Beter leren presenteren
in 2 weken

Ondernemer, deskundige, specialist, professional, expert of een echte alleskunner?

Ben jij er aan toe om meer van jezelf te houden, dat je niet meer negatieve stemmetjes hoort die jou als persoon en ondernemer klein proberen te houden, maar dat je nu eindelijk voor jezelf kiest en laat zien wie je echt bent en wat je allemaal in je mars hebt.

Voel jij je al vrij genoeg om dit te doen of ben je met 'het idee' nog aan het worstelen?

Naast jou, hebben nog veel meer ondernemers hier last van. De oorzaak is, we hebben dit nooit geleerd. We hebben bij de lessen maatschappijleer, geleerd hoe de wereld in elkaar steekt, maar wie jezelf bent dat stukje hebben we overgeslagen.

Wil jij jezelf beter leren kennen, waardoor je voortaan jezelf gaat presenteren op de manier die helemaal bij jou past? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze 2-weekse training. We gaan samen op ontdekkingsreis naar wie jij echt bent.

Dankzij deze training ga jij jezelf overtuigend en geloofwaardig presenteren. Dit ga je onder andere leren door De E.C.H.T. Methode in een tijdsbestek van twee weken. We krijgen hierdoor voldoende tijd om ook daadwerkelijk veranderingen door te voeren in je eigen presentatiestyle.

Herken jij jezelf hierin?

Deze training is bedoeld voor ambitieuze ondernemers die zichzelf, precies zoals ze zijn, willen laten zien gedurende een presentatie op een podium, tijdens een video en/of podcast opname.

  • Ben je er aan toe om jezelf gewoon te accepteren, precies zoals je bent? Dat jij jezelf niet meer beter hoeft voor te doen, maar dat je tevreden mag zijn met wie je bent en dat je mag geloven in de kracht van jouw vakkennis.
  • Wil jij te alle tijde jouw doelgroep centraal zetten, zodat zij zich speciaal voelen? Juist hierdoor kun jij met de door jou gegeven presentatie nieuwe potentiële klanten aantrekken, zodat zij zich een klant voelen en niet een nummer.
  • Zou jij meer controle willen krijgen over je eigen ‘doen en laten’? Dat de zenuwen niet meer de overhand hebben, maar dat je gewoon kunt laten zien hoe leuk je als persoon en ondernemer bent?
  • Spendeer jij veel te veel tijd aan het maken van de inhoud van je presentatie, waardoor je vervolgens niet de gewenste resultaten behaald die je graag zou willen? Dankzij een goede voorbereiding, inclusief een sterke boodschap, komt de tekst echt over.
Oftewel, hoe ga je jezelf echt laten zien, maak je voldoende contact met het publiek, ben je bewust over je houding en komt je waardevolle vakkennis over?
Als je dit allemaal zou willen, dan ben je ‘op en top’ geschikt voor deze 2-weekse training. We gaan met De E.C.H.T. Methode aan de slag, waardoor je eindelijk precies zoals je echt bent, jezelf gaat presenteren.  
"Met enorm veel plezier heb ik een training bij ECHT Presenteren gevolgd. Martiena is enthousiaste en weet je op een leuke manier te inspireren en te motiveren. Zeer professioneel en kundig. Zonder dat je het doorhebt maak je in korte tijd grote stappen en bereik je je doel. Haar programma is laagdrempelig en goed te volgen, perfecte timing en leuke oefeningen. Het heeft geleid tot een mooi resultaat. Martiena, het smaakt naar meer en ik blijf je zeker volgen.."
Karlijn van Oirschot
Martiena de Graaf

Kennen wij elkaar al?

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.
Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.
Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.
"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

De groepstraining:
"Beter leren presenteren in 2 weken"

Deze training die draait volledig om jouw presentatievaardigheden. Hij is verdeeld over twee weken zodat we voldoende tijd hebben om hier echt een verandering in aan te brengen. Naast de online training, waarbij maximaal 5 andere ondernemers aanwezig zullen zijn krijg je ook (thuis) oefeningen.
Dinsdagochtend 09.30 – 11.00 uur 
De eerste ochtendtraining staat in het teken van je echtheid en over hoe jij je doelgroep centraal zet. We gaan het onder andere hebben over jouw kennis en ook hoe je deze kunt inzetten om jouw doelgroep verder te helpen.
Donderdagochtend 09.30 – 11.00 uur
Tijdens het tweede gedeelte gaan we het hebben over de oefeningen die uit de E.C.H.T. Methode afkomstig zijn. We gaan het ook hebben over de presentatie structuur, waardoor de boodschap van je verhaal beter overkomt.
Thuis Oefeningen
Tussen de trainingen door krijg je iedere werkdag een oefening die je samen met mijn video of audio opname kunt doen. Je blijft ook na deze twee weken toegang houden tot de oefeningen

Deze 2-weekse training ziet er zo uit:

Maandag
-
Dinsdag
Training
09.30 - 11.00
Woensdag
Oefening
Donderdag
Oefening
Vrijdag
Oefening
Maandag
Oefening
Dinsdag
Oefening
Woensdag
Oefening
Donderdag
Training
09.30 - 11.00
Vrijdag
-

Meld je aan voor deze training..

Ik geloof dat iedereen kan leren om zichzelf zo te presenteren, zoals ze ook echt zijn. Niet iemand die je diep van binnen wilt zijn, maar de persoon die je bent. Zonder extra toeters en bellen. 

Ik geloof dat iedereen kan leren om zichzelf zo te presenteren, zoals ze ook echt zijn. Niet iemand die je diep van binnen wilt zijn, maar de persoon die je bent. Zonder extra toeters en bellen. 

Tijdens deze training ga jij zelf ervaren hoe dit is voor jou en dat je leert dat je eindelijk voor jezelf mag kiezen en opkomen.

De investering voor deze training is maar €125,- (excl. btw)

Deze 2-weekse training is veel meer waard dan honderd euro, dit komt door alle informatie die je krijgt, de oefeningen die we gaan doen en de komende resultaten die jij allemaal hierdoor gaat behalen.

Toch bied ik hem aan voor honderd euro, zodat ik zoveel mogelijk ondernemers kan helpen met hun basis presentatievaardigheden. Zodat je eindelijk gaat presenteren zoals je echt bent, tijdens het geven van een presentatie op een podium, in een video en/of podcast aflevering.

Reserveer nu jouw virtuele stoel

April

4

Op dinsdag 4 april en donderdag 13 april vinden de online trainingen plaats van 09.30 t/m 11.00 uur. 

Mei

16

Op dinsdag 16 mei en donderdag 25 mei vinden de online trainingen plaats van 09.30 t/m 11.00 uur. 

Juni

6

Op dinsdag 6 juni en donderdag 15 juni vinden de online trainingen plaats van 09.30 t/m 11.00 uur. 

*Staat jouw favoriete data er nog niet tussen? De dinsdagen hierop volgend starten er ook trainingen. Dus staat jouw favoriete dinsdag er nog niet tussen, stuur dan een e-mail naar martiena@echtpresenteren.nl Dan regelen we dit samen verder achter de schermen zodat je daarbij aanwezig kunt zijn. 

"Ik vond de training zoals gegeven door Martiena zeer prettig. De enthousiaste wijze en kennis en ervaring hebben mij veel opgeleverd. Stap voor stap heeft ze mij begeleidt bij het opstellen van een bedrijfspitch voor mijn startende onderneming. Daarnaast heb ik door enkele oefeningen meer inzicht en zelfvertrouwen gekregen. Ik kijk daarom tevreden terug op de training waar ik in een relatief korte periode heb kunnen werken aan mijn zelfvertrouwen. Ik vond het verhelderend om te ervaren dan enkele oefeningen kunnen bijdragen tot een ander gevoel."
Henk Schelling

Oftewel wat ga je allemaal leren?

Om voor jezelf te kiezen door geen verstoppertje meer te spelen

Te stoppen met de negatieve stemmetjes en/of meningen

Meer zelfvertrouwen krijgen en geloven in je eigen kunnen

Hoe je jouw doelgroep te allen tijde centraal kunt zetten

Wat voor kracht je uit je eigen lichaam kunt halen

Hoe jij je stem optimaal gaat inzetten om de inhoud te delen

En natuurlijk ook...
Hoe de combinatie van je persoonlijkheid en expertise nieuwe klanten gaan opleveren voor je bedrijf. Dankzij deze persoonlijke benadering in je communicatie laat jij jezelf zien en horen, hierdoor gaan nieuwe potentiële klanten eerder voor jou kiezen dan voor een ander.

De meest gestelde vragen:

Voor wie is deze training geschikt?

Speciaal voor ondernemers die zichzelf willen presenteren op een podium, in video’s en/of podcast afleveringen. De branche waarin jij werkzaam bent, is voor mij niet belangrijk omdat dit puur over de ondernemer als persoon gaat.

Als jij, jezelf wilt stimuleren om vaker te presenteren, maar tegelijkertijd zo dicht mogelijk bij jezelf wilt blijven, jouw kennis, inzichten en ervaringen wilt overbrengen naar je doelgroep, dan ben jij helemaal geschikt voor deze training.

Wat ga je leren?

Tijdens de training wil ik me als coach vooral focussen op jouw echtheid. Dat jij gaat laten zien wie je echt bent en dat je dit vooral ook durft. Ook ga ik je leren om je doelgroep centraal te zetten, zodat zij zich speciaal voelen. Dit een directe reden waarom ze sneller overgaan tot aankoop. Daarbij word je bewust gemaakt van je eigen lichaamstaal, datgene wat je onbewust doet als je aan het presenteren bent? Je stem en de inhoud van je presentatie, gaan we dan ook uitvoerig behandelen.

Aangezien we tijd te kort komen is de training over twee weken verdeeld. Daarbij heb jij als persoon ook echt deze tijd nodig om je bewust te worden van datgene wat je eigenlijk allemaal onbewust doet.

Waar uit bestaat deze training?

Twee ochtend trainingen die je gaat volgen met maximaal 5 andere ondernemers. Hierin ga ik persoonlijk naar jou luisteren en je ook verder coachen. Dit is de reden waarom de groepjes zo klein zijn, zodat ik je echt verder ga helpen.

Ook krijg je tussen de trainingen door, huiswerk oefeningen. Deze krijg je alleen op de werkdagen en kunnen variëren tussen de 10 en 30 minuten. Het is zeker een must-have om deze tussentijds te volgen, maar dit is geen eis. Het is aan jou, hoeveel jij uit deze training wilt halen? Eén ding is zeker, door thuisstudie behaal jij betere resultaten.

Krijg ik tussen de ochtendtrainingen door ook coaching?

De vragen die je hebt mag je tussendoor absoluut per mail naar me sturen en dan probeer ik hier z.s.m. op te reageren. De oefeningen die je krijgt, heb ik voor je opgenomen in een video of als een audiofragment. Hierdoor doen wij het semi samen, terwijl je het toch alleen doet.

Mocht je toch coaching erbij willen, dan verwijs ik je naar de online coaching sessies. Die kunnen we plannen in die twee weken, maar dit kan en mag ook op een later tijdstip. Tijdens deze online calls, ga ik je persoonlijk verder helpen.

Ik geef al presentaties, maak al video’s en neem podcasts op, is deze training dan iets voor mij?

Vind jij, dat jij ‘echt’ bent als je een presentatie (in welke vorm dan ook) aan het geven bent? Zet jij het publiek in beweging, door ze in een denk- of actie modus te zetten? Ben jij tevreden over de resultaten die je tot zover hebt behaald met je presentaties?

Of je nu een ervaren spreker bent of nog een beginner, is voor mij niet relevant. Het gaat er mij om dat jij je bewust wilt worden over datgene wat je doet. Als jij wilt werken aan je presentatievaardigheden dan ben je meer dan welkom en dan is deze training helemaal iets voor jou!

Ik twijfel of ik mijn presentatieangst kan overwinnen…

Mocht je echt niet zeker zijn over jezelf, dan raad ik je aan om eerst de online training: Overwin je presentatieangst te volgen. In 10 weken tijd krijg je wekelijks een les met de daarbij behorende oefeningen.

Waarom? De tijd is tijdens deze training beperkt en ik heb een hoop voor de deelnemers in petto. Presentatieangst is iets waar ik langer de tijd voor nodig heb, om jou mee te helpen. Daarom raad ik je eerst de online training aan en na die 10 weken ben je van harte welkom om mee te doen aan deze tweeweekse training.

Krijg ik ook support en feedback?

Tijdens de ochtendtrainingen geef ik je persoonlijk feedback over hetgeen wat je met me deelt. Daarnaast mag je ook tussentijds vragen aan me stellen die tijdens de oefeningen bij je opkomen.

Hoelang blijf ik toegang houden tot de oefeningen?

De thuisstudie oefeningen krijg jij per mail opgestuurd, waardoor je deze blijft behouden. De video’s waarin ik de opdracht met je meedoe, blijven nog jaren online staan.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt via Ideal of Bancontact in één keer veilig online betalen. Direct na de bevestiging krijg je de factuur.

Nog een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan een berichtje op martiena@echtpresenteren.nl je krijgt dan z.s.m. antwoord.

Ga jij voortaan jezelf echt presenteren?

Zoals je door de vragen-regels heen hebt kunt lezen, heb ik maar één prioriteit voor ogen. En dat is om jou centraal te zetten tijdens deze 2-weekse training. Dat jij hier zoveel mogelijk uit gaat halen, zodat je eindelijk kunt presenteren zoals je echt bent.

Omdat ik zoveel mogelijk ondernemers wil verder helpen is deze training op dit moment maar 125 euro. Pak daarom deze kans, ga voor meer zelfvertrouwen en laat je zien zoals je echt bent. Stop met het uitstellen en ga ervoor.

Volgens mij hoef ik jou niet meer over te halen. De enige die dat kan ben jij namelijk zelf. Als je echt aan je persoonlijke en ondernemers ontwikkeling wilt werken, dan is deze training echt geschikt voor jou. Mocht je echter nog twijfelen, neem dan vrijblijvend contact met me op, dan hebben we het er samen over.

>