Presenteren in een podcast! 

Wist je dat het maken van  je eigen podcast afleveringen voordelen heeft voor jezelf, je doelgroep en voor je bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan: dat je makkelijker leert te spreken over je vakgebied en dat je de afleveringen kan inzetten voor je marketingstrategie.

De meeste ondernemers, die ik coach, willen juist podcast afleveringen inzetten, omdat ze dan niet met hun gezicht en lichaam te zien zijn. Als dit voor jou ook een belangrijke reden is, dan zou ik hier zeker mee gaan beginnen. Het zou goed kunnen dat je dan over een tijd je wel durft te starten met video.

Met het ondernemen heb ik één grote wijze les geleerd en dat is: ‘stap voor stap’. Je kunt namelijk niet alles op hetzelfde moment willen doen. En het liefst ook nog dezelfde kwaliteit leveren. We zijn allemaal mensen en het moet ook echt haalbaar voor je zijn. Kies voor het opnemen van podcast als je er ook echt klaar voor bent.

In deze aflevering ga ik het uitvoerig uitleggen, waarom jij ook zou kunnen starten met je eigen podcast. Benieuwd waarom ik er zeker van ben waarom ook jij kan starten met je eigen podcast reeks?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST: 

Ook jij kan je eigen podcast opnemen!’

Luister via
Apple Podcasts

Starten met podcast?

Wil jij inspirerende podcast afleveringen maken voor je bedrijf, waardoor jij leert om over je expertise te spreken tot het werven van potentiële klanten? Dan is de online podcast academy helemaal iets voor jou met daarin diverse podcast trainingen van podcastvrees, overtuigend presenteren tot podcaststrategie.

Copyright © 2020, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy