FB-Live training

 

 

Herken jij jezelf?

Wil jij ook graag FB Live opnames gaan maken, maar je weet niet hoe?

De gedachte alleen al maakt je gek?

Denk je dat je gaat stotteren, een rood hoofd gaat krijgen of zelfs je tekst gaat vergeten?

Vertel je veel te veel over één onderwerp?

Ben je bang dat je het niet goed doet en dat je daardoor faalt?

Wil je vrij zijn van je angsten, zodat je jezelf kan profileren als ondernemer?

Zou je gebruik willen maken van een goede structuur, zodat het beter te volgen is voor de kijker?

 

Doe dan mee met de FB Live Training!

 

 

 

 

 

 

FB-Live
Onderwerpen die zeker aan bod komen:

*  Doelgroep analyseren

 *Onderwerp, doel en boodschap 

 * Kop-romp-staart methode

 * Lichaamstaal, stem en mimiek

 * Interactie

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel van de training:

Tijdens de training ga ik je helpen om jezelf zichtbaar te maken door FB-Live. Je leert in korte tijd om met meer zelfvertrouwen, structuur en passie te presenteren. Zo kun je jouw ideale doelgroep beter bereiken en vertellen over jouw mooie dienst en/ of product.

Hoe mooi zou het zijn als je voortaan gemakkelijker een FB-Live kunt opnemen, door de tools die je tijdens deze gaat krijgen?? Ik ben ervan overtuigd dat dit jou ook gaat lukken, je moet het alleen jezelf gunnen!!

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellenMartiena de Graaf

Het is ondertussen mijn missie geworden om andere ondernemers te helpen met hun presentatievaardigheden.

Ik ben Martiena de Graaf en ben van opleiding podiumartiest. Naast dat ik al wat uren op het podium heb mogen stralen, ben ik ook trainer en coach geworden om andere ondernemers een podium te geven.

Naast een fysieke podium krijgen we allemaal steeds meer te maken met film. Ondertussen komt FB Live opgang, alleen durft niet iedereen van deze gratis tool gebruik te maken. Dit is een gemiste kans, aangezien je hiermee goed je eigen onderneming kan profileren op Facebook.

Ik help je graag om je worsteling of je angst te doorbreken, zodat jij voortaan passievol over jouw onderneming kunt presenteren d.m.v. een video.

 

 

 

 

 

Facebook LiveVoordelen van de online training

 Je krijgt de uitgebreide versie van de FB-Live checklist

 Elke dag krijg je een interactief werkboek

 Gratis coaching gesprek van 30 minuten

 Elke ochtend en avond geef ik meer uitleg over de  opdrachten die zijn geweest en die nog moeten komen

 Na elke opname krijg je persoonlijk feedback

Tevens kun je gaan netwerken met de andere ondernemers van de training

 

 

 

 

 

De investering in jezelf

De 5 daagse training
€ 47,- excl. BTW

 

Jaa, ik wil me aanmelden voor de FB-Live training

 

* Vol = Vol

 

 

Your GoodiebagHet was voor mij zeer waardevol. Niet alleen het FB-Live gedeelte, het zelfverzekerder worden en uit je comfortzone durven stappen. Nee! Véél meer dan dat. Ik heb deze training als zeer prettig ervaren en Martiena is echt een goede. Ze leert je hoe je zelfverzekerd kan overkomen, waar je aan twijfelt en om die eigenschappen sterker te maken. Want je moet tenslotte goed weten hoe je iets overbrengt naar je klanten. Sta sterk en weet je waar je over praat. Dus: voel je een expert in wat je doet (Martiena haar woorden) dan straal je dat uit. Doe je dat niet, twijfel je, dan gelooft er niemand in je… Maar Martiena helpt je hierbij om er in te geloven, maar vooral en zéér belangrijk: Het uit te stralen en jezelf te presenteren. Mariska Huijnen – Your Goodiebag

 

 

 

JJ KadoDe Facebook Live training van Martiena is een echte aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Doordat er in een kleine besloten groep geoefend kan worden is het voor iedereen goed te doen. Je kunt op deze manier elkaar feedback geven en de beelden terug kijken. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt. Dus wil jij de uitdaging met jezelf aangaan en de beste tips ontvangen om Live te gaan op Facebook dan ben je bij Martiena aan het juiste adres! Joke de Jong – JJ Kado