YouTube Training

In 5 dagen je YouTube Kanaal business proof!

YouTube inzetten..

Op dit moment is YouTube de grootste videostreamingsite waar je zowel video's kunt bekijken en je eigen video kan uploaden. Wat menig ondernemer nog niet weet, is dat je je eigen video's beter kan uploaden op YouTube, dan op je eigen website. Een gewoon video bestand is behoorlijk zwaar qua bestand, waardoor je website automatisch trager wordt.

Wanneer je jouw video upload op YouTube kan je hem gemakkelijk insluiten (doorzetten) op je website, waardoor je een win-win situatie krijgt. Je video kan hierdoor gemakkelijker gevonden worden via zoekmachine's en je hebt hem gepubliceerd op je eigen website.

Het platform groeit ieder jaar met nieuwe leden over de gehele wereld. Met één druk op de knop kun je nieuwe instructievideo's zien.  Ideaal, want jij kan hierdoor van andere experts nieuwe inzichten krijgen, inspiratie opdoen en over nieuwe ideeën brainstormen.

Wat dacht je ervan om YouTube te verwerken in je eigen marketing?
In de laatste week van februari (24 t/m 28) neem ik je graag mee in een online challenge over YouTube. Je leert in een korte tijd, al het belangrijke over dit platform, zodat je deze optimaal voor je eigen bedrijf kan inzetten!

​YouTube voordelen

Zoekmachine

Het platform is ondertussen zelf een zoekmachine geworden. Dit betekent dat je makkelijker gevonden kan worden door je doelgroep. Zij zoeken en vinden vervolgens jouw video's.


Insluiten

De video's die je publiceert op het platform kun je insluiten en plaatsen op je eigen website. Ook kun je de url's plaatsen op je social media kanalen.Afschermen

Ook kun je video's afschermen, zodat jij zelf kan bepalen wie de video's mogen zien. Dit is bijv. voor een online training. Alleen jouw deelnemers kunnen de desbetreffende video's zien.

De YouTube Challenge

In 5 dagen (24 t/m 28 februari) neem ik je mee in de wereld van YouTube. Hierdoor krijg je een uniek kijkje achter de schermen. In deze periode ga jij je eigen kanaal opzetten. Ik heb er immers al genoeg tijd in gestopt, waardoor jij je kostbare tijd beter kunt inzetten voor je bedrijf.

Tijdens deze virtuele rondleiding leer je onder anderen:

  • hoe je een kanaal kan opzetten, playlist kan aanmaken en je huisstijl erin kan verwerken. 
  • een toffe introductie video te maken, zodat jij jezelf kan voorstellen aan je doelgroep.
  • hoe je video's kan uploaden op het platform en kan insluiten op je website.

Het is een training met instructies die gemakkelijk op te volgen zijn. Je gaat je eigen ideeën uitwerken en dit direct toepassen. Hierdoor leer je in één week hoe je 'YouTube' kan inzetten voor jouw business.

Omdat dit een unieke en eenmalige challenge is en omdat ik ervan overtuigd ben dat je door een kleine bijdrage intensiever meedoet, kost het je maar 2 euro per dag. Dit is echt een no-brainer, maar hierdoor krijg jij meer commitment, zodat je het meeste resultaat uit deze challenge kan halen.

De YouTube Training

Doe mee met deze Challenge: 'Youtube opzetten in 5 dagen'
en je leert onder anderen:

Virtuele rondleiding

Je krijgt een kijkje achter de schermen bij YouTube, zodat je precies weet waar je 'iets' moet vinden.

Eigen kanaal opzetten

In 5 dagen ga jij jouw YouTube kanaal opzetten, zodat je hem 'op en top' kunt inzetten voor je business.

Eigen huisstijl

Je legt meteen de basis met je eigen huisstijl. Hierdoor word jouw kanaal herkenbaar voor jouw (bekende) doelgroep.

Website

Je leert om je video's op je eigen website te plaatsen d.m.v. een link. Ideaal want je website wordt hierdoor niet trager!

Playlists maken

Je zet direct een aantal playlists op, waardoor je video's voortaan automatisch in het juiste album worden geplaatst.

En nog veel meer...

Je krijgt ook nog meer tips & tricks, waardoor jouw YouTube kanaal je zichtbaarheid aanzienlijk gaat vergroten.

Even voorstellen..

Ambitieus, spontaan en enthousiast, dat ben ik! Graag stel ik mezelf aan je voor, ik ben Martiena de Graaf.

Als presentatiecoach help ik jou, als ondernemende expert met jouw presentatievaardigheden voor zowel op het podium, in een video of tijdens het inspreken van je podcast.

Door voldoende zelfvertrouwen te creëren en plezier erin te krijgen kan iedereen E.C.H.T. leren presenteren. Ook jij! En dat is nou precies waar ik onwijs veel energie van krijg.

"Ik ben ervan overtuigt dan iedereen kan leren presenteren en jij dus ook!"

Martiena de Graaf

De YouTube Training

  • In de week van 24 t/m 28 februari 2020 neem ik je mee achter de schermen van YouTube, zodat jij dit platform voortaan gemakkelijker kan inzetten voor je business.
  • Eenmalig kun je voor €10,- (2 euro per dag) toegang krijgen tot deze training. Hierna zal ik de prijs verhogen naar €97,- Pak daarom nu je voordeel en doe mee met deze challenge.
  • Ook krijg je direct, door middel van deze challenge, abonnees voor je kanaal omdat we van elkaar gaan leren. Zo kun je een fantastisch YouTube-fundament voor je bedrijf opbouwen. 

Wat anderen zeggen

over voorgaande challenges:

'De Challenge van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'


Joke de Jong  - JJ Kado

'Door de combinatie van heldere video's met toelichting op de opdracht en de oefeningen werd ik in 5 dagen begeleid om mijzelf te presenteren in een video. In de live sessies gingen we met Martiena aan de slag om onze boodschap te verfijnen en ons zelfvertrouwen te vergroten.


Martiena is enthousiast, geïnteresseerd en vlot in haar reactie waardoor ik aangehaakt bleef in de challenge en uitkeek naar de volgende stap. Dank voor deze toffe challenge waarin je zoveel waarde hebt gedeeld.'

Aurelie Veltema - AVUE

'Martiena denkt mee, is enthousiast en motiveert je om jouw talenten naar buiten te brengen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Tijdens de Challenge heb ik opbouwende feedback gekregen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.' 

Sabine de Heer - Solune

Doe ook mee met deze training!

Van 24 t/m 28 februari leer je alle 'in and out's' kennen over YouTube, waardoor je voortaan dit platform ook voor je business kunt inzetten. Voor €10,- krijg je toegang tot deze training. Na deze week zal ik de prijs verhogen naar €97,-
Pak nu dit voordeel en doe mee tijdens deze week.

Copyright © 2020, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy