Presentatie Community

Van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren

Bij de presentatie community: van bescheiden naar zelfverzekerd presenteren, hebben we maar één doel voor ogen. Dat jij als ondernemer leert om uit je comfortzone te stappen en die kansen te grijpen die voor je neus liggen.

En dit is nog niet alles wat de community doet....!

WEKELIJKS KUN JIJ JE..

✨ Bedrijf op de online web promoten
Iedere week kun jij reageren op een ander bericht waarin jij een link kunt delen van een social media kanaal die je beheert of je account bij een zoekmachine. Jij kunt hierdoor je eigen online netwerk vergroten met andere ondernemers.

✨ Online presentatie een boost geven
Aan het einde van elke week kun jij een link delen naar een online presentatie. Dit kan bijvoorbeeld een social media bericht, een video, een podcast aflevering of een blog zijn.

✨ Werken aan je eigen presentatievaardigheden
Elke donderdag deel ik een presentatie oefening of opdracht. Ze zijn behoorlijk divers, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Het is zeker ook mogelijk om ze op een ander moment te volgen.

ECHT L!VE

✨ Geef jezelf op voor ECHT L!VE
Iedere woensdagochtend rond de klok van tien uur ga ik met een andere ondernemer in gesprek. Tijdens deze sessie draait iedere minuut om jou. Dat jij jezelf en je bedrijf kunt presenteren aan de andere leden van deze community.

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar daar kom je heel snel achter 😉

Meld je nu aan en gun jezelf een groep met gelijkgestemden. Oftewel zeg maar gedag tegen je overtollige bescheidenheid en hallo tegen meer zelfvertrouwen.

Liefs, Martiena
Presentatiecoach bij Echt Presenteren

Copyright © 2021, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden     I    Privacy verklaring     |     Cookie beleid