Hoe breng jij een boodschap over? Bijvoorbeeld,  in je social media tekst, tijdens het geven van een presentatie, in een geschreven artikel of gedurende je video opname.

Hoe weet je zeker dat de zo door jou bedoelde boodschap, goed is overgekomen? De ondernemers die ik mag begeleiden zijn vooral druk bezig met de inhoud, wat natuurlijk ook belangrijk is. Over welk onderwerp ga ik het hebben, welke tips ga ik delen, wat is een goede volgorde en ga zo maar door.

Wat ze hierdoor vaak: waarom wil je deze presentatie geven? Wat wil je nu bewust aan je doelgroep vertellen?

Daarom formuleer ik eerst een boodschap nog vóórdat ik de inhoud ga maken. Hierdoor vergroot ik de kans dat de inhoud sterk genoeg is om ook onthouden te worden. Je bent namelijk minder chaotisch omdat je jezelf een stevig fundament hebt gegeven.

Oftewel hoe formuleer je nu een ijzersterke boodschap waar je gehele presentatie omdraait? Benieuwd? Kijk kan de video hieronder!

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>