plankenkoorts Plankenkoorts & Zelfvertrouwen

Heb je al verschillende manieren geprobeerd om van je plankenkoorts of spreekangst af te komen en ben je erachter gekomen dat dit je niet alleen lukt? Dan help ik je met mijn tips en geef ik je houvast, zodat jij straks zelfverzekerd en ontspannend een presentatie kunt geven.

 

Wil je van je angst af en zelfverzekerd presenteren?

 

Training volgen?!

 

 

 

Passievol presenterenMet passie en volle overtuiging presenteren

Wil je als spreker graag overtuigend en gepassioneerd overkomen op het publiek, maar weet je niet hoe je dit doet? Ik help je graag! Tijdens een training kijken we samen naar jouw lichaamstaal, mimiek en stemgebruik en gaan we uitzoeken hoe we dit kunnen verbeteren.

Wanneer het publiek je enthousiasme en passie voor het vak opmerkt raken ze enthousiast. Als jij gelooft in jezelf gelooft het publiek ook in jou!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presenteren Presenteren met bewuste lichaamstaal

Ben jij bewust van je lichaamstaal tijdens een presentatie of weet je eigenlijk niet wat je met je lichaam uitstraalt naar het publiek? Dan help ik je met het bewust worden van je bewegingen, je gebaren en nog veel meer. Lichaamstaal is namelijk erg belangrijk en zorgt ervoor dat je publiek het juist beeld van jou en je verhaal krijgt.

Samen gaan we op ontdekkingsreis naar de taal van jouw lichaam. We gaan ervoor zorgen dat je op een comfortabele en natuurlijke manier je publiek te woord kan staan. Ik leer je, je publiek op een positieve manier te bereiken!

Wil je op een comfortabele en natuurlijke manier een presentatie geven?

 

Wil je meer resultaten bereiken?

 

 

 

 

Interactief presenteren

Wil je graag de aandacht van je publiek constant vasthouden? Dan is interactief presenteren een hele goede tactiek. Je kunt je publiek bijvoorbeeld gerichte vragen stellen of een van de andere manieren van interactief presenteren inzetten. Ben je benieuwd naar welke manieren er nog meer bestaan? In deze training les ik je alles uit! We gaan opzoek naar het beste interactiemiddel voor jouw doelgroep en bekeken samen wat er bij jou en je publiek past. We gaan ervoor zorgen dat het publiek aan je lippen hangt!