Starten met je eigen podcast reeks...

Wist je dat het maken van  je eigen podcast afleveringen voordelen heeft voor jezelf, je doelgroep en voor je bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan: dat je makkelijker leert te spreken over je vakgebied en dat je de afleveringen kan inzetten voor je marketingstrategie.

De meeste ondernemers, die ik coach, willen juist podcast afleveringen inzetten, omdat ze dan niet met hun gezicht en lichaam te zien zijn. Als dit voor jou ook een belangrijke reden is, dan zou ik hier zeker mee gaan beginnen. Het zou goed kunnen dat je dan over een tijd je wel durft te starten met video.

Met het ondernemen heb ik één grote wijze les geleerd en dat is: ‘stap voor stap’. Je kunt namelijk niet alles op hetzelfde moment willen doen. En het liefst ook nog dezelfde kwaliteit leveren. We zijn allemaal mensen en het moet ook echt haalbaar voor je zijn. Kies voor het opnemen van podcast als je er ook echt klaar voor bent.

Martiena - PresentatieCoach bij Echt Presenteren

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST: 

Ook jij kan je eigen podcast opnemen!’

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy