Workshops & Trainingen

1-op-1

Coaching & Advies

Bij Echt Presenteren kun je meerdere workshops & Trainingen volgen op het gebied van jezelf presenteren op een podium, in een video en/of podcast.

Ze zijn allemaal ontwikkeld om ondernemers verder te helpen met hun presentatievaardigheden. Je leert hoe leuk het is om over je eigen vakgebied te spreken. Juist hierdoor trek je nieuwe klanten aan die specifiek voor jou kiezen omdat jij JIJ bent.

Nog even snel het verschil tussen een workshop en een training:

Een workshop: gaat over één bepaald onderwerp. Je gaat dieper de materie in, zodat je ook echt een doel gaat bereiken. Ze kunnen zowel één of meerdere uren duren.

Een training: kan over één of meerdere onderwerpen gaan. Ze staan wel allemaal in het teken van één specifiek thema. En daarnaast kan een training ook meerdere dagen duren, zodat je betere resultaten gaat bereiken.

Masterclass:
Presenteren met plezier én zonder druk!

Krijg je al bij de gedachten dat jij jezelf gaat presenteren, zenuwen en stress? Helaas is dit vrij logisch, omdat je dit niet gewend bent en omdat je in the spotlight staat. Hoe doen anderen dat toch? Zichzelf zo gemakkelijk presenteren? Dit en veel meer ga ik je vertellen tijdens deze masterclass. Want iedereen kan leren presenteren, jij ook!

Workshop: 
Jezelf overtuigend voorstellen

Wil jij een persoonlijke introductie, die helemaal bij jou past als ondernemer? Maar heb je er moeite mee om hem zelfstandig vorm te geven? Laten we dan samen aan de slag gaan, zodat je eindelijk jezelf gaat voorstellen, zodat iedereen begrijpt wat je precies doet als expert.

Vip Day Podcast
Coaching Traject

Training:
Beter leren presenteren in 2 weken

Zou je ook zelfbewuster willen zijn tijdens je presentatie? Dat je dichter bij jezelf en de kernwaarden van je bedrijf kunt blijven? Dat je juist door jezelf te blijven opvalt bij het publiek?

In deze 2-weekse training ga jij ontdekken van hoeveel waarde jij bent als de ondernemende expert. Door deze bewustwording krijg je meer zelfvertrouwen en kun je jouw presentatie laten draaien om het publiek. De personen die jij wilt inspireren, informeren, enthousiasmeren en motiveren met de inhoud over jouw vakkennis.

Voor organisaties:
Bewustwordingstraining voor meer klantvriendelijkheid en een gastvrijer gevoel

Bij steeds meer bedrijven, verdwijnt stilaan de klantvriendelijkheid. Dit komt omdat de medewerkers zich niet bewust zijn over hun eigen gedrag. Daarnaast vinden we het ook vervelend om collega’s hierop aan te spreken. Wanneer we dit wel doen, dan zijn er vaak klanten bij aanwezig, waardoor dit ook niet gunstig uitpakt voor het bedrijf. Oftewel, het is tijd om hiermee aan de slag te gaan, zodat de klant te allen tijde weer met stip op nummer één staat.

Tijdens de bewustwordingstraining ‘méér klantvriendelijkheid en een gastvrijer gevoel, gaan de deelnemers op onderzoek naar hun eigen gedrag. Je kunt namelijk pas ‘iets’ veranderen, wanneer je er zelf bewust van bent. Vandaar dat eigen observatie van belang is.

Aan deze training zijn diverse onderwerpen gekoppeld die allemaal in het teken staan van ‘de klant centraal zetten’.

Yvonne verhulsdonk

Martiena heeft mij stapje voor stapje meegenomen in het maken van mijn pitch, totdat ik het eerste filmpje heb opgenomen! Heel blij mee! Het is zo leuk om met Martiena te werken, ze is altijd vrolijk en energiek!’

Els van Dongen

'Martiena heeft zo'n heerlijke enthousiaste energie! Zij heeft me super geholpen bij het schrijven van mijn pitch. Ik kwam er zelf niet uit om het concreet te maken en ben dan erg blij dat ze mij daarbij heeft geholpen. ik hoef nu niet meer te stotteren als mensen vragen wat ik doe in mijn bedrijf.'  

Ineke Swart Den Boer

'Martiena is echt een expert op het gebied van presenteren.  Ze helpt je om te ontdekken hoe je overkomt en welke zaken je krachtiger maken bij het presenteren. Dit doet ze op open en constructieve manier en met humor.'  

>