Presenteren in een podcast! 

Wist je dat het maken van  je eigen podcast afleveringen voordelen heeft voor jezelf, je doelgroep en voor je bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan: dat je makkelijker leert te spreken over je vakgebied en dat je de afleveringen kan inzetten voor je marketingstrategie.

De meeste ondernemers, die ik coach, willen juist podcast afleveringen inzetten, omdat ze dan niet met hun gezicht en lichaam te zien zijn. Als dit voor jou ook een belangrijke reden is, dan zou ik hier zeker mee gaan beginnen. Het zou goed kunnen dat je dan over een tijd je wel durft te starten met video.

Start nu met je eigen podcast

Met het ondernemen heb ik één grote wijze les geleerd en dat is: ‘stap voor stap’. Je kunt namelijk niet alles op hetzelfde moment willen doen. En het liefst ook nog dezelfde kwaliteit leveren. We zijn allemaal mensen en het moet ook echt haalbaar voor je zijn. Kies voor het opnemen van podcast als je er ook echt klaar voor bent.

In deze aflevering ga ik het uitvoerig uitleggen, waarom jij ook zou kunnen starten met je eigen podcast. Benieuwd waarom ik er zeker van ben waarom ook jij kan starten met je eigen podcast reeks?

LUISTER NU NAAR MIJN NIEUWE PODCAST: 

Ook jij kan je eigen podcast opnemen!’

Start nu ook met podcast

Mocht ik je nog niet helemaal overtuigd hebben dan geef ik je graag nog een aantal voordelen 'waarom jij ook moet starten met het maken van je eigen podcast. Het ergste wat er kan gebeuren is dat je Podcast erg succesvol gaat worden :)! Start nu ook!

  • Je maakt op een andere manier contact met je doelgroep.
  • Je gezicht en lichaam zijn niet in beeld.
  • Tijdens het opnemen kun je hem uit en weer aanzetten.
  • Je kan je Podcast ook inzetten voor je marketing.
  • De kijkers kunnen terugspoelen.
  • Fragmenten ook inzetten voor andere doeleinden.
  • Je kan je Podcast publiceren op meerdere platformen.

 'Jaa, jij kan ook gewoon starten met je eigen podcastreeks!'

Even voorstellen...

​Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Wil je regelmatig een nieuwe aflevering beluisteren?

Ik stuur je graag maandelijks een bericht met alle podcast in één keer.
Super handig, je kunt dan op elk gewenst moment nieuwe afleveringen vol tips beluisteren.

*Door op ‘Krijg direct toegang’ te klikken ga je akkoord met het privacybeleid & algemene voorwaarden.

Copyright © 2020, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy