Gaan wij ook samenwerken?

Gastblogs

Ook op het internet kan je online netwerken met elkaar. Dit kun je bijvoorbeeld doen door gastblogs te delen. Door gastblogs met elkaar te delen, bieden wij elkaar een online podium. Mijn potentiële klanten leren jou kennen en visa-versa. Dit klinkt toch als een win-win situatie.

Samenwerken met elkaar

We kunnen samenwerken op verschillende niveaus denk aan: Elkaar inhuren voor events of trainingen. Mijn klanten krijgen een leuke korting als ze ook iets bij jou afnemen. Als jij een leuk idee hebt of je wilt gewoon met mij brainstormen over de opties dan zou ik dit echt heel leuk vinden. Samen sta je sterker, dan alleen.

 

 

Aurélie Veltema - AVUE

Aurélie is eventmanager en adviseert en helpt je verder met het organiserende gedeelte van bijvoorbeeld een event, training op beursdeelname.

 

Zelf huur ik Aurélie geregeld in als ik een online event organiseer. Zo helpt ze me met de promotie-teksten en brainstormen we samen. Twee personen komen verder dan 1 persoon. Heerlijk om met haar te werken, aangezien ze gedreven, doortastend en altijd doelgericht is.

 

Mocht je interesse hebben om zelf iets te organiseren zowel live of online, dan zou ik haar zeker aanbevelen om met haar in gesprek te gaan.

      

Corina Evers - Virtual Focus

Corina ook wel PowerPoint Queen genoemd maakt diverse visuals in het programma van PowerPoint. Ze maak echt op maat gemaakte website of social media video’s. Ideaal voor het voorstellen van jezelf op een ludieke manier aan je potentiële klant.

 

Zo heeft Corina voor mij een digitale visitekaartje gemaakt. Deze staat zowel op mijn wie-ben-ik-pagina als omslagvideo op Facebook. Alles wat mijn doelgroep over mij wilt weten kun je zien in de video. Ik ben er echt super blij mee!

 

Een leuke actie!
Wanneer jij bij mij de V.I.P. Doe-Dag Deluxe afneemt, dan krijg jij een animatie intro (t.w.v. €250,-) erbij. Ideaal om jezelf professioneel te laten zien door middel van video’s.

Corina Evers - Virtual Focus

      

Mariska Huijnen - Creatieve marketing Strateeg

Mariska en ik werken al jaren close naast elkaar. Zij is ook echt mijn Business Buddy waarmee ik heerlijk kan sparren en brainstormen. Dankzij Mariska is mijn onderneming binnen een paar jaar uitgebloeid tot een mooi lopende bedrijf.

 

Zij is creatieve marketing strateeg en helpt ondernemers om meer zichtbaarheid te creëren op Social Media. Echt jezelf zijn en laten zien wie je bent. Dit kan door middel van Social Media post maar ook door middel van het inzetten van video. Ze helpt hierbij om een sterk merk neer te zetten. Zo helpen we elkaar ook verder op deze onderwerpen.

 

Mariska huurt mij soms in voor de trainingen die zij heeft georganiseerd. Hierdoor kunnen we onze klanten meer bieden door onze samenwerking.

      

Anniemieke Ceelen - Creatieve PR Adviseur

Annemieke zit boordevol ideeen als het gaat om bedrijven terug in de schijnwerpers te zetten. Denk dan vooral aan het totaalplaatje dat zij terug brengt in een bedrijf.

 

Ook voor Yuna Sky geef ik ook regel matig presentatie training en advies over online presenteren & improviseren.

      

Zichtbaar Netwerken

Naast dat Mariska van TopGemerkt mijn Business Buddy is, is zij ook mijn compagnon voor Zichtbaar Netwerken. Dit is zowel een offline als online platform voor ondernemers die hun netwerk zichtbaar willen vergroten.

 

Ook voor Zichtbaar Netwerken zijn we altijd opzoek naar nieuwe gastblogs en andere leuke acties waar we ondernemers voor nodig hebben. Pak onze online podium en laat ons voor je netwerken.

Mocht je nu denken, hé ik zit ook in het verlengde van Martiena met Echt Presenteren of Trainen? Dan mag je me altijd een e-mail sturen. Dit kan zijn dat mijn klanten bij jouw een extra korting krijgen of omdat je een gastblog voor me hebt geschreven. Ik denk graag met je mee, met wat wij voor elkaar kunnen betekenen.