Webinar gevenWebinar

Een webinar is een online event dat informeert en activeert en waarbij enkel online publiek aanwezig is. Steeds meer ondernemers vinden dit interessant en geven graag webinars over hun expertise. Helaas merk ik dat de webinars te lang duren, alleen over de ondernemer zelf gaan en de kijker weinig inhoudelijke informatie krijgt. Dit kan anders!

Wil jij een inhoudelijke, leerzame webinar geven die uiteindelijk voor klanten en resultaat zorgt? Ik help je graag! Samen zorgen we ervoor dat de mensen voor jouw webinar in de online rij staan!

 

Filmpjes/ vlogs/ fb-live opnemen

Wil je binnen je onderneming graag meer met video gaan werken en zelf video’s gaan maken, maar heb je geen idee hoe? Ik help je uit de brand!

Tijdens mijn videotraining leer ik je hoe je ontspannen plaatsneemt voor de camera, bewust wordt van je eigen lichaamstaal, stemgebruik, overtuiging en geloofwaardigheid. Ik leer je alles wat je moet weten, zodat je passie en enthousiasme voor wat je doet overkomt op camera.

De videotraining is een mooi vervolg op de webinar training en ze zijn perfect met elkaar te combineren!

Wil je een video training volgen?

 

 

 

 

Netwerkbijeenkomst

Geef jij binnenkort een presentatie op een netwerkbijeenkomst? Fantastisch! Dit is een mooie stap om je onderneming zichtbaar te maken.

Ben je toch nog niet helemaal zeker van je presentatiekunsten? Dan is deze netwerkbijeenkomst training een echte aanrader! 

De training is een mix van verschillende onderwerpen waarin je, je eigen presentatievaardigheden (non) verbale communicatie) leert kennen en te weten komt hoe je structuur, spanning en interactie in je presentatie aanbrengt. Zo ben je er zeker van dat je tijdens die presentatie gaat knallen! 

 

Pitchen Pitchen

Wat is pitchen? Het woord ‘pitch’ is overgewaaid vanuit Amerika en betekent eigenlijk gewoon verkooppraatje. Binnen een aantal minuten vertel je wie je bent, wat je expertise is, wie je doelgroep is en waarom ze bij jou moeten zijn.

Een elevatorpitch is een verkorte versie van een pitch en duurt maximaal 60 seconden. Een elevatorpitch is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst, zodat er meerdere ondernemers in een korte tijd aan het woord kunnen komen. Met een elevatorpitch maak je het publiek nieuwsgierig naar wie je bent en geef je slechts een klein deel van je informatie weg. Heb jij geen idee wat je over jezelf kunt vertellen of weet je juist teveel en ben je hierdoor langdradig? Of ben je zoekende naar hoe je op een non-verbale manier communiceert met het publiek? Dan is deze training perfect voor jou!

De pitchtraining is een mooi vervolg op de netwerktraining en ze zijn perfect met elkaar te combineren!

 

Wil je een presentatie training inplannen?

 

 

 

 

 

HulpmiddelenPresenteren met een flip-over

Wil je jouw presentatie graag ondersteunen met PowerPoint, een flip-over of een whiteboard? Dan is het verstandig om deze hulpmiddelen van tevoren te leren kennen en te weten hoe je ermee om moet gaan. Zo kun je ze op de meest effectieve manier inzetten en je presentatie versterken!

 

 

 

Wil je een training inplannen?