Leer om jezelf E.C.H.T. te presenteren!

Ben jij genoeg zichtbaar met je bedrijf? Heb jij je onderneming al op de online kaart gepositioneerd? Zet jij genoeg Social Media kanalen al in voor je online marketing? Zo kan ik nog wel even door gaan, maar ...

 

Heb je er ooit aan gedacht dat jouw doelgroep, naast jouw producten, diensten, blogs en je Social Media gewoon jou wilt leren kennen?

 

Dé persoon achter het bedrijf. Dé deskundige van wie zij dolgraag van willen leren. Dé expert die al jaren lang ervaring heeft op zijn vakgebied. Deze persoon ben jij, laat daarom ook echt jezelf zien, als de persoon die jij bent.

Met online coaching help ik je om vrij, ontspannen, enthousiast, overtuigend en interactief te presenteren. Ik ga speciaal voor jou, je onderneming en product een coaching sessie op maat maken. Het voordeel hiervan is dat jij er op deze manier alles uit deze sessie kan halen.

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Heb je een goed product of dienst waar je volledig in gelooft, maar je weet niet hoe je dit kort & bondig, enthousiast en overtuigend kunt uiten! Waardoor je (nog) niet de gewenste resultaten behaald die tot verkoop leiden?
  • Krijg je het al benauwd, slaap je slecht, heb je al klamme handen of een raar gevoel in je buik bij de gedachte dat je gaat presenteren? Dit is natuurlijk een slecht gevoel, maar hoe fijn zou het zijn als dit gevoel kan uitschakelen? Dat je voortaan echt kan schitteren als dé deskundige die je bent.

 

  • Maak jij jezelf gek waardoor je denkt dat je gaat stotteren, een rood hoofd krijgt, dat je gaat zweten en dat je helemaal in paniek raakt? Zou je deze vervelende stemmetjes uit willen zetten, zodat je ruimte maakt voor zelfvertrouwen?

 

  • Ben je toe aan een stress vrijeontspannen,overtuigende en vooral enthousiaste manier om meer resultaten te bereiken door middel van je presentatie? Waardoor jij voortaan wel jouw diensten en/ of producten kan verkopen?

 

 

 

Ga dan stralen als dé specialist en help jouw doelgroep verder. Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen een plan voor jouw presentatieskills kunnen maken.

 


'Bij Echt Presenteren, heb ik een gerichte training Interactief Presenteren gehad. Waarbij je ook de structuur van het geven van een presentatie werd doorgenomen. Veel geleerd en heel veel lol gehad
. Zo durf ik wel het podium op! Ik ben er klaar voor!'
Miranda van Driel - Online Junkies

 

 

 

'Een hele duidelijke en fijne training gehad, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ik weet nu beter waar ik op moeten letten tijdens het presenteren en hoe ik iets aan een groep moet vertellen. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren. Ook wanneer je twijfelt, weet ze het beste in je naar boven te halen. Zeker een aanrader voor als je beter wilt worden in het presenteren van jezelf of bedrijf!' Lianne Honing – Borduurstudio Lianne

Laat je verrassen door de E.C.H.T. methode waarbij je in de toekomst al jouw presentaties op en top kunt inzetten.

 

De methode is speciaal ontwikkeld om uit te zoeken welke presentatiestyle het beste bij jou, je onderneming en je producten passen. Het is immers belangrijk dat jij jezelf bent en dat je boodschap over komt bij het publiek. Met de E.C.H.T. methode krijg je de zelfvertrouwen die je nodig hebt, wanneer je het podium betreedt. 

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

BASIS

2

uur

1x 2 uur durende sessie+ De online training:
De Kop-Romp-Staart Methode2 uur voor € 197,-

LET'S START

6

uur

3x 2 uur durende sessies+ De online training:

De Kop-Romp-Staart Methode6 uur voor € 450,-

PRO

10

uur

5 x 2 uur durende sessie+ De online training:

De Kop-Romp-Staart Methode10 uur voor € 699,-

Voordelen van Online Coaching

 Het is een uniek concept die naar jouw wensen en verwachtingen wordt gemaakt. Elke ondernemer heeft een andere presentatiestyle en behoefte voor de coaching. Vandaar dat iedereen wordt gecoacht op de manier die bij hem past.

 

 We gaan beginnen waar jij behoefte aan hebt. Vooraf verstuur ik je een interactief PDF bestand, zodat ik de coaching echt gericht mogelijk naar jouw wensen kan maken.

 

 Vanuit je eigen vertrouwde omgeving worden de sessies gehouden. Hierdoor word je niet afgeleid door prikkels van buiten af en verliezen we geen tijd om naar de locatie te reizen.  

 

 Je hoeft niets voor te bereiden, want we gaan alles stap voor stap samen doen. Na de sessie zit jij boordevol ideeën en inspiratie waardoor jij jouw presentatie gericht kunt maken.

 

 Na de eerste sessie heb je al meer zelfvertrouwen! Het is zo belangrijk voor jou als ondernemende expert dat je een goede dosis zelfvertrouwen hebt om jezelf te presenteren. 


'Afgelopen periode ben ik samen met Martiena aan de slag gegaan om mijn presentatie skills te verbeteren. Ik ben gemotiveerd geraakt en heb tips ontvangen om een goede presentatie voor mijn doelgroep neer te kunnen zetten!' Sabine de Heer - Solune

 

 

 

'Vooraf aan de training was ik best zenuwachtig, gezonde spanning. Martiena zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt, het uur was zo voorbij gevlogen en ik heb het als erg leuk en gezellig ervaren. Ik heb vele tips en inzichten gekregen door haar. Als ik de training een rating moet geven op basis van sterren, dan geef ik haar 5 van de 5 sterren!' Nicole - Nicole's Choice

Wie is Martiena?

Ambitieus, spontaan, enthousiast, luisterend en echt oprecht ben ik. Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

 

Als presentatiecoach help ik ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen jezelf kunt presenteren. 

Als klein meisje wilde ik niets liever dan voor een groep te staan en te entertainen. Daarom was het ook geen verrassing dat ik auditie ging doen voor de musical opleiding. Toen mij werd aangeboden om ook een trainers opleiding te volgen werd ik meteen enthousiast. Nu kan ik mijn eigen ervaring inzetten om andere mensen verder te helpen. Nu geef ik graag mijn ervaring en presentatietechnieken door aan ondernemers. Het is als ondernemer zo ontzettend belangrijk dat je jezelf presenteert.  

Presenteer zoals je E.C.H.T. bent!