Wie zijn de kijkers

van jouw video?

In de voorbereiding van je (nieuwe) video is het belangrijk om stil te staan bij jouw kijker. Je kunt nog zo’n mooi verhaal vertellen tijdens je video, maar als deze niet aansluit op wat je kijkers willen horen, bereik je niets. Daarom is het goed om vooraf te bedenken welke specifieke personen je wilt aanzetten tot actie.

Als je weet wie de kijkers zijn, wie jouw doelgroep is, dan kun je ze altijd persoonlijk en direct aanspreken. Jij kent ze (als het goed is) door en door. Heb het tijdens het opnemen van je video’s over hun worstelingen en pijnpunten op jouw vakgebied. Zij voelen zich gehoord en aangesproken. Want hoe weten zij anders dat zij de perfecte kandidaten zijn die door jou verder geholpen kunnen worden?

Bekijk onderstaande video, waarin ik meer informatie hierover met je ga delen.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy