Presentatie Coaching Traject 
Samen 90 dagen aan de slag?

Presentatie Coaching Traject 
Samen 90 dagen aan de slag?

Wat dacht je ervan om samen 3 maanden lang te werken aan jouw presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met meer zelfvertrouwen jezelf écht kunt presenteren.

We gaan van start en dan…?

Op welke discipline wil jij deze 90 dagen de focus leggen? Denk aan presenteren op een podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast. Ze hebben allemaal het ‘presenteren’ met elkaar gemeen, maar verder staan ze volledig op zichzelf.

Vanaf nu gaat het echt beginnen! We gaan tijdens ons eerste gesprek samen een doel bepalen. Waar wil jij de komende 3 maanden de focus op leggen? Als dit helder is, dan kunnen we ervoor zorgen dat we dit doel samen gaan bereiken. Met een duidelijk doel voor ogen kunnen we efficiënt en doelgericht aan de slag gaan.

In ons online gesprek vertel ik je ook meer over de online training die je erbij krijgt. Hierdoor kan je in korte tijd veel kennis opdoen door de waardevolle teksten, video’s en opdrachten die aan deze online training zijn toegevoegd.

Daarnaast hebben wij ook nog 6 coaching-calls op de planning staan, de V.I.P. DAY, en een groepstraining op locatie. Deze gaan we ook zo snel mogelijk samen inplannen, zodat alle data vast staan en wij echt kunnen beginnen aan onze 3 maanden-traject!

Vip Dag

We doen het samen!

Ken jij jezelf toevallig ook heel goed en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Iemand die echt een commitment met je aangaat, waardoor je ook hard aan het werk gaat om je doel te bereiken binnen de gestelde 3 maanden?

Je hebt me gevonden!

Já, absoluut kan ik deze persoon voor jou en je gehele proces zijn. We gaan samen brainstormen & sparren, opdrachten doen en vooral jouw presentatiedoel bereiken. Ik houd er echt van om met ambitieuze ondernemers te gaan samenwerken.

Kom maar op, ik sta te trappelen om met jou aan de slag te gaan!

Voor wie? 

Het coaching traject is geschikt voor ondernemers die:

  • Nu willen doorpakken met het bouwen aan hun eigen presentatiefundament op het gebied van presenteren op het podium, video’s willen opnemen of het inspreken van hun eigen podcastreeks.
    Hoe gaaf zou het zijn als jij je zichtbaarheid kan vergroten door het delen van je eigen kennis, inzichten en ervaringen. Tijdens ons traject kunnen we een mengeling van de drie presentatievormen maken of specifiek één vorm uitkiezen. Dit is volledig aan jou.
  • Zichzelf voortaan ook een ondernemende expert willen noemen, maar nog te comfortabel staan in hun eigen comfortzone. Als jij écht uit je eigen schaduw wilt stappen dan sta ik te wachten in het zonnetje.
  • Geen voldoende inspiratie hebben en dolgraag willen brainstormen en sparren. Jij en ik gaan echt samen aan de slag, zodat je niet meer inspiratieloos bent en meteen goed kan doorpakken. Oók wanneer deze 90 dagen voorbij zijn.
  • Een stok achter de deur of juist het duwtje in de rug nodig hebben. That’s me! Je hebt me gevonden. Ik ga je dolgraag uitdagen, met je meedenken en je vooruit trekken mocht dit nodig zijn. We doen het echt samen.
  • Zichzelf op een professionele wijze willen profileren, waardoor ze nieuwe potentiële klanten op een persoonlijke manier kunnen aantrekken. Ja, door jezelf echt te presenteren, maak jij op een persoonlijke manier oprecht contact met je doelgroep.

Even voorstellen:

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! 

Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Aurelie
Aurélie Veltema

'Martiena is een enthousiaste en ondernemende creatieveling die altijd klaar staat om mij en andere te helpen. Ze heeft een aanstekelijke glimlach die maak dat ik haar vertrouw en me open durf te stellen. 

Ik heb met Martiena gewerkt aan mijn presentatietechniek op video. Ik moest een grote drempel over, met haar hulp en advies ben ik daar overheen gestapt. Dankzij het gemak waarmee Martiena mij hierin meenam kan ik mijn boodschap helder overbrengen. 

Ze let op de kleinste details en geeft eerlijk feedback op een manier dat je er direct wat mee kunt. Ik heb grote stappen gemaakt om meer zichtbaar te zijn voor mijn doelgroep, door de samenwerking met Martiena. Ik raad je aan om met haar in gesprek te gaan, dan ervaar je het zelf!' 

Corina
Corina Evers

'Tijdens de inspiratiesessie met Martiena ben ik tot enorm veel inzichten gekomen over wat ik met mijn aanbod kan doen. Ze zit boordevol goeie ideeën! 

Tijdens de dag heb ik samen met haar voor mezelf goed op papier kunnen zetten waar de behoefte ligt van mijn doelgroep. Welke producten kan ik maken? En hoe ga ik dat aanpakken? Net even verder kijken en denken is heel goed om dat samen te kunnen doen en niet te blijven hangen in de 'waan van de dag'.

Compleet met een fotosessie in de mooie omgeving heb ik voldoende beeldmateriaal om te kunnen gebruiken in mijn social media uitingen. Daarnaast is ze een enthousiaste en vrolijke dame die zorgt dat de dag met veel aandacht verloopt. Martiena, dank je wel voor deze waardevolle dag!'

Wat mag je verwachten?

Als jij JA zegt, dan gaan wij samen 90 dagen samenwerken. Ook al zie je me niet elke dag, ook op deze dagen mag je elke vraag mailen, chatten, bellen, whatsappen of natuurlijk een postduif, fax of flessenpost versturen. Zolang jij maar antwoord krijgt op je vraag.

We gaan samen jouw doel bereiken & je wens(en) laten uitkomen, zodat jij voortaan comfortabel uit je comfortzone bent en eindelijk kan schitteren als dé expert in jouw vakgebied.

Tijdens ons eerste gesprek gaan we meteen onze agenda’s naast elkaar leggen voor het inplannen voor onze meeting’s. Mocht er iets wijzigen in deze 3 maanden dan is dat niet erg, maar dan hebben we voor nu een goed beeld voor ogen.

Tevens krijg je ook meteen de inloggegevens, zodat je met de online training aan de gang kan gaan. Tijdens de coachingcalls gaan we ook inzoomen op de online training, zodat je ook echt aan het werk gaat. Ik word jouw stok achter de deur ?

Jouw investering

De investering in je persoonlijke ontwikkeling is €2447,- excl. btw. Daarvoor krijg jij de online training, 6 coachcalls, analyse, groepstraining op locatie en de V.I.P.-Day.

Liever in termijnen betalen? Geen probleem, stuur me dan een e-mail zodat we dit samen op een persoonlijke manier kunnen regelen.

En nu verder?

Na bevestiging van betaling ontvang je direct een e-mail dat alles goed is overgekomen. Daarna stuur ik je zo snel mogelijk een persoonlijke e-mail met de vraag wanneer we ons eerste kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Na dit gesprek gaan de 90 dagen in.


Toch nog een twijfel?
Stuur me gerust een e-mail (martiena@echtpresenteren.nl) met je vragen,
zodat ik deze kan beantwoorden.

'Wacht niet meer langer!
Stap uit je eigen schaduw en ga schitteren als de ondernemende expert van jouw vakgebied!’

Petra van Handel
Jody Hogendoorn

De meest gestelde vragen:

Ik heb absoluut geen ervaring en vind het reuze spannend

Hier houd ik juist van! We kunnen samen gaan ontdekken welke presentatiewijze het beste bij jou past. Tevens kunnen we gaan werken aan je echtheid, de manier hoe jij contact maakt met je publiek, bewust worden van je lichaamshouding en vooral ook hoe jij je tekst en boodschap overbrengt. Ja er is werk aan de winkel, maar ik ga geen presentatie uitdaging uit de weg!

Wat als we het doel niet binnen 3 maanden hebben bereikt?

Na de eerste 45 dagen gaan we samen bekijken of we het doel ook daadwerkelijk kunnen behalen. Tijdens dat gesprek kunnen we het één en ander aanpassen, zodat we werken aan een realistisch en haalbaar doel.

Kan ik tussendoor een afspraak verzetten?

Ja, in overleg kunnen we een afspraak verzetten naar een ander geschikt moment. Het is totaal geen probleem, in 3 maanden tijd kan er een hoop veranderen. Zorg er wel voor dat je dit op tijd doorgeeft.

Met de V.I.P. Day, mag ik mijn eigen voorkeuren doorgeven?

Ja absoluut! Eerst even een korte uitleg: Voor de ondernemers die graag een V.I.P. Day Podcast of Video willen, mogen deze dag zelf samenstellen aan de hand van workshops en activiteiten. Dit proces gaan we vervolgens samen doorlopen.

Extra coachcall of V.I.P. Day bijboeken? 

Jazeker, als jij echt ‘top of mind’ bent en op je fundament een verdieping wil bouwen dan is dit absoluut mogelijk. Dit kunnen we ook buiten de 3 maanden plannen, aangezien onze agenda’s al vollopen met andere afspraken. Mocht je dit willen, dan gaan we dit samen bespreken.

Mag ik in termijnen betalen?

Ook dit is mogelijk. Je betaald dan 3x €900,- excl. btw. We gaan hier persoonlijke afspraken overmaken die voor ons beiden goed voelt.

Ik twijfel, kunnen we samen eens babbelen?

Ja en wat goed dat je dit aangeeft. Wanneer jij je er nog niet 100% goed over voelt dan is samen erover praten heel goed. Daarna hoef je pas te beslissen of je dit wel of niet doet. Kennismaken met elkaar kan het laatste puzzelstukje zijn die je hiervoor nodig hebt.

Waar is de locatie van de training en/of V.I.P Day?

Beiden worden georganiseerd op domein Houtum in Kasterlee. Net over de grens bij Eindhoven, in het groen wil ik je graag verwelkomen. Waarom in België? De locatie is inspirerend, er zijn overnachtingen mogelijk en je bent er echt even tussen uit waardoor je nieuwe ontwikkelen kan meemaken, jezelf opladen en gefocust aan het werk gaan.

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden    I    Privacy policy     |     Cookie beleid