Met welke reden neem jij een nieuwe video op? Wat wil jij met deze video bereiken? Als je dit vooraf bepaald, dan kun je gerichter te werk gaan tijdens je voorbereiding. Een doel te bepalen hoeft niet langer dan één minuut te duren, maar je hebt er zeker heel lang plezier van.

Ik probeer voor alle onderwerpen een video op te nemen. Hierdoor weet ik precies waar ik 'de nieuwe' video wil publiceren. Ook of ik bepaalde promotie 'over iets' erbij moet vermelden. 

Door dit van te voren te bedenken, kun je jouw video's beter voorzien van een strategie. Ga niet klakkeloos video's opnemen om video's op te nemen, maar zorg voor een plan. In de video hieronder ga ik je meer vertellen over hoe jij een doel kunt bepalen voor je video's.

Wil jij succesvolle video's voor je bedrijf maken, waarmee je leert door over je expertise te spreken hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen? Dan is de online video academy met de diverse video trainingen van videovrees, overtuigend presenteren tot videomarketing helemaal iets voor jou. Ik ben benieuwd naar meer informatie >>

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

Martiena de Graaf

Succes en veel plezier!

Met een sprekende groet,

Martiena

Doe jouw volgers (en mij)
een groot plezier en deel
dit artikel met je netwerk. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>