Met welk doel ga jij

je video opnemen?

Met welke reden neem jij een nieuwe video op? Wat wil jij met deze video bereiken? Als je dit vooraf bepaald, dan kun je gerichter te werk gaan tijdens je voorbereiding. Een doel te bepalen hoeft niet langer dan één minuut te duren, maar je hebt er zeker heel lang plezier van.

Ik probeer voor alle onderwerpen een video op te nemen. Hierdoor weet ik precies waar ik 'de nieuwe' video wil publiceren. Ook of ik bepaalde promotie 'over iets' erbij moet vermelden. 

Door dit van te voren te bedenken, kun je jouw video's beter voorzien van een strategie. Ga niet klakkeloos video's opnemen om video's op te nemen, maar zorg voor een plan. In de video hieronder ga ik je meer vertellen over hoe jij een doel kunt bepalen voor je video's.

Jezelf presenteren zoals je echt bent...

Wil jij meer leren over je eigen manier van presenteren? Kun jij wel een persoonlijke boost gebruiken? Dan is de training: aan de slag met jouw presentatievaardigheden, helemaal iets voor jou.

In twee weken tijd ga jij je bewust worden over de manier waarop jij jezelf presenteert.

De training is opgedeeld in twee ochtenden die je in groepsverband gaat volgen. In de tussenliggende dagen krijg je video’s waarin ik samen met jou, de oefeningen ga doen.

Copyright © 2021, Echt Pesenteren    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy