Wie zijn de kijkers...?

Met gemak presenteren..

In de voorbereiding van je (nieuwe) video is het belangrijk om stil te staan bij jouw kijker. Je kunt nog zo’n mooi verhaal vertellen tijdens je video, maar als deze niet aansluit op wat je kijkers willen horen, bereik je niets. Daarom is het goed om vooraf te bedenken welke specifieke personen je wilt aanzetten tot actie.

Als je weet wie de kijkers zijn, wie jouw doelgroep is, dan kun je ze altijd persoonlijk en direct aanspreken. Jij kent ze (als het goed is) door en door. Heb het tijdens het opnemen van je video’s over hun worstelingen en pijnpunten op jouw vakgebied. Zij voelen zich gehoord en aangesproken. Want hoe weten zij anders dat zij de perfecte kandidaten zijn die door jou verder geholpen kunnen worden?

Bekijk onderstaande video, waarin ik meer informatie hierover met je ga delen.

Challenge: Knallen met video

In de week van 23 t/m 27 november organiseer ik de gratis video challenge: Knallen met video.

Tijdens deze 5 lessen ga ik je meer vertellen over de basis, de technieken en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, zodat je succesvolle video’s voor je bedrijf kunt opnemen. Daarnaast krijg je ook opdrachten voor het opnemen van video’s. Hierdoor heb jij aan het einde van de week 5 video’s opgenomen.

Je mag zelf kiezen of je de video’s opneemt om te oefenen of dat je ze daadwerkelijk deelt op bijvoorbeeld je social media kanalen. Het enige wat deze week echt belangrijk is, is dat je voldoende tijd in je agenda reserveert om de videolessen te bekijken en de opdrachten uit te voeren.

Copyright © 2020, Echt Presenteren   I     Algemene Voorwaarden    I    Privacy policy     |     Cookie beleid