Gaan wij samen werken?
Ga leren hoe jij jezelf kunt presenteren, precies zoals je bent?

Gaan wij samen werken?
Ga leren hoe jij jezelf kunt presenteren, precies zoals je bent?

Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig is en laten we samen aan de slag gaan! Laat mij jou helpen, zodat je leert presenteren op de manier die het beste bij jou past!

Is jouw bedrijf goed zichtbaar? Heb jij je onderneming al op de online kaart gepositioneerd? Zet jij al genoeg Social Media kanalen in voor je online marketing? En zo kan ik nog wel even door gaan, maar... Heb je er ooit over nagedacht dat jouw doelgroep, naast jouw producten, diensten, artikelen en je Social Media JOU ook gewoon willen leren kennen?

Dé persoon achter het bedrijf. Dé deskundige van wie zij dolgraag nieuwe inzichten & kennis willen leren. Dé expert die al jarenlang ervaring heeft opgedaan op zijn vakgebied. Dit ben jij, laat daarom ook echt zien wie jij bent als persoon.

Met online coaching help ik je om vrij, ontspannen, enthousiast, overtuigend en interactief te presenteren. Voor jou maak ik speciaal een coaching sessie op maat. Hierdoor kan jij alle rendement eruit halen wat er in zit.

Ben en herken jij jezelf in het volgende:

1

Als ondernemer wil jij de volgende stap zetten om uit je comfortzone te komen, waardoor jij jezelf beter kan presenteren. Super goed idee! Alleen waar begin je en hoe kun je dit zo efficiënt mogelijk aanpakken?

2

Krijg jij het al benauwd wanneer je aan het woord presenteren denkt? Begin je dan ook spontaan te stotteren, te zweten, krijg je een rood hoofd en/ of klamme handen, krijg je een black-out en/ of raak je in paniek? Met de juiste hulp en nieuwe tools kunnen we samen deze gedachten en symptomen uitzetten.

3

Zou jij graag je producten en/ of diensten overtuigend willen verkopen, zodat je de gewenste resultaten kunt behalen met je verkoop? Heb je alleen nog geen idee hoe je overtuigend en geloofwaardig kunt spreken? Dan gaan we dit samen aanpakken.

4

Ben jij eraan toe om te presenteren op een hoger presentatieniveau? Kun je wel wat tips & tricks gebruiken op het gebied van presenteren. Wil je leren presenteren met interactie, je bewust worden over je eigen lichaamshouding en het overtuigend brengen van de inhoud? Dan ga ik aan je De E.C.H.T. Methode  introduceren.

5

Wil jij gaan beginnen met het opnemen van je eigen video en/ of podcast afleveringen, maar heb je geen idee welke materialen je hiervoor nodig hebt, noch hoe je de juiste structuur kunt aanleggen of het bedenken van het juiste onderwerp? Dan gaan we samen een ijzersterk fundament bouwen!

Ben je er vooral aan toe om stressvrij, ontspannen, overtuigend en op een enthousiaste manier meer resultaten te bereiken door middel van je presentatie? Wil jij voortaan vaker jouw diensten en/ of producten verkopen, je zichtbaarheid vergroten om nieuwe potentiële klanten aan te trekken? Dan is het de hoogste tijd dat wij samen gaan werken aan jouw presentatievaardigheden, zodat jij voortaan kan stralen als dé ondernemende expert die jij diep van binnen al lang bent!

Miranda
Miranda van Driel

'Bij Echt Presenteren, heb ik een gerichte training Interactief Presenteren gehad. Waarbij je ook de structuur van het geven van een presentatie werd doorgenomen. Veel geleerd en heel veel lol gehad. Zo durf ik wel het podium op! Ik ben er klaar voor!' 

Lianne
Lianne Honing

'Een hele duidelijke en fijne training gehad, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren.' 

Ina
Ina van Berkum

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens! 

De E.C.H.T. Methode

Ben jij toevallig al bekend met de E.C.H.T. Methode?

Deze methode is speciaal ontwikkeld om je bewust te maken van je echtheid als spreker, hoe je contact kunt maken met het publiek, je krijgt nieuwe inzichten over je lichaamshouding en hoe je de inhoud van je tekst het beste kunt overbrengen. Super interessant voor elke spreker, aangezien je echt kan werken aan je eigen presentatievaardigheden.

Tijdens de online coaching-sessies gaan we ook uitvoerig werken met de E.C.H.T. methode, zodat je in een 'mum-van-tijd' jezelf zo comfortabel mogelijk kan voelen tijdens het presenteren.

‘Iedereen kan leren presenteren, jij ook!’

Kies jouw pakket uit!

€190,-

basic
 • 2x één uur online coaching

Bonus

 • Online Training -  van videovrees naar overtuigend presenteren (t.w.v. €47,-)

€850,-

GO PRO
 • 10x één uur online coaching

Bonus

 • Online training -  Zelfverzekerd jezelf filmen (t.w.v. €247,-)

Ben jij er klaar voor?

Beiden willen we in korte tijd het meeste realiseren, in onderstaand tabel kom jij er in één keer achter of je er klaar voor bent om met mij samen te werken. Jij hebt een doel als potentiële klant, maar ik wil ook een doel behalen als presentatiecoach!

Yes dit ben ik!

 • Dit jaar wil ik de zichtbaarheid van mijn bedrijf vergroten. Daarom wil ik me focussen op het presenteren op het podium, in een video of podcast.
 • Ik hou ervan om efficiënt te werken, dus kom maar op met alle tips & tricks waardoor ik in mum-van-tijd een ijzersterk fundament kan bouwen.
 • Ik wil het gewoon nu doen, ik ben er klaar voor, waar wachten we nog op? Kom maar op!

Nog even wachten..

 • Regelmatig kom ik erachter dat ik uitstelgedrag heb, waardoor ik niet verder kom. 
 • Ik doe het op mijn eigen manier en vind het lastig om dingen van een ander aan te nemen.
 • Ik ben net begonnen met mijn onderneming en weet nog niet precies wat wil ik wil en wat ik kan.
Yvonne
Yvonne verhulsdonk

'Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!’

Sabine
Sabine de Heer

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. De afgelopen periode ben ik samen met Martiena aan de slag gegaan om mijn presentatie skills te verbeteren.' 

Nicole
Nicole

'Vooraf was ik best zenuwachtig, gezonde spanning. Martiena zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt, het uur was zo voorbij gevlogen en ik heb het als erg leuk en gezellig ervaren. Ik heb vele tips en inzichten gekregen door haar. De training geef ik 5 van de 5 sterren!' 

De voordelen:

 • Het is een uniek concept die naar jouw wensen en verwachtingen gemaakt kan worden. Elke ondernemer heeft een andere presentatiestijl en ook eigen behoefte voor de coaching. Vandaar dat iedereen wordt gecoacht op de manier die het beste bij hem of haar past.
 • Vooraf stuur ik je een interactief PDF bestand, zodat ik de coaching echt zo gericht mogelijk naar jouw wensen kan maken. In het document kan jij je wensen en problemen noteren, hierdoor kan ik nog gerichter inspelen op hetgeen wat jij nodig hebt.
 • Vanuit je eigen vertrouwde omgeving worden de sessies gehouden. Hierdoor word je niet afgeleid door prikkels van buiten af en verliezen we geen tijd om naar een locatie te reizen.
 • Je hoeft niets voor te bereiden, want we gaan alles stap voor stap samen doen. Na de sessie zit jij boordevol ideeën en inspiratie waardoor jij jouw presentatie gerichter kunt maken & kan presenteren.

Al na de eerste sessie heb je meer zelfvertrouwen! Het is belangrijk voor jou als ondernemende expert dat je een goede dosis zelfvertrouwen hebt om jezelf te presenteren. Waar wacht je nog op? Laten we beginnen met het plannen van onze eerste coaching sessie!

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

Even voorstellen...

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"