Hoe kun je spreken

over je vakgebied?

Hoe kun je nu gemakkelijk spreken over je eigen vakgebied? Vrij simpel, start met het opnemen van je video’s! De meeste ondernemers zijn de gehele dag bezig met hun vakgebied en daardoor zou je toch denken dat het makkelijk is om hierover te spreken?

Maar dit is niet het gevoel dat de meeste ondernemers hebben. Eigenlijk ook wel logisch als je er goed over nadenkt; Een presentatie is een monoloog en jouw gesprek met je klant is een dialoog. Het is daarom lastiger om alleen aan het woord te blijven.

Daarom is mijn openingszin misschien wel een ‘eye-opener’. Juist door het opnemen van bijvoorbeeld video’s en/of podcast afleveringen, kun jij leren om jezelf voor een langere tijd te uiten over je vakgebied.

Want weet jij eigenlijk wel of je duidelijk spreekt, kun jij echt jouw publiek meenemen in het verhaal dat jij aan het vertellen bent? Of praat je iets te chaotisch, waardoor ze je halverwege je verhaal al kwijt zijn? Dit zijn van die punten waar je alleen achter kan komen als je het onderzoekt. Wellicht gaat het je veel gemakkelijker af, dan dat je nu denkt.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij kan leren om te spreken over je vakgebied? Dan zou ik zeker de video hieronder gaan bekijken, want hierin ga over dit onderwerp nog meer informatie met je delen.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy