Welke boodschap wil je delen tijdens je video? 

Hoe breng jij een boodschap over? Bijvoorbeeld,  in je social media tekst, tijdens het geven van een presentatie, in een geschreven artikel of gedurende je video opname.

Hoe weet je zeker dat de zo door jou bedoelde  boodschap, goed is overgekomen? De ondernemers die ik mag begeleiden zijn vooral druk bezig met de inhoud, wat natuurlijk ook belangrijk is. Over welk onderwerp ga ik het hebben, welke tips ga ik delen, wat is een goede volgorde en ga zo maar door.

Wat ze hierdoor vaak: waarom wil je deze presentatie geven? Wat wil je nu bewust aan je doelgroep vertellen?

Daarom formuleer ik eerst een boodschap nog vóórdat ik de inhoud ga maken. Hierdoor vergroot ik de kans dat de inhoud sterk genoeg is om ook onthouden te worden. Je bent namelijk minder chaotisch omdat je jezelf een stevig fundament hebt gegeven.

Oftewel hoe formuleer je nu een ijzersterke boodschap waar je gehele presentatie omdraait? Benieuwd? Kijk kan de video hieronder!

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy