je rechterhand ben.

Zoals je doorhebt, ik sta te trappelen om met jou aan de slag te gaan. Ik heb zin om met jou op avontuur te gaan, zodat je eindelijk jezelf gaat laten zien, wie JIJ echt bent. Stop met piekeren en kies voor jezelf!

Kom maar op, ik sta te trappelen om met jou aan de slag te gaan!

Voor wie?

Het coaching traject is geschikt voor ondernemers die:

  • Nu willen doorpakken met het bouwen aan hun eigen presentatiefundament op het gebied van presenteren op het podium, video’s willen opnemen of het inspreken van hun eigen podcastreeks.
    Hoe gaaf zou het zijn als jij je zichtbaarheid kan vergroten door het delen van je eigen kennis, inzichten en ervaringen. Tijdens ons traject kunnen we een mengeling van de drie presentatievormen maken of specifiek één vorm uitkiezen. Dit is volledig aan jou.
  • Zichzelf voortaan ook een ondernemende expert willen noemen, maar nog te comfortabel staan in hun eigen comfortzone. Als jij écht uit je eigen schaduw wilt stappen dan sta ik te wachten in het zonnetje.
  • Geen voldoende inspiratie hebben en dolgraag willen brainstormen en sparren. Jij en ik gaan echt samen aan de slag, zodat je niet meer inspiratieloos bent en meteen goed kan doorpakken. Oók wanneer deze 90 dagen voorbij zijn.
  • Een stok achter de deur of juist het duwtje in de rug nodig hebben. That’s me! Je hebt me gevonden. Ik ga je dolgraag uitdagen, met je meedenken en je vooruit trekken mocht dit nodig zijn. We doen het echt samen.
  • Zichzelf op een professionele wijze willen profileren, waardoor ze nieuwe potentiële klanten op een persoonlijke manier kunnen aantrekken. Ja, door jezelf echt te presenteren, maak jij op een persoonlijke manier oprecht contact met je doelgroep.

Even voorstellen

Als presentatiecoach is het mijn missie geworden om ondernemers bewust te maken over hun eigen presentatiestijl. Dat ze leren wat ze doen, welke houding ze aannemen, hoe ze overkomen en dat ze eindelijk tevreden kunnen zijn met de gegeven presentatie.

Martiena de Graaf

Hi, ik ben Martiena en ondertussen bestaat Echt Presenteren al 5 jaar. In deze jaren heb ik al heel wat ondernemers verder mogen helpen met mijn E.C.H.T. methode en heb ik zelfs een boek hierover geschreven.

Ik zie om mij heen nog zoveel ondernemers worstelen om zichzelf te presenteren, precies zoals ze zijn. Ook al durf je nu een video op te nemen, jezelf zijn is andere koek. Het is namelijk gemakkelijker om een rol aan te nemen die comfortabel zit, dan gewoon jezelf te zijn. Zelf kom ik uit de musicalwereld en weet niet beter dan dat dit zo is. Als ik een personage speelde durfde ik alles, maar iemand op straat iets vragen, dat liever niet.

Daarom wist ik al snel dat ik presentatiecoach wilde worden die zich richt op ‘jezelf’ zijn. Dat je leert om tevreden te zijn met wie je bent en wat je kan. Dat je juist door je kennis/talent(en) je doelgroep verder gaat helpen. Dit is mijn hoofdreden geweest waarom ik trainer én coach ben geworden. Om jou als ondernemer te informeren, inspireren, motiveren en juist te activeren op presentatie gebied.

Onwijs trots ben ik op datgene wat ik de afgelopen 5 jaar al mocht doen. Ik hoop jou ook verder te mogen helpen met je presentatie op een podium, in video’s of podcast afleveringen.

Aurélie Veltema

'Martiena is een enthousiaste en ondernemende creatieveling die altijd klaar staat om mij en andere te helpen. Ze heeft een aanstekelijke glimlach die maak dat ik haar vertrouw en me open durf te stellen. 


Ik heb met Martiena gewerkt aan mijn presentatietechniek op video. Ik moest een grote drempel over, met haar hulp en advies ben ik daar overheen gestapt. Dankzij het gemak waarmee Martiena mij hierin meenam kan ik mijn boodschap helder overbrengen. 


Ze let op de kleinste details en geeft eerlijk feedback op een manier dat je er direct wat mee kunt. Ik heb grote stappen gemaakt om meer zichtbaar te zijn voor mijn doelgroep, door de samenwerking met Martiena. Ik raad je aan om met haar in gesprek te gaan, dan ervaar je het zelf!' 

Corina Evers

'Tijdens de inspiratiesessie met Martiena ben ik tot enorm veel inzichten gekomen over wat ik met mijn aanbod kan doen. Ze zit boordevol goeie ideeën! 


Tijdens de dag heb ik samen met haar voor mezelf goed op papier kunnen zetten waar de behoefte ligt van mijn doelgroep. Welke producten kan ik maken? En hoe ga ik dat aanpakken? Net even verder kijken en denken is heel goed om dat samen te kunnen doen en niet te blijven hangen in de 'waan van de dag'.


Compleet met een fotosessie in de mooie omgeving heb ik voldoende beeldmateriaal om te kunnen gebruiken in mijn social media uitingen. Daarnaast is ze een enthousiaste en vrolijke dame die zorgt dat de dag met veel aandacht verloopt. Martiena, dank je wel voor deze waardevolle dag!' 

Het online programma

Iedere week staan er twee nieuwe lessen + 2 presentatie oefeningen online. Je gaat dit vervolgens in je eigen tijd maken. Zorg er wel voor dat je voldoende tijd reserveert om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het is zonde, als je niet alles uit dit traject gaat halen. 

Maand 1

INZICHT KRIJGEN OVER JEZELF

1 Positief denken
2 Expert status claimen
3 Jouw klanten
4 Pitchen

Maand 2

DE E.C.H.T. METHODE

5 Echt zijn als spreker
6 Doelgroep centraal zetten
7 Jouw houding observeren
8 Tekst bewust overbrengen

Maand 3

PRESENTEREN KUN JE LEREN

9 Presentatie maken

10 Structuur leren en toepassen

11 Echt Presenteren

12 Interactief presenteren

13 E.C.H.T. Presenteren

Even uitgerekend, je krijgt 26 lessen met 26 oefeningen. Deze staan allemaal in het teken van: meer zelfvertrouwen, nieuwe inzichten en om voldoende motivatie te krijgen om echt aan de slag te gaan. Je gaat je bewust worden over jezelf, waardoor je weet wat je doet en uitstraalt op ieder gewenst moment. Om uiteindelijk met plezier je vakkennis te delen tijdens een presentatie.

Jouw investering

90 DAGEN KNALLEN

6 Coachcalls van 2uur

€1080,-

VIP Day

€755,-

Presentatie analyse

€250,-

Online programma

€650,-

Totaal

€2735

€2447,-

Deluxe

12 Coachcalls van 2uur

€2160,-

VIP Day

€2160,-

Presentatie analyse

€250,-

Online programma

€650,-

Totaal

€3815

€3427,-

Liever in termijnen betalen? Geen probleem, stuur me dan een e-mail zodat we dit samen op een persoonlijke manier kunnen regelen.

En nu verder?

Na bevestiging van betaling ontvang je direct een e-mail dat alles goed is overgekomen. Daarna stuur ik je zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail met de vraag wanneer we ons eerste kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Na dit gesprek gaan de 90 dagen in.


Toch nog een twijfel?
Stuur me gerust een e-mail (martiena@echtpresenteren.nlmet je vragen,
zodat ik deze kan beantwoorden.


'Wacht niet meer langer!
Stap uit je eigen schaduw en ga schitteren als de ondernemende expert van jouw vakgebied!’

De meest gestelde vragen:

Ik heb absoluut geen ervaring en vind het reuze spannend

Hier houd ik juist van! We kunnen samen gaan ontdekken welke presentatiewijze het beste bij jou past. Tevens kunnen we gaan werken aan je echtheid, de manier hoe jij contact maakt met je publiek, bewust worden van je lichaamshouding en vooral ook hoe jij je tekst en boodschap overbrengt. Ja er is werk aan de winkel, maar ik ga geen presentatie uitdaging uit de weg!

Wat als we het doel niet binnen 3 maanden hebben bereikt?

Na de eerste 45 dagen gaan we samen bekijken of we het doel ook daadwerkelijk kunnen behalen. Tijdens dat gesprek kunnen we het één en ander aanpassen, zodat we werken aan een realistisch en haalbaar doel.

Kan ik tussendoor een afspraak verzetten?

Ja, in overleg kunnen we een afspraak verzetten naar een ander geschikt moment. Het is totaal geen probleem, in 3 maanden tijd kan er een hoop veranderen. Zorg er wel voor dat je dit op tijd doorgeeft.

Met de V.I.P. Day, mag ik mijn eigen voorkeuren doorgeven?

Ja absoluut! Eerst even een korte uitleg: Voor de ondernemers die graag een V.I.P. Day Podcast of Video willen, mogen deze dag zelf samenstellen aan de hand van workshops en activiteiten. Dit proces gaan we vervolgens samen doorlopen.

Extra coachcall of V.I.P. Day bijboeken? 

Jazeker, als jij echt ‘top of mind’ bent en op je fundament een verdieping wil bouwen dan is dit absoluut mogelijk. Dit kunnen we ook buiten de 3 maanden plannen, aangezien onze agenda’s al vollopen met andere afspraken. Mocht je dit willen, dan gaan we dit samen bespreken.

Mag ik in termijnen betalen?

Ook dit is mogelijk. Je betaald dan 3x €900,- excl. btw. We gaan hier persoonlijke afspraken overmaken die voor ons beiden goed voelt.

Ik twijfel, kunnen we samen eens babbelen?

Ja en wat goed dat je dit aangeeft. Wanneer jij je er nog niet 100% goed over voelt dan is samen erover praten heel goed. Daarna hoef je pas te beslissen of je dit wel of niet doet. Kennismaken met elkaar kan het laatste puzzelstukje zijn die je hiervoor nodig hebt.

Waar is de locatie van de training en/of V.I.P Day?

Beiden worden georganiseerd op domein Houtum in Kasterlee. Net over de grens bij Eindhoven, in het groen wil ik je graag verwelkomen. Waarom in België? De locatie is inspirerend, er zijn overnachtingen mogelijk en je bent er echt even tussen uit waardoor je nieuwe ontwikkelen kan meemaken, jezelf opladen en gefocust aan het werk gaan.

Wat mag je verwachten?

Als jij JA zegt, dan gaan wij 90 dagen samenwerken. Ook al zie je me niet elke dag, ook op deze dagen mag je me mailen, chatten, bellen, whatsappen of natuurlijk een postduif, fax of flessenpost sturen. Zolang jij maar antwoord krijgt op je vraag.

We gaan samen jouw doel bereiken & je wens(en) laten uitkomen, zodat jij voortaan comfortabel uit je comfortzone bent en eindelijk kan schitteren als dé expert in jouw vakgebied.

Tijdens ons eerste gesprek gaan we meteen onze agenda’s naast elkaar leggen voor het inplannen voor onze meetings. Mocht er iets wijzigen in deze 3 maanden dan is dat niet erg, maar dan hebben we voor nu een goed beeld voor ogen.

Tevens krijg je ook meteen de inloggegevens, zodat je met het online programma aan de slag kunt gaan. Tijdens de coachingcalls gaan we ook inzoomen op het online programma, zodat je ook echt aan het werk gaat. Ik word jouw stok achter de deur.

>