Echt Presenteren Presenteert: 

 

'Ontdek jouw presentatievaardigheden'

Het is tijd om te gaan schitteren als de persoon die jij al zo lang wilt zijn om zo jouw diensten of producten te verkopen aan jouw doelgroep.

 

 

De training is exclusief voor:
Ondernemende Deskundige, Specialisten of Experts 

 

 

 

Laat je verrassen door de E.C.H.T. formule waarbij je
in de toekomst al jouw presentaties op en top kunt inzetten.

 

 

Bij praktisch elke ondernemer, deskundige, specialist of expert hoor je dat je aan je zichtbaarheid moet gaan werken. Logisch want Anno 2019 draait je hele marketing meer op online gebied dan offline. Vandaar dat je zichtbaarheid voor je bedrijf moet staan als een huis.

 

Van A tot Z dien jij je bedrijf online op de kaart te zetten. Je start natuurlijk met je Social Media goed in te richten, je website staat al vol met tips en inspiratie voor je doelgroep, maar toch krijg je niet de gewenste aantal klanten voor je bedrijf.

 

Heb je er ooit aan gedacht dat jouw doelgroep, naast jouw producten, diensten, blogs en je Social Media gewoon jou wilt leren kennen?

 

Dé persoon achter het bedrijf. Dé deskundige van wie zij dolgraag van willen leren. Dé expert die al jaren lang ervaring heeft op zijn vakgebied. Deze persoon ben jij, laat daarom ook echt jezelf zien, als de persoon die jij bent.

 

 

 

‘Jouw doelgroep wilt de persoon achter het bedrijf leren kennen’

 

Zet jij bijvoorbeeld al video’s in voor je bedrijf of geef je wel eens een presentatie bij een netwerkbijeenkomst? Hier kan je juist het verschil laten zien, (aangezien je echt aan je band met je klant werkt). Zij willen alleen met jou werken wanneer ze ook daadwerkelijk een klik met hen hebt. Deze kan je fantastisch organiseren door een video te plaatsen op zowel je website en op je Social Media kanalen. Je werkt op deze manier echt aan een klantenrelatie.

 

Zelf heb ik ook een tijd gehad dat ik het maken van video’s heerlijk kon uitstellen. Ik wist namelijk niet waarover ik video’s moest gaan maken. Je kan over 1001 onderwerpen spreken, maar als het er op aan komt, dan lukt vaak één onderwerp niet eens, herkenbaar?

 

Van uitstellen komt uitstellen en daar was ik echt een koningin in. Sterker nog, ik vroeg een keer aan een websitedesigner wat ze nog miste op mijn website. Zij zei: ‘Het is wel handig als presentatiecoach om ook video’s te plaatsen, gezien dit bij je vakgebied hoort.’ ‘Jaaaaaaaaaaaaaa, dat weet ik dondersgoed, maaaaarrr’.

 

 

 

‘Maak jezelf op een andere manier zichtbaar,
waardoor je echt een band creëert met je doelgroep.’

 

Eindelijk had ik het helder wat ik nu precies wilde gaan doen met Echt Presenteren. Ik kocht apparatuur en de week erop maakte ik allerlei video’s. Toen kwamen de video’s vanzelf.

 

Wil jij nu ook stoppen met het uitstellen om geen video’s te maken voor je bedrijf? Zodat je hierdoor geen online kansen laat schieten en minder gezien wordt?

 

 

 

'Jezelf E.C.H.T. presenteren is precies wat het publiek van jou verwacht.'

 

Bij Netwerkbijeenkomsten had er vaak niet zoveel moeite mee om een presentatie te geven, omdat ik gewend was om voor een groep te staan. Het enige waar ik me onzeker over voelde, is wanneer ik de groep weer in kwam, na mijn presentatie en wat de mensen over mij zouden zeggen?

 

Presenteren op een netwerkbijeenkomst

 

Als jij doet waarvan je echt energie krijgt en waar je uren passievol over kan spreken, dan maakt het toch niet meer uit wat andere van je denken? Jij doet hetgeen waar je van houdt!

 

Wist je dat 63% van de ondernemers geen presentaties durven te geven op netwerkbijeenkomsten?

Wist je dat 78% van de experts nog geen video's maken over hun vakgebied?

Wist je dat 92% van de specialisten over het algemeen plankenkoorts heeft?

Je bent uitgenodigd voor mijn training

 

'Ontdek jouw presentatievaardigheden' 

 

Tijdens deze laagdrempelige en vooral praktische training ga je 'de E.C.H.T. formule' leren toepassen voor jouw bedrijf. Mijn doel is om jou de eerste stappen te laten zetten naar meer zelfvertrouwen om te gaan shinen met jouw bedrijf.

 

 

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Ontdek jouw presentatievaardigheden

 

22 oktober 2019

€197 

excl. btw

Tijdens de training krijg jij: 


✓ Werkboek


✓ Lunch, koffie, thee + fris


 Inzichten, inspiratie en motivatie!


✓ Gratis parkeerplaats 10.00 / 17.00 uur

In Kasterlee (BE)
Net over de grens bij Eindhoven


Ontdek jouw presentatievaardigheden

 

26 november 2019

€197 

excl. btw

Tijdens de training krijg jij: 


✓ Werkboek


✓ Lunch, koffie, thee + fris


 Inzichten, inspiratie en motivatie!


✓ Gratis parkeerplaats 10.00 / 17.00 uur

In Kasterlee (BE)
Net over de grens bij Eindhoven


 

 

 

 

Graag nodig ik je uit om naar mijn training te komen om zelf te ontdekken wat jouw presentatievaardigheden zijn. Hierdoor kan jij gaan groeien van ondernemer naar de expert die jij wilt zijn.

 

 

Wat ga je zoal leren?:

 

Waar jouw waardevolle krachten zitten als deskundige en hoe je deze kunt gaan inzetten.

 

Waarvoor de E.C.H.T. formule voorstaat en hoe je deze kunt inzetten in alle presentaties die je nu en in de toekomst gaat geven.

 

Onderwerpen waar jij video’s over kunt maken, zodat je werkt aan jouw zichtbaarheid bij jouw potentiële klanten.

 

Hoe je vol zelfvertrouwen de sprong in de videowereld kan wagen.

 

Hoe jij jezelf krachtig kan voorstellen bij zowel de bakker, netwerkbijeenkomsten, Social Media en vooral op je website.

 

Welke boodschap jij je doelgroep kan meegeven vanuit jouw vakgebied. Wat wil jij nu echt tegen hun gaan zeggen?

 

 

 

'Martiena pakt je vanaf het eerste moment en krijgt je meteen aan het denken. Zij stelt je vragen waardoor je echt gaat nadenken. Haar manier van werken is - zonder dat je er erg in hebt - een vorm van coachen die er enkel en alleen op gericht is om het beste uit jezelf te halen, je uit je comfortzone te sleuren. Presenteer jezelf als de beste versie van jezelf. Het is, naast een vreselijk leuk mens - adrem, vrolijk, eerlijk, een supertrainer en coach.' Ingrid Serraarens - Ing's Bizz

 

 


'Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren. Ook wanneer je twijfelt, weet ze het beste in je naar boven te halen. Zeker een aanrader voor als je beter wilt worden in het presenteren van jezelf of bedrijf!' 
Lianne Honing – Borduurstudio Lianne

 

De training is bedoeld voor jou:

 

- Als je helder en concreet wilt hebben wat jouw pitch nu eigenlijk is en hoe je deze het beste kunt gaan vormgeven. (Hierdoor begrijpt jouw gesprekspartner totaal niet wat je wilt zeggen of bedoeld.)

 

- Als je het uitstelgedrag beu bent en je echt wilt profileren als expert. Het is tijd om te gaan schitteren in plaats van er voor weg te blijven lopen. (Hierdoor dus minder zichtbaar bent dan je zou willen?)

 

- Als je meer zelfvertrouwen wilt hebben om je producten ook echt te verkopen als de krachtige specialist die je bent. (Zodat je meer klanten en sales kan binnen halen.)

 

- Als je jouw vaardigheden wilt uitbreiden, om zo jouw presentatie helder te hebben kan je hierdoor nieuwe potentiële klanten bereiken.

 

 

'Martiena heeft een groot talent om je op je gemak te stellen en tegelijk ook te helpen om meer te durven. Laat het maar zien wat je in huis hebt. Haar enthousiasme trekt je over de streep van je eigen ongemak en laat je zien wat zij ziet in jou: Dé expert. Martiena is iemand die werkt vanuit haar passie voor presenteren en coachen. Ze geeft opbouwende feedback en stelt vragen die je aan het denken zetten.Aurelie Veltema - AVUE 

 

 

‘Bij Martiena, heb ik een gerichte training Interactief Presenteren gehad. Waarbij je ook de structuur van het geven van een presentatie werd doorgenomen. Veel geleerd en heel veel lol gehad. Zo durf ik wel het podium op! Ik ben er klaar voor!’ Miranda van Driel – Online Junkies

 

 

Wie is Martiena?:

Ambitieus, spontaan, enthousiast, luisterend en echt oprecht ben ik. Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

 

Als presentatiecoach help ik experts met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen kan presenteren. Hier krijg ik onwijs veel energie van!

 

Het is ondertussen mijn missie geworden om ondernemers/ deskundige/ experts en specialisten zichzelf comfortabel te laten voelen zowel op het podium als in een video. Het is anno 2019 ontzettend belangrijk om jezelf zichtbaar te profileren voor je bedrijf.

 

 

 

 

 

Presenteer zoals je E.C.H.T. bent als deskundige!